1976pinacolada 14.02.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 nie no - tu temat mocno porodowy a Esiak z indukcja wyjeżdza ...... ka_em - trzymam kciuki i ja I z niecierpliwościa będe czekac na wieści i foty, of korz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 14.02.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ja również kciuki mocno trzymam, czekamy na Twojego Bobasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.02.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Taką chyba.... http://www.siemens-home.pl/produkty/p%C5%82yty-grzewcze/indukcyjne/EH651TE11E.html?source=browse Bo jakieś one wszystkie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 nie no - tu temat mocno porodowy a Esiak z indukcja wyjeżdza ...... ka_em - trzymam kciuki i ja I z niecierpliwościa będe czekac na wieści i foty, of korz poród jak będzie to w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 no i tak w kratkę zaglądam... ka_em wstrzymuję oddech i trzymam kciuki!!!!u nas pojawił się już pierwszy ząbek u Winiego obyło się bez jakiś histerii na szczęście... no może nic co by odbiegało od codziennych histerii:) Wini siedzi już (najchętniej kiedy wie że ma asekurację), gada "ma ma ma.." - jest silny ale malo ruchliwy, najchętniej przesiedziałby w foteliku cały dzień albo był noszony na rękach:), Leo mały wariatuńcio przekręca sie i trudno mu zmienić pieluchę, siadać nie lubi ale rwie sie już do chodzenia:) zębów u niego nie widać.. chociaż od 2 m-cy zachowuje się jakby mialy mu wyjść..poza tym jestem mega wykończona, nie ma dnia bez ryczenia kiedy są układani na drzemkę, raz nie chcą jeść, potem się domagają bo chcą nagle razem, walczą już o zabawki - podbierają sobie.. chyba muszę kupić sobie stopery do uszu lub zacznę brać jakieś leki na uspokojenie bo bliska jestem ucieczki z domu:) a będzie jeszcze gorzej jak się rozpełzną.. muszę szybko znaleźć jakąś opiekunkę.. tylko obawiam się że kazda po pierwszym dniu ucieknie..w tej atmosferze to nigdy nie wykończę tego domu.. a tu trzeba się przygotować do lata..ech.. może w końcu latem uda się nam spotkać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.02.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Podbierają sobie zabawki! No to nieźli spryciarze:) Wyobrażam sobie ten rajban, bo ja czasem z moją jedną mam ochotę uciec albo ją na taras wystawić Ja od 1 marca wracam do pracy, opiekunkę mam znalezioną, od poniedziałku zaczyna zaznajamianie z Karoliną, ale przewiduję problemy, bo moja Karola bardzo nie lubi ludzi. To znaczy lubi - mnie, tatę i babcię, która mieszka obok i często ją widuje. Pozostali ludzie najczęściej wiążą się z histerią. U Karoli zębów brak, ale też się od dłuższego czasu zachowuje jakby miały się lada dzień pojawić Siadać nie siada, ale za to rwie się do raczkowania - jakimś takim dziwnym półpełzaniem-półraczkowaniem przemieszcza mi się już po całym salonie:) A spotkanie jak najbardziej jestem za, tylko coś się zebrać nie możemy Musimy coś konkretnego postanowić jak ta nieszczęsna zima się skończy. A jak tam u Was kwestie z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 17.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Pamiętam mój powrót do pracy... tęskniłam, gdzies mi się tam w oku łezka zakręciła, na początku było ciężko, potem jakoś wszyscy do tego przywyknęliśmykolejnym takim przeżyciem są pierwsze dni w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 no i tak w kratkę zaglądam... ka_em wstrzymuję oddech i trzymam kciuki!!!! u nas pojawił się już pierwszy ząbek u Winiego obyło się bez jakiś histerii na szczęście... no może nic co by odbiegało od codziennych histerii:) Wini siedzi już (najchętniej kiedy wie że ma asekurację), gada "ma ma ma.." - jest silny ale malo ruchliwy, najchętniej przesiedziałby w foteliku cały dzień albo był noszony na rękach:), Leo mały wariatuńcio przekręca sie i trudno mu zmienić pieluchę, siadać nie lubi ale rwie sie już do chodzenia:) zębów u niego nie widać.. chociaż od 2 m-cy zachowuje się jakby mialy mu wyjść..poza tym jestem mega wykończona, nie ma dnia bez ryczenia kiedy są układani na drzemkę, raz nie chcą jeść, potem się domagają bo chcą nagle razem, walczą już o zabawki - podbierają sobie.. chyba muszę kupić sobie stopery do uszu lub zacznę brać jakieś leki na uspokojenie bo bliska jestem ucieczki z domu:) a będzie jeszcze gorzej jak się rozpełzną.. muszę szybko znaleźć jakąś opiekunkę.. tylko obawiam się że kazda po pierwszym dniu ucieknie..w tej atmosferze to nigdy nie wykończę tego domu.. a tu trzeba się przygotować do lata..ech.. może w końcu latem uda się nam spotkać.. Bliżnięta???? a dziewczyny z dziecmi jest tak,że zawsze daja popalić. czuy małe , czy już całkiem duże. choć ja wam zazdroszczę maluchów, moj już samodzielny. więc opieka nad nim ogranicza się do jedzenia, prania, prasowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.02.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 monia - wiesz co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.02.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 monia - wiesz co robić no niby tak( od 15 lat);)i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.02.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 To ja się pochwalę jaki numer dziś z rana wywinęłam. Jedziemy dziś pooglądać te meble do jadalni. Chciałam sobie jeszcze looknąć na stronę internetową wstępnie na wymiary tych mebli czy mi w ogóle pasują. Wchodzę na stronę, klikam, szukam, a to jakby zupełnie inna strona niż tydzień temu, inne meble, szukam, szukam, łapie mnie coraz większy wkurw. I w końcu dochodzę dlaczego nie mogę znaleźć tego, czego szukałam - szukałam na stronie kler, a przecież to były meble klose:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.02.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 To ja się pochwalę jaki numer dziś z rana wywinęłam. Jedziemy dziś pooglądać te meble do jadalni. Chciałam sobie jeszcze looknąć na stronę internetową wstępnie na wymiary tych mebli czy mi w ogóle pasują. Wchodzę na stronę, klikam, szukam, a to jakby zupełnie inna strona niż tydzień temu, inne meble, szukam, szukam, łapie mnie coraz większy wkurw. I w końcu dochodzę dlaczego nie mogę znaleźć tego, czego szukałam - szukałam na stronie kler, a przecież to były meble klose:) Hans Klose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 szukałam na stronie kler, a przecież to były meble klose:) Myszonik, ale nie jesteś sama. Ja jak czasem widzę reklamy klose i nie analizuję to zawsze myślę o kler. Dopiero kiedy zaczynam analizować, uświadamiam sobie - no tak, to przecież co innego niż Kler Nie jeden raz się na tym złapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 To ja się pochwalę jaki numer dziś z rana wywinęłam. Jedziemy dziś pooglądać te meble do jadalni. Chciałam sobie jeszcze looknąć na stronę internetową wstępnie na wymiary tych mebli czy mi w ogóle pasują. Wchodzę na stronę, klikam, szukam, a to jakby zupełnie inna strona niż tydzień temu, inne meble, szukam, szukam, łapie mnie coraz większy wkurw. I w końcu dochodzę dlaczego nie mogę znaleźć tego, czego szukałam - szukałam na stronie kler, a przecież to były meble klose:):lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.02.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Byłam i wróciłam. Klose - jak stwierdził mój mąż - badziew i paździerz Ja z nim nigdy tych mebli nie kupię! No dobra są nowi faworyci - Belvia impulse (możliwe wybarwienie prawie idealnie w kolorze stołu). Niestety strona jest w jakimś durnym flashu i nie umiem zdjęć wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Byłam i wróciłam. Klose - jak stwierdził mój mąż - badziew i paździerz Ja z nim nigdy tych mebli nie kupię! No dobra są nowi faworyci - Belvia impulse (możliwe wybarwienie prawie idealnie w kolorze stołu). Niestety strona jest w jakimś durnym flashu i nie umiem zdjęć wrzucić niestety nie ma jak zakupy z Męzami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 21.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Byłam i wróciłam. Klose - jak stwierdził mój mąż - badziew i paździerz Ja z nim nigdy tych mebli nie kupię! No dobra są nowi faworyci - Belvia impulse (możliwe wybarwienie prawie idealnie w kolorze stołu). Niestety strona jest w jakimś durnym flashu i nie umiem zdjęć wrzucić no ciekawe, w ETC też mają wystawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.02.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 khb ale kto klose czy belvia? belvia w wielkopolsce jest tylko w sieci ekoline - chyba w ETC też są. Dostałam wycenę - zestaw - komoda, witryna, szafka rtv i stolik kawowy ok. 4.000 drożej od czajki Ale te czajki już mi się przestały podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 21.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 stół i stolik kawowy mamy już u Czajki zamówiony odbiór w marcu klamka zapadła teraz komodę do sypialni szukamy... ale chcę coś innego niż styl u Czajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.02.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 khb to zobacz belvię, a jak wam nie zależy na litym drewnie to może paged albo bydgoskie meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts