lilan 27.08.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Murów gratuluję, a rolet nie mam. Widzę, że do Ciebie same sławy forumowe zaglądają Pozdrawiam cieplutko w ten ponury i deszczowy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.08.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Już nawet nie pamiętam dokładnie, ale chyba była zacytowana Twoja wypowiedź w kwestii badań geotechnicznych gruntu i ich cen? Głowy nie dam, bo u mnie jak pisałam skleroza się mocno rozwija, a teraz w natłoku zdarzeń to się różne rzeczy w głwoie mieszają, ale chyba o to chodziło:) Jesteś zacytowana na tych stronach, gdzie są na wybrany temat wypowiedzi z forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.08.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 no no no... i ja dołączam do gratulacji. A co do rolet myszonik - najważniejsze że Twoja decyzja jest przemyślana, poparta osobistymi doświadczeniami i tego się trzymaj. Ja nie byłam zdecydowana, najpierw chciałam - zrobiłam większe otwory w murze.. a teraz już nie chcę.. kobieta zmienną jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 30.08.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 myszonik, Gratuluję murów! A co do rolet - ja Cię poprę Mnie się rolety podobają, uważam że są praktyczne i u siebie zrobię na bank. Wydaje mi się, że rozmiar skrzynki rolety zależy od wymiaru okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.08.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 dzięki elliki za gratulki i za poparcie:)A serio co do rolet to przecież każdy robi tak jak jemu wygodnie, z czego będzie korzystał, jest mu potrzebne i się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 30.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 No no myszonik, ale te Twoje chłopaki ruszyli z murami SUPER Taki śliczny ten czerwony kolor no nie? A jak cieszy Tylko tak dalej trzymać Pozdrawiam i pięknej pogody życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 30.08.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 A serio co do rolet to przecież każdy robi tak jak jemu wygodnie, z czego będzie korzystał, jest mu potrzebne i się podoba... Święta prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.08.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Beatano jakby z pogodą na razie kiepsko:(Leje, leje, leje, a budowa w związku z tym stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 02.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 My tu sobie gadu-gadu o rzeczach zupełnie niezwiązanych z budowlanką, a u Ciebie już niedługo strop, potem tylko chwila i dach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.09.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 lilanmasz całkowitą rację... tez już nie mogę doczekać się dachu.Jeśli pogoda pozwoli i nic nie stanie na przeszkodzie to ekipa Darka powinna skończyć do końca września, a w 1 lub 2 tygodniu paźdzerinika wchodziliby dachowcy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.09.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Szokujące, prawda? Dopiero co był dół, panika okołopalowa, a tu już za moment dachowcy! Genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 03.09.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Tylko patrzeć, jak zaraz będzie dach:) Gratuluję murów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.09.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Mówiłam przecież, że moi murarze to stachanowcy...mortGratulacje przyjęte i welcome back, dawno Cię tu nie było:)A co tam na Twojej budowie, bo dzienniczek chyba gdzieś zapomniany pozostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 No dobra, przyznam się: zazdroszczę Ci pięknie to wygląda! A do czego są te takie ażury aż do podłogi pod oknem w półokrągłej ścianie salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.09.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Tatarak nie zazdrość, bierz się za papierologię i ani się obejrzysz też będziesz miała mury:) A ażury są do niczego, tzn. niczemu nie służą i nie ma tam ich być, chyba się budowlańcom coś pokitrało z cięciem pustaków i tak im wyszło, muszą je zakleić, w sensie jakoś zamurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Tatarak nie zazdrość, bierz się za papierologię i ani się obejrzysz też będziesz miała mury:) A ażury są do niczego, tzn. niczemu nie służą i nie ma tam ich być, chyba się budowlańcom coś pokitrało z cięciem pustaków i tak im wyszło, muszą je zakleić, w sensie jakoś zamurować Wzdech, aktualnie mam na tapecie ostrą infekcję górnych dróg oddechowych po TRZECH dniach w przedszkolu Właśnie tak kombinowałam do czego te ażury i doszłam do wniosku, że będziesz mieć jakieś hipernowoczesne rozwiązanie typu luksfery pod parapetem, a tu pokitrane cięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 05.09.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 (edytowane) Witaj Myszonik, zdaje się, że wklejasz za duże zdjęcia i Ci je mocno obcina. Czy to tylko mi się tak wyświetla? Edytowane 5 Września 2010 przez Jarek EM08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 O, cześć Jarek Mnie się zdjęcia wyświetlają normalnie. Spróbuj odświeżyć stronę i nie przewijać w dół, dopóki wszystkie zdjęcia nie załadują się w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 05.09.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Piękna jadalnia. co to za stół? tak na poważnie też chciałam zaaranżować taką prowizoryczną jadalnię ale spóźniłam się z zakupem mebli.. a teraz to już prawie znicze w marketach zamiast plastikowych krzeseł. Muszę się spieszyć bo mnie przegonisz... ach gdyby to było ode mnie zależne.. wkurza mnie stan oczekiwania na fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ja mam tylko jedno pytanie. Jeśli zdjęcia były robione dzisiaj, to skąd wzięłaś słoneczko? U nas cały dzionek leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts