khb 30.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Myszoniku witaj pytanko gdzie zakupiłaś swój okazały piękny narożnik do salonu, bo tak oko na nim zawiesiłam... no podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.05.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Kanapa jest tej firmy http://www.vero.pl/cat.html Ja kupowałam w ecoline w Polskich Meblach. Uwaga, bo to tam nacięłam się później na cwaniaka od komód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 07.05.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Myszonik, mam pytanie dotyczące zmywarki Siemens SN64M030EU - czy jesteś zadowolona z wyboru, czy dobrze myje i dosusza naczynia? No i czy dno jest metalowe czy plastikowe (pytam, mimo, że kompletnie nie wiem jaki ma wpływ rodzaj dna na żywotność tudzież jakość mycia). Przy okazji podziękuję za namiary na sklep ze Swarzędza z ceramiką łazienkową - u Ciebie o nim przeczytałam, i tam kupiłam prawie wszystko do mojej łazienki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.05.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 agrafko rzadko ostatnio tu bywam i przegapiłam Twoje pytania Ze zmywarki jestem zadowolona, ale nie mam do czego porównywać, bo to moja pierwsza zmywarka Domywa jak najbardziej ok, z dosuszaniem chyba gorzej, ale nie mam porównania to nie wiem jak inne dosuszają Dno ma metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.05.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Myszonik, właśnie jestem na etapie elewacji i przymierzam się do styro Neographite 033 oraz systemu Caparol z tynkiem silikonowym. Czyli podobny zestaw, jak u Ciebie. I teraz pytanie: czy Twoi ociepleniowcy byli zadowoleni z tego styro (czy nie był krzywy albo w ogóle kiepski?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tatarak, odpowiem za Myszonik bo znam relacje...z jej akurat styro nie było zupełnie problemu, znowu u Atiki wykonawca, który potem robił u mnie trochę narzekał na trzymanie wymiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.05.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 dzięki, Esiak już głupia jestem z tym styro. Wykonawca mówi, że cokolwiek wezmę i tak pewnie będzie krzywe, ale najgorsze Bardo; w hurtowni prawie przysięgali, że Bardo jest super, ale ostatecznie wycenili mi Knaufa i przekonywali, że Neographite to jakiś nowy producent bez renomy , w drugiej hurtowni przysięgali, że tylko Termoorganika ma rzetelnie zmierzoną deltę przez niezależne laboratoria, a wszyscy inni producenci wpisują sobie do kart technicznych co chcą, a już najgorszy jest Austrotherm... tymczasem na forum dużo się czyta o problemach z Termoorganiką i innymi "markowymi" styropianami Do tego mam kłopot, żeby wybrać kolory z Caparola, bo oni nie sprzedają próbek, tylko wiadra po 25 kg a na tym małym próbniku to guzio widać. sorki, Mysza, za prywatę, ale się muszę wyżalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 dzięki, Esiak już głupia jestem z tym styro. Wykonawca mówi, że cokolwiek wezmę i tak pewnie będzie krzywe, ale najgorsze Bardo; w hurtowni prawie przysięgali, że Bardo jest super, ale ostatecznie wycenili mi Knaufa i przekonywali, że Neographite to jakiś nowy producent bez renomy , w drugiej hurtowni przysięgali, że tylko Termoorganika ma rzetelnie zmierzoną deltę przez niezależne laboratoria, a wszyscy inni producenci wpisują sobie do kart technicznych co chcą, a już najgorszy jest Austrotherm... tymczasem na forum dużo się czyta o problemach z Termoorganiką i innymi "markowymi" styropianami Do tego mam kłopot, żeby wybrać kolory z Caparola, bo oni nie sprzedają próbek, tylko wiadra po 25 kg a na tym małym próbniku to guzio widać. sorki, Mysza, za prywatę, ale się muszę wyżalić. ze swojego doświadczenia mogę polecić Genderke jeśli jest u Was w okolicy... a co do caparola to jakaś bzdura... poproś o litr farby elewacyjnej silikonowej w danym kolorze... my tak robiliśmy i malowaliśmy sobie nimi kawałek elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dzięki za pomysł z farbą! że też na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dzięki za pomysł z farbą! że też na to nie wpadłam no bo tak się robi przecież... tynku faktycznie nie mają w mniejszych opakowaniach, a przecież nie będziesz nakładać tynk aby zobaczyć jak wypada dany kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.05.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 O jak miło, że mój wątek nie umarł i czasem za czyjąś zasługą odżywa:)Potwierdzam to, co pisał Esiak. Wykonawcy na styropian nie narzekali, zastrzeżeń nie mieli. Tynk to ja wybrałam jak większość rzeczy na tamtym etapie na wariata, czyli po jednym rzucie okiem na próbnik, bez żadnego malowania ścian i próbowania. Miałam fuksa, bo wyszedł idealnie taki jak chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Mysza - tu się tak łatwo nie "umiera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 myszonik - o ile jeszcze tu zaglądasz, mogłabyś zerknąć u nas w komentarze? Chodzi o półki Antoniusa z Twojej lokalnej Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evel_ina 07.09.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jestem pod wrażeniem Twoich pięknych drzwi wewnętrznych. Rozumiem, że drzwi robił stolarz? Piękne są, wręcz idealne. Bardzo podobne do Pol-skone model Sabia lub Calypso. Czy możesz napisać jak drzwi się sprawują, czy nie opadają... itp. Czy możesz podać namiary na stolarza, skąd on jest? Czy te panele pomiędzy szkłem są szczotkowane? Świetnie dopasowałaś kolorystykę domu, a drewno dopełnia całość. To jest właśnie mój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.09.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 salik już pewnie nieaktualne? ;)evel_inowzorem dla moich drzwi były właśnie pol-skone sabia (chyba). Stolarz jest z Szamotuł. Jeśli jesteś zaiteresowana namiarami napisz do mnie na priv, odpszę jak od męża wydostanę do nich numer telefonu. Drewno pomiędzy szybkami jest szczotkowane. Na drzwi póki co nie narzekami, nic się z nimi złego nie dzieje. Chyba jedna czy dwie pary jakoś tak ie do końca lekko się domykałay, ale przyszli, coś tam podkręcili i po kłopocie. I dziękuję za komplementy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 25.09.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witaj Myszonik,jak miło, że zaglądasz... jak mala Mysz???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponki 21.11.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 wiataj myszoniku, nie wiem czy jeszcze czasem tu zaglądasz, ale zadam pytanko, może się uda:rolleyes:czy Ty też farby Kabe masz z nieistniejącego już brico depot?może orientujesz się gdzie jeszcze w Poznaniu mogę się w nią zaopatrzyć - najlepiej gdyby dodatkowo mieszali wg ncs-u:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.11.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 wiataj myszoniku, nie wiem czy jeszcze czasem tu zaglądasz, ale zadam pytanko, może się uda:rolleyes: czy Ty też farby Kabe masz z nieistniejącego już brico depot? może orientujesz się gdzie jeszcze w Poznaniu mogę się w nią zaopatrzyć - najlepiej gdyby dodatkowo mieszali wg ncs-u:oops: farby Kabe możesz dostać w tej firmie: KTM w Puszczykowie... myśmy właśnie brali od nich wszystkie farby (Kabe), mieszają na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.12.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Matko, ale jestem nie na czasie... nawet nie wiem, że brico depot zlikwidowali Nie wiem czy dam radę kiedykolwiek nadrobić... zaglądam już niestety tylko incydentalnie Mysza rośnie ma się świetnie, to już taki mały "dorosły" człowiek - chodzi, dużo rozumie, coś tam sobie gada, a czego nie powie wytłumaczy ręcznie, tylko nadal spać nie lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 całusy dla małego dorosłego człowieka i jego mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts