Tatarak 25.03.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Myszko - GRATULACJE! córeczki oczywiście. mam siostrzenicę Karolinkę (już prawie pełnoletnią) i powiem Ci, że Karoliny do mądre dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.03.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dzięki dziewczyny.., Famelio co do gresu, nie kupię paradyża, bo mi się nie kalkuluje. Jak zamówię większą ilość to mi ten włoski granitogrs metalwood wyjdzie taniej od naszego paradyża. I to jest właśnie absurd, którego nie pojmuję. Dla kogo oni to robią w takich cenach? I jeszcze finalnie się krzywe okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 25.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Myszko, gratuluję córuni! I oczywiście trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.03.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Myszko Gratuluję powiększenia rodzinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.03.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dziękuję, dziękuję. Zasługi wprawdzie w połowie moje w połowie Niedźwiedzia, ale dzielę się z nim gratkami z forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 26.03.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Córeczki gratuluję Myszko A to prezent dla panienki:) http://images37.fotosik.pl/708/76dddf53d79c4634.jpg Pozdrowienia dla Niedźwiedzia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.03.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 lilan dzięki w imieniu młodej za prezent. A w naszym za gratulacje i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.03.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Wszystkie nowe kolekcje z Paradyża bardzo mi się podobają. Będzie ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Widzę, że nie marnujesz czasu.. Piękny wybór - ja jestem zwolennikiem biało-czarno-szarych aranżacji więc wszystkie Twoje wybory bardzo mi się podobają. Paradyz piumetta - przecudne.. żałuję że ich wcześniej nie widziałam.. już Ci zazdroszczę tej łazienki. Piękna ta mozaika do obłożenia wanny. Kolorowych płytek to trochę się obawiam.. bo jak to bywa z kolorami.. nudzą się. Obecnie łazienkę mam w wersji biało-szarej już od 10 lat i w międzyczasie zmieniłam dodatki. kiedyś były czerwone, później fioletowe a teraz są szare.. nowe łazienki też będą w bieli.. a kolorami będę się bawić dodatkami...jak ci się znudzi kolor łatwiej zmienić dodatki niż płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 czy masz może fachowca do obłożenia kominka? Byłam w Kagranie - niestety wybrałam tam sie w sobote i natrafiłam na pannę, której najwyraźniej moja wizyta przeszkadzała..doszłam do wniosku że sobota to chyba najgorszy dzień na załatwianie spraw, bo najczęściej w soboty dają kogoś do obslugi po to tylko aby ktoś był.. nie zważając na jakość obsługi... chyba lepiej zamknąć punkt niż wstawiać kogoś kto ma gdzieś klientów..oczywiscie wybrałam black stone:) jak twój blat na szczęście wcześniej dzwoniłam do nich i rozmawiałam z miłym panem którym polecił mi pana kominkarza..ale coś obawiam się że tanio nie będzie. Chociaz kominek to lepiej powierzyc dobrej ekipie, może masz już kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.03.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Adodo kominka nie mam jeszcze nikogo. Pogadam z moimi wykończeniowcami czy są w stanie to zrobić, a jak nie to będę szukała wśród firm kominkowych. A byłaś tam obok kagranu w tym samym podwórku w firmie kominkowej? Podawałam gdzieś tu namiar http://www.mk-kominki.pl/facet wydawał się konkretny, ale o cenach obudowy na razie nie rozmawialiśmy, bo liczę na to, że obudowę zrobią mi wykończeniowcy. Co do soboty to zgodzę się, że najtrudniej cokolwiek załatwić, bo ludzi wszędzie pełno, a obsługa zalatana, albo w soboty dają kogoś na zastępstwo, ale jakoś nie bardzo mam wybór, bo urlopu na bieganie po sklepach mi szkoda, a w tygodniu po pracy to już nigdzie nie zdążę... kolorowej łazienki sobie też bym nie zrobiła, chyba też bałabym się, że mi się znudzi, ale dzieciakom nie chce robić na szaro, czy czarno, niech mają trochę radośniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.03.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A i jeszcze co do kominków to widziałam dwie firmy przy obornickiej (ale tam jeszcze nie byłam)http://www.poznan.timkominki.pl/http://www.kominki-gramar.com.pl/kontakt.html Jest też firma w Przeźmierowiehttp://www.studiosciana.pl/aktualnosci.aspx Będę sprawdzać, ale najpierw łazienki, potem podłoga do salonu, potem kominek:) taką mam kolejność założoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 31.03.2011 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 przede wszystki gratulacje córeczki poza tym nie moge spać przez natłok myśli budowlanych to sobie nadrabiam zaległości i czytam dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 31.03.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 myszonik mogę prosic na priv namiary na gości od tynków i ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.03.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Już posyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 31.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 wpadłam do Ciebie zobaczyć jak to jest z tymi oknami u Ciebie.. a Ty widzę masz z każdej strony balkonik.. fiu fiu fiu... przydałyby się jeszcze widoki na góry:) gratuluję rozpoczęcia kolejnego etapu.. tynki dają dużo radości, a jak zobaczysz jeszcze posadzke to mozna juz prawie meble ustawiac:) Jakie tynki robisz? bo chyba coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.03.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Tynki maszynowe. Cementowo - wapienne. Ale wyszły ślicznie. Szkoda tylko, że panowie od razu odebrali mi nadzieję, że takie śliczne pozostaną i sprowadzili na ziemię, że przy ocieplaniu poddasza i ogólnie wykończeniówce to mi na pewno zniszczą i uszkodzą .... A widoki z góry mam takie raczej średnie.... ale lubię takie okna do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 31.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 też mam cementowo-wapienne ale robione były metodą tradycyjną - głównie dlatego że robiła je ekipa ulubionych murarzy. Zrobili perfekcyjnie, Pan od pomiarów drzwi dziwił się że otwory są identyczne na górze i na dole:) A tynki niestety kują.. mnie serce bolało jak zobaczyłam co zrobili instalatorzy.. wandale:) ale co zrobić jak trzeba to trzeba, teraz już się oswoiłam z dziurami w pięknych tynkach.. ale kiedyś nam te piękne ścianki wygładzą, kiedyś będzie pięknie.. Okna do podłogi - rozmarzyłam się... hmmm... zazdroszczę jak diabli, mi udało się tylko jedno w sypilani zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.03.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 W sypialni okno najważniejsze:) Nie pisz mi o kuciu w tych pięknych tynkach, bo jeszcze jakiejś zapaści dostanę... chyba muszę w takim razie tak kombinować żeby tego nie widzieć, bo jeszcze się kującym do gardeł rzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 31.03.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 czekam jutro na zdj. pięknego wnętrza.. a instalatorów chyba też nie będziesz lubić.. bo to psuje straszne i w dodatku drogie:) jedź na wakacje w tym czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts