ka_em 12.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No proszę, proszę.Pięknie się to razem komponuje i tak jak pisała wcześnie Monsanbia rzeczywiście nie wygląda to razem cięzko. A też miałam takie zdanie. Kolor udao się wam dobrac idealnie. I jak widzę znalazłaś czas by już powkładać co nieco do szafek;). A ja mam do ciebie małe pytanko: jakie wymiary ma two stół? BO ja musze nieśmiało wyznać, ze sprezentowaliśmy sobie na zajączka stół do jadalni i poszukuję teraz krzeseł. ale nie mam pojęcia ile tak na luzie mi wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Świetnie widać słoje i kolor też bardzo głęboki i ciekawy, a przede wszystkim wyglądają solidnie i luksusowo:)Ostatnia fotka jak z katalogu, rewelacyjna podłoga (wiem, że już Ci to mówiłam;)) Mała Mysz rządzi:) jakie długie ciemne ma włoski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ka_emmój stół bez rozłożenia (czyli tak jak na zdjęciach) ma wymiary 100x170 cm. Te 6 krzeseł wchodzi luźno, osoby siedzące przy stole mają wygodnie. Pochwal się stołem! Ładnie to tak mieć stół i zdjęć nie pokazać??? Adreo i pozostałe dziewczynydziękuję za pochlebstwa dla Myszy. No jest słodka:) I teraz już taka "ludzka" (czyli kontaktowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.04.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Właśnie za chwilę wstawię kilka fotek. Musiałam znależć chwilę wolnego by zrobić je na spokojnie, przegrać i napisać posta - a to trwa wieki przy dwójce Maluchów;). Twoja Maleńka rośnie jak na drożdżach! Pamiętam jak rok temu o tej porze głównym tematem(oczywiście oprócz budowy) była wyprawka i upływający czas do porodu. A teraz Myszeńka już taka duża! I wiem jaką frajdę sprawia fakt, że dziecko staje się na tyle duże by móc z nim już coś porobić, pobawić się a ono coraz więcej rozumie. A tak na margiensie mój Młodszy zaczyna sprzedawać nam pierwsze uśmiechy i za każdym razem przeżywamy to jak wielkie wydarzenie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ucałuj swoich chłopaków. Zwłaszcza Kubusia - śmieszka. Te pierwsze uśmiechy są rozbrajające.A jak Bartuś? Zapomniał już o poparzeniu? Jak to się goi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Z jednej strony Maleństwo bardziej kontaktowe, z drugiej "jest wszędzie i chce wszystko" - oczy dookoła głowy trzeba mieć. jak tak piszecie o maluszkach to aż zaczynam tęsknić za pieluchami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.04.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ardea jak tęsknisz to zapraszam do siebie n- szybko ci sie odechce;). P.S. pisałam tego posta 3 min walcząc z Bartusiem o dostęp do klawiatury:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.04.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Też się dziwię, że to napisałam;) Pieluchy, choroby, niejedzenie za tym najmniej tęsknię, ale cała reszta jest przyjemna, może jeszcze się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Zapomniałaś o wiecznym niedospaniu, ciągłym "mama" i chodzeniu całe dnie w dresach (czasami obrzyganych;)); szczyt marzeń - ułożenie włosów zaraz po kąpieli. Oczywiście jak masz na to siły. Wiadomo nie jest tak źle i zapewne o tym szybko sie zapomina. W wielki piątek byłam po prostu wykończona gdy nagle usłyszałam pierwsze gaworzenie Kubusia - i od razu dostałam skrzydeł i uleciało zmęczenie. Takie chwile są wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.04.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 A Bartuś chyba już zapomina o koszmarze szpitalnym bo już nie budzi się w nocy z płaczem - co nieraz mu się zdarzało. Powolutku widzimy efekty leczenia ale niestety jest to bardzo długotrwałe i powolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 To dobrze, że zapomina. A za efekty leczenia trzymam mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Najpiękniejsza oczywiście MAŁA MYSZ...a potem dopiero meble Mogłabyś napisać jaka to firma i model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Myszoniku, meble sie super wpasowały i jest klasowo Malutka jest bombowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 12.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 witaj Myszoniku jak tam Mama w pracy ? przychodzę z pytankiem o fugę w dolnej łazience kolor no i czy do mozaiki dałaś tą brokatową? mebelki super, wszystko idealnie wg mnie gra Mała Bombowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.04.2012 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej,mama w pracy pełną parą pracuje:)Co do fugi to na dole mam jakąś zwykłą w kolorze grafit, już nie pamiętam producenta. Pomiędzy mozaiką i na tej jasnej ścianie dałam brokatową z Atlasa. Takąhttp://www.atlas.com.pl/pl/oferta-produktow/katalog-produktow/fugi-silikony-i-listwy-wykoczeniowe/fugi/detail/11-fugi/flypage/2317-atlas-artis-style-2-25-mm.html?sef=hcfp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mała mysz wymiata, uwielbiam takie raczkujące bąble:rolleyes: Mebelki super się wpasowały, są na pewno ponadczasowe, my będziemy zaraz wymieniać swoje białe lakierowane bo mają je już prawie wszyscy a twoje będą ciągle modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Myszonik jaka Mysza już duża i fajna!! Ale słodziak... A jadalnia bardzo ładna - podoba mi się to zestawienie mebli. I te tulipany na stole - po prostu DOM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Myszoniku, czy mogłabyś zdradzić co za łupek masz na swoich schodach?? I co jest na tarasie? Nie doczytałam szczegółów a czas mnie nagli... Pozdrawiam i idę dalej się zachwycać twoim pięknym domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.04.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Karollinkołupek to po prostu łupek - taki rodzaj kamienia. U mnie był cięty z największych płyt jakie były dostępne - wymiary chyba maksymalnie do 130 cm. Występuje też w formie płytek 30x30 cm lub 30 x60 cm.Na tarasie mam nową galę quarzite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mszonik - rzeczywiście zrobiło się domowo Fajne meble, nie za ciężkie. I super mała Mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts