lilan 09.08.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Hej myszonik. Takie widoki podnoszą na duchu. Żeby nie było - o fundamentach piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.08.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witajcie, no fundamenty mam imponujące i imponująco zazbrojone - prawie jak pod bunkier:) A widoki znad morza zawsze koją duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.08.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam Zawsze niezmiernie mnie dziwi , jak z prętów można zrobić takie piękne plecionki;) Zbrojenie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.08.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 I jakie piękne wiązania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.08.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 No no no - widzę ruch w interesie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 10.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Wow!!! Toż to istne dzieło sztuki! aż żal zalewać Gratuluję. Kurcze pieczone a ja nie wrzuciłam drobniaków do fundamentów i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.08.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dziękuję w imieniu wiązań i ich autorów za wyrazy uznania:)Mikiada może jeszcze da się w coś wrzucić - w taras? albo w wieniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 18.08.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 myszonik, kurcze...właśnie zobaczyłam, że Ci naśmieciłam w dzienniczku Czemu nie wołasz? Sooorrrrrkiii. Już posprzątałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.08.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nie wołam, bo mi to raz na jakiś czas nie przeszkadza, szcególnie, że wypowiedź była sympatyczna i pochwalna pod adresem moich wiązań Nie ma problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 u Was te fundamenty wyglądają na pierwszej fotce jakby z drzewa wystrugane były...takie gładkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.08.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Dziękuję raz jeszcze i ponownie w imieniu fundamentów:) Już niedługo je pooglądam, mam nadzieję P.S. a takie gładkie mi wyszły na zdjęciu, w rzeczywistości aż tak idealnie gładkie nie były:) Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez myszonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.08.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Fundamenty w czerni wyglądają bardzo szlachetnie Co do dachówek, głosuję na pierwszą od lewej - czyli tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 19.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A ja namieszam:) pierwsza od prawej, bardziej matowa. Piękne te płaskie dachówki u mnie mąż uparł się że nie będzie przepłacać za płaską dachówkę więc nic z tego. Teraz każdy moment cieszy, nawet czarne fundamenty są piękne, ciesz się chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.08.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Mnie angoba się również podoba, ale niestety małżon zaparł się ręcyma i nogami, że to już tak ładnie nie wygląda i będzie czymś załazić i faktycznie muszę mu przyznać rację, na żywo zarówno wygląd jak i jakość (faktura powłoki, wygląd koloru) jednoznacznie przemawiają za glazurą). Do tego glazura nie zajdzie ewentualną zielenią, w słońcu pięknie się mieni (nie tak jak inen glazury cała jak lusterko tylko takimi drobinami), no i po każdym deszczu będzie czysta, czego o angobie już się powiedzieć nie da:). gdyby jeszcze ta glazurowana miała citkę jaśniejszy odcień byłaby ideałem, ale, że ideału nie znajdę z tym już się pogodziłam. No i cieszę się, że mój małżon się jednak do płaskiej dachówki przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.08.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dachóweczka, którą wybrałaś jest śliczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.08.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dziękuję, cieszę się, że się dachówka podoba:)Zobaczymy czy nas nie puści z torbami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.08.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 myszonik fundamenty Cię nie puściły to i dachówką dasz se radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.08.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 No właśnie problem w tym, że fundamenty na wydrenowały portfele i stąd teraz zagwozdka czy na dachówkę starczy?Przez te fundamenty to niestety cały misterny plan finansowy trafiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 z fundamentami tak jest że nie widać a kupę kasy kosztują niestety dopiero fundamenty a już wielka radość prawda?.......u nas też tak było mała rzecz a cieszy pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.08.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Wszystko mnie super cieszy, właśnie wróciłam z budowy i już mam lotnisko:)A szef ekipy nie dość, że zapiernicza to jeszcze non stop gada jak katarynka nakręcony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts