Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lilan

Zdecydowanie ciągle wydaje mi się, że dom jest za mały... właśnie dzisiaj łaziłam po lotnisku i biadowałam nad salonem, a w kuchni orzekłam, że w bloku miałam większą:) nie wiem czy to jakieś zachwianie proporcji czy co?

mikiada

dostaliśmy dziś wycenę meyer - holsen piano, cenowo nie odbiega od pozostałych meyer - holsenów i jesteśmy na nią zdecydowani... chyba, że jeszcze jakieś niespodzianki rujnujące budżet wyskoczą po drodze i już nijak nie będzie nas na nią stać...

No i mamy nadzieję jeszcze coś utargować..

Moose

ja z moim nikczemnym wzrostem to właścviwie do skarlałej rasy się kwalifikuję:) Tylko jakoś mimo to mam potrzebę przestrzeni...

DrKubus

Ja nie muszę jeździć, budowę mam pod nosem, więc rano rzuciłam okiem, na pozór wszystko wygląda ok, raczej chodzoło mi o jakieś skutki negatywne dla ocieplenia, których z zewnątrz nie widać...

Podpytam dziś po południu budowlańców i ewentualnie kierbuda czy te opady mogły zaszkodzić..

Niniejszym dla tego dziennika tworzę podtytuł: Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty wraz z samozwańczym klubem "wysokich inaczej":)

Wysocy normalnie niech się nie poczują dyskryminowani, my istoty skarlałe jesteśmy tolerancyjne:)

A co do propozycji z mniejszym łóżkiem i czymkolwiek to nigdy w życiu nie przejdzie, bo Niedźwiedź jest wzrostu więcej niż słusznego:)