Tatarak 22.08.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Normalnie trafili Ci się budowlańcy z pozytywnym ADHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.08.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Dokładnie...I stąd prosty wniosek, że i ADHD może mieć pozytywny wymiar:)Najbardziej zakręcony jest zdecydoanie szef ekipy Darek, nie wyglada na takiego, ale chodzi jakby miał jakieś dodatkowe turbodoładowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 23.08.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Fundamenty zasypane no i lotnisko już jest SUPER!!!! Fajnie to wygląda!!! Teraz to już mury będą się pnąć do góry:) Powodzenia!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.08.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Kawał dobrej roboty. Myszonik - ciągle Ci się wydaje, że będziesz miała za mało miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 23.08.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 No to czekamy na mury.... to dopiero jest radość kiedy w oczach rośnie. Na jaką dachówkę się zdecydowałaś ostatecznie? bo ja ciągle w powijakach w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.08.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 lilan Zdecydowanie ciągle wydaje mi się, że dom jest za mały... właśnie dzisiaj łaziłam po lotnisku i biadowałam nad salonem, a w kuchni orzekłam, że w bloku miałam większą nie wiem czy to jakieś zachwianie proporcji czy co? mikiada dostaliśmy dziś wycenę meyer - holsen piano, cenowo nie odbiega od pozostałych meyer - holsenów i jesteśmy na nią zdecydowani... chyba, że jeszcze jakieś niespodzianki rujnujące budżet wyskoczą po drodze i już nijak nie będzie nas na nią stać... No i mamy nadzieję jeszcze coś utargować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 lilan Zdecydowanie ciągle wydaje mi się, że dom jest za mały.... Ja też marudzę, że dla skarlałej rasy dom buduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 23.08.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 myszonik nie ma co gdybać, pojedziesz jutro to zobaczysz, czy zaszkodziła woda czy nie. Ze swojej strony mogę Ci tylko pokazać, co dzisiejszy deszczyk zrobił u mnie... zresztą zerknij w mój dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 24.08.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Domek się "powiększa" chyba dopiero po tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.08.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Moose ja z moim nikczemnym wzrostem to właścviwie do skarlałej rasy się kwalifikuję Tylko jakoś mimo to mam potrzebę przestrzeni... DrKubus Ja nie muszę jeździć, budowę mam pod nosem, więc rano rzuciłam okiem, na pozór wszystko wygląda ok, raczej chodzoło mi o jakieś skutki negatywne dla ocieplenia, których z zewnątrz nie widać... Podpytam dziś po południu budowlańców i ewentualnie kierbuda czy te opady mogły zaszkodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.08.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Domek się "powiększa" chyba dopiero po tynkach A naprawdę się powiększa, po wstawieniu mebli. Wtedy się nagle okazuje, że można rowerem objechać sofę w salonie (no chyba że nie można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A naprawdę się powiększa, po wstawieniu mebli. Wtedy się nagle okazuje, że można rowerem objechać sofę w salonie (no chyba że nie można) święta prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.08.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Oby się wasze proroctwa potynkowe sprawdziły, bo mnie się obecnie wydaje, że ja tam żadnych mebli nie zmieszczę..., a o objeżdżaniu sofy rowerem nie ma co w ogóle mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ja z moim nikczemnym wzrostem to właścviwie do skarlałej rasy się kwalifikuję Tylko jakoś mimo to mam potrzebę przestrzeni... To widocznie mamy tę samą jednostkę chorobową dodała bym jeszcze do tego silne poczucie niezależności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.08.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Widzę, że tu szersze grono nikczemnych wzrostem się zebrało Niniejszym z przyjemnością dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 24.08.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 hihi to i ja do was dołączam:) Nie dosyć że mała to jeszcze mi się też wszystko na mojej budowie małe wydaje, te pomieszczenia, ta kuchnia, lazienka, ale wszyscy mówią - zobaczysz jak zaczniesz sprzątać zaraz Ci to aż zanadto urośnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 24.08.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 i ja i ja... dołączam, ale pomyślcie o zaletach jakie to ekonomiczne - mniejsze łóżko itd. chociaz przyznaje potrzeba przestrzeni chyba jest niezależna od wzrostu, też dom za maly mi się wydaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Łóżko to może niekoniecznie, ale za to zwykłej kołdry można zwinąć elegancki kokon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.08.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Niniejszym dla tego dziennika tworzę podtytuł: Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty wraz z samozwańczym klubem "wysokich inaczej":)Wysocy normalnie niech się nie poczują dyskryminowani, my istoty skarlałe jesteśmy tolerancyjne:)A co do propozycji z mniejszym łóżkiem i czymkolwiek to nigdy w życiu nie przejdzie, bo Niedźwiedź jest wzrostu więcej niż słusznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.08.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A co do propozycji z mniejszym łóżkiem i czymkolwiek to nigdy w życiu nie przejdzie Hehehe u mnie materacyk też 2x2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts