Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak ten bajer cieszy;). I fajnie wygląda.

Monia twoje rozwiązanie też mi przypada do gustu i jak dla mnie jest najlepsze dla szafek narożych. Niestety u mnie to nie wchodziło w rachubę bo zaraz obok mam wysoką zabudowę i dostęp do szafki tylko z jednej strony.

A jak ten bajer cieszy;). I fajnie wygląda.

Monia twoje rozwiązanie też mi przypada do gustu i jak dla mnie jest najlepsze dla szafek narożych

Ale i tak na razie zapełniłam i używam nerkę.

W kole stoi sokowirówka którą*wyciągam dość rzadko.

Mnie np brakuje szafek wiszących. Te moje 2,5mb to zdecydowanie dla mnie za mało (kieliszki wszelakie zajmują strasznie dużo miejsca)

A propos narożnych szafek, to dzisiaj byłam u znajomych (notabene od dzisiaj już mieszkają w nowym domu) i obejrzałam ich rozwiązania. W jednej szafce mają nerkę, w drugiej szafce 90-tce (łamane drzwiczki) półki. Moje wnioski: półki to porażka. Nie dość, ze muszę wyjąć wszystko to jeszcze cała wejść do szafki, żeby sięgnąć do końca:bash: Całe szczęście u mnie nie będzie takiej szafki 90-tki. W drugiej szafce mają nerki i to jest o niebo lepsze, bo cała nerka wysuwa się z szafki i całkiem sporo się na niej zmieści. Oczywiście nerka nie wykorzystuje powierzchni szafki w 100%, ale daje całkiem duże możliwości.

Moje wnioski: półki to porażka. Nie dość, ze muszę wyjąć wszystko to jeszcze cała wejść do szafki, żeby sięgnąć do końca:bash: Całe szczęście u mnie nie będzie takiej szafki 90-tki. W drugiej szafce mają nerki i to jest o niebo lepsze, bo cała nerka wysuwa się z szafki i całkiem sporo się na niej zmieści. Oczywiście nerka nie wykorzystuje powierzchni szafki w 100%, ale daje całkiem duże możliwości.

Dokładnie, właśnie o to chodzi :yes:

dziewczyny, a co myślicie o szufladach narożnych? sprawdza się to?

Wszystko co zagospodarowuje narożnik w taki sposób by ułatwić Ci użytkowanie na pewno się*sprawdza

Myślę że to fajne rozwiązanie :yes:

Nie wiem tylko co z tym skosem po dwóch stronach, czy półki/szuflady bo bokach są w kształcie trapezu i maskuje to prostokątny front?

Wszystko co zagospodarowuje narożnik w taki sposób by ułatwić Ci użytkowanie na pewno się*sprawdza

Myślę że to fajne rozwiązanie :yes:

Nie wiem tylko co z tym skosem po dwóch stronach, czy półki/szuflady bo bokach są w kształcie trapezu i maskuje to prostokątny front?

ano właśnie, o tym nie pomyślałam.... będę mieć dwa narożniki i w jednym na pewno jakiś magiczny korner a w drugim? półki na zgrzewkę mąki i cukru? coś muszę pokombinować...

ano właśnie, o tym nie pomyślałam.... będę mieć dwa narożniki i w jednym na pewno jakiś magiczny korner a w drugim? półki na zgrzewkę mąki i cukru? coś muszę pokombinować...

Zrób dwa cornery, takie które najbardziej Ci odpowiadają :yes:

Szuflady super pomysł (szuflad nigdy za wiele). Cały czas tylko nie wiem co z tymi skosami

myszonik - wracam do tematu Twojej jadalni i mebli do niej. Nic nie wiem na temat tej firmy - po prostu przed momentem leciała ich reklama w tv i weszłam na stronę . klose Podobają mi się niektóre ich meble np te:

http://img850.imageshack.us/img850/862/179e8fed7b2a49929fc9dd0.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Robia tez w orzechu

Tyle, że one chyba nie z litego tylko fornirowane.... Ale może przynajmniej jakś wzór zgapisz ;)

pinacoladko

nasze myśli idą dokładnie tymi samymi torami, bo ja oglądając te reklamy klose też zaczęłam o ich meblach do jadalni myśleć:) Tylko mój małżonek na ten fornir nosem kręci...

Mnie się jeszcze podobają te:

http://www.klose.pl/img/zestawy/2f92756d4f9105d93e2102138c08a473.jpg

A najbardziej chyba te

http://www.klose.pl/img/zestawy/3cf8c901231afa73c7843a98905dbf19.jpg