Beata1164 28.10.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Hej Myszonik ale macie postępy!!!! Super dach już się robi gratulacje!!! Heh co do elektrowni to wszyscy wszystko niby wiedzą ale jak przyjdzie co do czego to ani podstaw nie znają (w tym przypadku terminu - nie ładnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif ). Co do otwierania klamek, to się nie martw my z mężem prowadziliśmy taką luźną rozmowę odnośnie co jak się ma otwierać no ale to była luźna rozmowa i jak pan od mierzenia przyjechał to mąż praktycznie sam zadecydował co jak i gdzie (na szczęście dobrze to rozplanował http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif ) My znowu mamy ciszę na budowie - okna dzisiaj miały przyjechać a po oknach miał zaraz elektryk być, no ale bram garażowych nie mamy i znowu termin przesunięty na ok 16 listopada a później elektryk http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif no ale co zrobić, byle by tylko pogoda dopisała. Powodzenia w dalszych planach i działaniach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.10.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Cześć Beato Ja też się właśnie dowiedziałam, że planowany termin montażu okien 22 listopada nie wchodzi w grę, bo się fabryka zprodukcją wyrobić nie może. Okna zatem mam mieć zamontowane wg najnoszych danych 7 grudnia. Czekam zatem na Towje żeby zobvaczyć jak się zaprezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Helo, Nadaję znad morza, internet mi się rwie, więc nie wiem, czy ten post dojdzie, ale chciałam powiedzieć, że gust masz "kosztowny" Armani? ja nawet nie podejrzewałam, że on i kuchnie projektuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.11.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Ten ideał od monah też leży w moich inspiracjach. Chodzi naturalnie o fronty - są śliczne i proste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.11.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tatarak ja też nie podejrzewałam Armaniego o projektowanie kuchni, a jednak:http://artdeco.blox.pl/resource/armani.jpgI fakt, gust mam kosztowny jak diabli. Jak oglądam katalogi z czymkolwiek to mogę się zakładać, że jakoś dziwnym trafem zawsze mi się najdroższe spodoba...Miłego pobytu na morzem:) Lilandokładnie o fronty tej kuchni chodzi. Tylko niech mi ktoś napisze skąd takowe wziąć?bo oferta tzw. studio kuchennych jest niestety dość monotonna i od tego ideału daleko odbiegająca...A Ty masz już pomysł na kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 28.11.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Piękny daszek piękny, a co dopiero jak będzie już skończony, to dopiero będzie miodzio:cool: Życzę żeby piękna pogoda znowu do nas wróciła, a Wam udało się zakończyć daszek i inne planowane prace. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Gratuluje pieknego domku i solidaryzuje sie z Wami w kwestii nieskonczonego dachu:-( My tez utknelismy z polozona folia i czekamy:-(Tez sie martwie, czy nic sie z nia nie stanie pod ta tona sniegu. Pan od dachu twierdzi, ze bedzie ok. ...Zobaczymy. Nota bene u nas tez dachówka Meyer-Holsena i nawet kolor ten sam:-)Zycze Wam i sobie pogody i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Hejka, Sprawdź w jakiejś dokumentacji technicznej, czy ten mróz folii nie zaszkodzi. Na chłopski rozum, to może się porozrywać pod obciążenie, ale skoro jest na deskach, to jej nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 08.12.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No i jak ? Dojechali z oknami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.12.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam krzysztofie u siebie:)Okna zamontowane:)Jak będę miała chwile to nadrobię i wrzucę foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 08.12.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wrzucaj, wrzucaj myszoniku, bo ja też jestem ciekawa!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 18.12.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Gratulacje!!! Okienka przepiękne - domek się świetnie prezentuje!!! Oby tylko teraz zima przeszła i mogliście dalej ten daszek dokończyć. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.12.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dzięki Beato!Również czekam z niecierpliwością na jakąś odwilż i chociaż z tydzień ładnej pogody żeby mogli dachówkę położyć... ale na razie muszę czekać.Zobaczymy jak będzie po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.12.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Już się martwiłam, co tu tak cicho Okna na medal! Od razu zrobiło się "domowo" Jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.12.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Tataraku kolor to oknoplast orzech.Na zdjęciach pewnie słabo go widać, zaprezentuje się w pełnej krasie na wiosnę po zdjęciu folii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.12.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Gratuluję nowego nabytku - teraz to już będziecie "obszarnicy" Do herbaty proponuję jeszcze trochę świeżo posiekanego imbiru i nie leniuchuj, tylko myśl o domku, myśl, myśl, myśl Poleniuchujesz po przeprowadzce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 21.12.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 W Bożego Narodzenia dni urocze, Niechaj szczęściem serce gra, Niech zdrowie dobre was otoczy, I na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=34895&d=1292952053&thumb=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.12.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.12.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_UD9j3sBeSEQ/TROj8H-m3-I/AAAAAAAADqw/Ois_U7Hl_Uo/JP231830_cr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.12.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts