Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już nawet nie pamiętam dokładnie, ale chyba była zacytowana Twoja wypowiedź w kwestii badań geotechnicznych gruntu i ich cen?

Głowy nie dam, bo u mnie jak pisałam skleroza się mocno rozwija, a teraz w natłoku zdarzeń to się różne rzeczy w głwoie mieszają, ale chyba o to chodziło:)

Jesteś zacytowana na tych stronach, gdzie są na wybrany temat wypowiedzi z forum:)

:)

no no no... i ja dołączam do gratulacji.

A co do rolet myszonik - najważniejsze że Twoja decyzja jest przemyślana, poparta osobistymi doświadczeniami i tego się trzymaj. Ja nie byłam zdecydowana, najpierw chciałam - zrobiłam większe otwory w murze.. a teraz już nie chcę.. kobieta zmienną jest:)

Tatarak nie zazdrość, bierz się za papierologię i ani się obejrzysz też będziesz miała mury:)

A ażury są do niczego, tzn. niczemu nie służą i nie ma tam ich być, chyba się budowlańcom coś pokitrało z cięciem pustaków i tak im wyszło, muszą je zakleić, w sensie jakoś zamurować:)

Tatarak nie zazdrość, bierz się za papierologię i ani się obejrzysz też będziesz miała mury:)

A ażury są do niczego, tzn. niczemu nie służą i nie ma tam ich być, chyba się budowlańcom coś pokitrało z cięciem pustaków i tak im wyszło, muszą je zakleić, w sensie jakoś zamurować:)

Wzdech, aktualnie mam na tapecie ostrą infekcję górnych dróg oddechowych po TRZECH dniach w przedszkolu :(

Właśnie tak kombinowałam do czego te ażury i doszłam do wniosku, że będziesz mieć jakieś hipernowoczesne rozwiązanie typu luksfery pod parapetem, a tu pokitrane cięcie :)

Piękna jadalnia. co to za stół?:) tak na poważnie też chciałam zaaranżować taką prowizoryczną jadalnię ale spóźniłam się z zakupem mebli.. a teraz to już prawie znicze w marketach zamiast plastikowych krzeseł. Muszę się spieszyć bo mnie przegonisz... ach gdyby to było ode mnie zależne.. wkurza mnie stan oczekiwania na fachowców.