Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i tak w kratkę zaglądam... ka_em wstrzymuję oddech i trzymam kciuki!!!!

u nas pojawił się już pierwszy ząbek u Winiego obyło się bez jakiś histerii na szczęście... no może nic co by odbiegało od codziennych histerii:) Wini siedzi już (najchętniej kiedy wie że ma asekurację), gada "ma ma ma.." - jest silny ale malo ruchliwy, najchętniej przesiedziałby w foteliku cały dzień albo był noszony na rękach:), Leo mały wariatuńcio przekręca sie i trudno mu zmienić pieluchę, siadać nie lubi ale rwie sie już do chodzenia:) zębów u niego nie widać.. chociaż od 2 m-cy zachowuje się jakby mialy mu wyjść..poza tym jestem mega wykończona, nie ma dnia bez ryczenia kiedy są układani na drzemkę, raz nie chcą jeść, potem się domagają bo chcą nagle razem, walczą już o zabawki - podbierają sobie.. chyba muszę kupić sobie stopery do uszu lub zacznę brać jakieś leki na uspokojenie bo bliska jestem ucieczki z domu:) a będzie jeszcze gorzej jak się rozpełzną.. muszę szybko znaleźć jakąś opiekunkę.. tylko obawiam się że kazda po pierwszym dniu ucieknie..w tej atmosferze to nigdy nie wykończę tego domu.. a tu trzeba się przygotować do lata..ech.. może w końcu latem uda się nam spotkać..

Podbierają sobie zabawki! No to nieźli spryciarze:)

Wyobrażam sobie ten rajban, bo ja czasem z moją jedną mam ochotę uciec albo ją na taras wystawić ;)

Ja od 1 marca wracam do pracy, opiekunkę mam znalezioną, od poniedziałku zaczyna zaznajamianie z Karoliną, ale przewiduję problemy, bo moja Karola bardzo nie lubi ludzi. To znaczy lubi - mnie, tatę i babcię, która mieszka obok i często ją widuje. Pozostali ludzie najczęściej wiążą się z histerią.

U Karoli zębów brak, ale też się od dłuższego czasu zachowuje jakby miały się lada dzień pojawić ;)

Siadać nie siada, ale za to rwie się do raczkowania - jakimś takim dziwnym półpełzaniem-półraczkowaniem przemieszcza mi się już po całym salonie:)

A spotkanie jak najbardziej jestem za, tylko coś się zebrać nie możemy ;) Musimy coś konkretnego postanowić jak ta nieszczęsna zima się skończy.

A jak tam u Was kwestie z pracą?

no i tak w kratkę zaglądam... ka_em wstrzymuję oddech i trzymam kciuki!!!!

u nas pojawił się już pierwszy ząbek u Winiego obyło się bez jakiś histerii na szczęście... no może nic co by odbiegało od codziennych histerii:) Wini siedzi już (najchętniej kiedy wie że ma asekurację), gada "ma ma ma.." - jest silny ale malo ruchliwy, najchętniej przesiedziałby w foteliku cały dzień albo był noszony na rękach:), Leo mały wariatuńcio przekręca sie i trudno mu zmienić pieluchę, siadać nie lubi ale rwie sie już do chodzenia:) zębów u niego nie widać.. chociaż od 2 m-cy zachowuje się jakby mialy mu wyjść..poza tym jestem mega wykończona, nie ma dnia bez ryczenia kiedy są układani na drzemkę, raz nie chcą jeść, potem się domagają bo chcą nagle razem, walczą już o zabawki - podbierają sobie.. chyba muszę kupić sobie stopery do uszu lub zacznę brać jakieś leki na uspokojenie bo bliska jestem ucieczki z domu:) a będzie jeszcze gorzej jak się rozpełzną.. muszę szybko znaleźć jakąś opiekunkę.. tylko obawiam się że kazda po pierwszym dniu ucieknie..w tej atmosferze to nigdy nie wykończę tego domu.. a tu trzeba się przygotować do lata..ech.. może w końcu latem uda się nam spotkać..

Bliżnięta????

a dziewczyny z dziecmi jest tak,że zawsze daja popalić. czuy małe , czy już całkiem duże.:p

choć ja wam zazdroszczę maluchów,:p moj już samodzielny. więc opieka nad nim ogranicza się do jedzenia, prania, prasowania....

To ja się pochwalę jaki numer dziś z rana wywinęłam.

Jedziemy dziś pooglądać te meble do jadalni.

Chciałam sobie jeszcze looknąć na stronę internetową wstępnie na wymiary tych mebli czy mi w ogóle pasują. Wchodzę na stronę, klikam, szukam, a to jakby zupełnie inna strona niż tydzień temu, inne meble, szukam, szukam, łapie mnie coraz większy wkurw. I w końcu dochodzę dlaczego nie mogę znaleźć tego, czego szukałam - szukałam na stronie kler, a przecież to były meble klose:)

Chciałam sobie jeszcze looknąć na stronę internetową wstępnie na wymiary tych mebli czy mi w ogóle pasują. Wchodzę na stronę, klikam, szukam, a to jakby zupełnie inna strona niż tydzień temu, inne meble, szukam, szukam, łapie mnie coraz większy wkurw. I w końcu dochodzę dlaczego nie mogę znaleźć tego, czego szukałam - szukałam na stronie kler, a przecież to były meble klose:)

Hans Klose ;)

szukałam na stronie kler, a przecież to były meble klose:)

:lol:

Myszonik, ale nie jesteś sama. Ja jak czasem widzę reklamy klose i nie analizuję to zawsze myślę o kler. Dopiero kiedy zaczynam analizować, uświadamiam sobie - no tak, to przecież co innego niż Kler ;) Nie jeden raz się na tym złapałam

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Byłam i wróciłam.

Klose - jak stwierdził mój mąż - badziew i paździerz ;)

Ja z nim nigdy tych mebli nie kupię!

No dobra są nowi faworyci - Belvia impulse (możliwe wybarwienie prawie idealnie w kolorze stołu).

Niestety strona jest w jakimś durnym flashu i nie umiem zdjęć wrzucić :(

niestety nie ma jak zakupy z Męzami:rolleyes:

Byłam i wróciłam.

Klose - jak stwierdził mój mąż - badziew i paździerz ;)

Ja z nim nigdy tych mebli nie kupię!

No dobra są nowi faworyci - Belvia impulse (możliwe wybarwienie prawie idealnie w kolorze stołu).

Niestety strona jest w jakimś durnym flashu i nie umiem zdjęć wrzucić :(

no ciekawe, w ETC też mają wystawę?