Ardea 10.02.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Możesz jeszcze raz pokazac filmik:) Na razie zanotowałam, ze mają byc samodomykające, bo na to nie zwróciłam uwagi. Zgadzam się każdy system magiczny;) jest wygodniejszy i żaden nie zapewnia 100% wykorzystania przestrzeni, jeśli się to wie to nie będzie rozczarowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ardea, jak głupia szukałam tego filmiku (puknąć się w czoło), przejrzałam 100 stron mojego wątku i w końcu znalazłam (dziwne że wśród moich filmów na YT go nie było) Proszę Dziś tę szafkę inaczej otwieram (chwytam za uchwyt po prostu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dzięki serdeczne, że chciało Ci się szukac:) Co tam 100str. ja się kiedyś szarpnęłam na całośc, a było wtedy ponad 300;)Fajnie, ze się tak zamyka i nie trzeba dopychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Fajnie, ze się tak zamyka i nie trzeba dopychac. Mogłaby być normalna łamana dźwićka (jak mawiają stolarze) i też by działało To już*jest bajer (który się*moni w studiu spodobał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 11.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A jak ten bajer cieszy;). I fajnie wygląda.Monia twoje rozwiązanie też mi przypada do gustu i jak dla mnie jest najlepsze dla szafek narożych. Niestety u mnie to nie wchodziło w rachubę bo zaraz obok mam wysoką zabudowę i dostęp do szafki tylko z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.02.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A jak ten bajer cieszy;). I fajnie wygląda. Monia twoje rozwiązanie też mi przypada do gustu i jak dla mnie jest najlepsze dla szafek narożych Ale i tak na razie zapełniłam i używam nerkę. W kole stoi sokowirówka którą*wyciągam dość rzadko. Mnie np brakuje szafek wiszących. Te moje 2,5mb to zdecydowanie dla mnie za mało (kieliszki wszelakie zajmują strasznie dużo miejsca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A propos narożnych szafek, to dzisiaj byłam u znajomych (notabene od dzisiaj już mieszkają w nowym domu) i obejrzałam ich rozwiązania. W jednej szafce mają nerkę, w drugiej szafce 90-tce (łamane drzwiczki) półki. Moje wnioski: półki to porażka. Nie dość, ze muszę wyjąć wszystko to jeszcze cała wejść do szafki, żeby sięgnąć do końca:bash: Całe szczęście u mnie nie będzie takiej szafki 90-tki. W drugiej szafce mają nerki i to jest o niebo lepsze, bo cała nerka wysuwa się z szafki i całkiem sporo się na niej zmieści. Oczywiście nerka nie wykorzystuje powierzchni szafki w 100%, ale daje całkiem duże możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Moje wnioski: półki to porażka. Nie dość, ze muszę wyjąć wszystko to jeszcze cała wejść do szafki, żeby sięgnąć do końca:bash: Całe szczęście u mnie nie będzie takiej szafki 90-tki. W drugiej szafce mają nerki i to jest o niebo lepsze, bo cała nerka wysuwa się z szafki i całkiem sporo się na niej zmieści. Oczywiście nerka nie wykorzystuje powierzchni szafki w 100%, ale daje całkiem duże możliwości. Dokładnie, właśnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja w blokowej narożnej mam kosz na śmieci i butlę z gazem. W ogóle nie lubię szafek narożnych, podobają mi się układy równoległe i wyspy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wolałabym nie mieć szafek narożnych. ale będę miala 2 i jakoś muszę to zaaranżować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 dziewczyny, a co myślicie o szufladach narożnych? sprawdza się to? http://s.akcesoria.meble.pl/gfx/pasaz/sklep_oferta/34513/szuflada_tandembox_wys_d=198mm_zlewozmywakowa_dl__4383884076.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 W ogóle nie lubię szafek narożnych, podobają mi się układy równoległe i wyspy... Też wcale nie lubię i też mi się*takie podobają, ale u mnie nie dało się inaczej, nie na tym etapie ... W następnym domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 dziewczyny, a co myślicie o szufladach narożnych? sprawdza się to? Wszystko co zagospodarowuje narożnik w taki sposób by ułatwić Ci użytkowanie na pewno się*sprawdza Myślę że to fajne rozwiązanie Nie wiem tylko co z tym skosem po dwóch stronach, czy półki/szuflady bo bokach są w kształcie trapezu i maskuje to prostokątny front? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja też kilka rzeczy będę miała nieidealnych;) Na stronce linkowanej przez Ciebie projektantka bardzo pozytywnie się wypowiadała o tych szufladach narożnych, uważa je za najlepsze rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wszystko co zagospodarowuje narożnik w taki sposób by ułatwić Ci użytkowanie na pewno się*sprawdza Myślę że to fajne rozwiązanie Nie wiem tylko co z tym skosem po dwóch stronach, czy półki/szuflady bo bokach są w kształcie trapezu i maskuje to prostokątny front? ano właśnie, o tym nie pomyślałam.... będę mieć dwa narożniki i w jednym na pewno jakiś magiczny korner a w drugim? półki na zgrzewkę mąki i cukru? coś muszę pokombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 ano właśnie, o tym nie pomyślałam.... będę mieć dwa narożniki i w jednym na pewno jakiś magiczny korner a w drugim? półki na zgrzewkę mąki i cukru? coś muszę pokombinować... Zrób dwa cornery, takie które najbardziej Ci odpowiadają Szuflady super pomysł (szuflad nigdy za wiele). Cały czas tylko nie wiem co z tymi skosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 myszonik - wracam do tematu Twojej jadalni i mebli do niej. Nic nie wiem na temat tej firmy - po prostu przed momentem leciała ich reklama w tv i weszłam na stronę . klose Podobają mi się niektóre ich meble np te: http://img850.imageshack.us/img850/862/179e8fed7b2a49929fc9dd0.jpg Uploaded with ImageShack.us Robia tez w orzechu Tyle, że one chyba nie z litego tylko fornirowane.... Ale może przynajmniej jakś wzór zgapisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.02.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 pinacoladko nasze myśli idą dokładnie tymi samymi torami, bo ja oglądając te reklamy klose też zaczęłam o ich meblach do jadalni myśleć Tylko mój małżonek na ten fornir nosem kręci... Mnie się jeszcze podobają te: http://www.klose.pl/img/zestawy/2f92756d4f9105d93e2102138c08a473.jpg A najbardziej chyba te http://www.klose.pl/img/zestawy/3cf8c901231afa73c7843a98905dbf19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.02.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A najbardziej chyba te http://www.klose.pl/img/zestawy/3cf8c901231afa73c7843a98905dbf19.jpg Ja też bym te wybrała. Szczególnie komoda i witryna wyglądają fajnie. I dużo lżej niż te ciężkie orientalne meble, które pokazywałaś wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.02.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Teraz tylko pozostają dwa orzechy do zgryzienia: - dobrać orzech do orzecha (kolory); - namówić współfinansującego do mebli fornirowanych zamiast litego drewna.... W przyszły weekend jak mnie leń nie ogarnie pojadę te klose pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts