papisia 02.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 fronty mam dąb bagienny Egger - laminat, ale struktura forniru, ponoć bardziej wytrzymały od forniru, a dla laików (takich jak ja) nie widac róznicy, ze to nie fornir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Fajna kuchnia papisiu, masz gdzieś galerię reszty domu? A co będzie na tej ścianie gdzie jest lodówka?Z prawej strony? Pisałam wyżej że ja biorę lodówkę 120? Chyba by tam pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 02.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 czy mozesz kogos polecic na szafy w zabudowie typu komandor?mam wycene od Zajca, ale drogo..., jutro przyjeżdża facet z sevrollu na pomiar, mam nadzieję, że bedzie taniej, mam 2 szafy 2 m wys i prawie 4 m długie, więc spore i jeszcze jedna le mniejszą w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 02.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 monsabia, bedzie lodówka tylko w zabudowie, wysoki komin.zdjęcia trochę mam na moim profilu w albumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 czy mozesz kogos polecic na szafy w zabudowie typu komandor? mam wycene od Zajca, ale drogo..., jutro przyjeżdża facet z sevrollu na pomiar, mam nadzieję, że bedzie taniej, mam 2 szafy 2 m wys i prawie 4 m długie, więc spore i jeszcze jedna le mniejszą w wiatrołapie. O, ja też bym chętnie dowiedziała się co i jak w tym temacie Potrzebuję zabudowy 2 garderob, jednej takiej przy wejściu i drugiej naszej, przy sypialni. Sporo tego wyjdzie. Papisiu, jaki to jest przedział cenowy (o te drogie mi chodzi)? Poza tym. Jak to jest z projektowaniem? Tak jak w kuchni, płaci się za niego i potem wycenia po wszystkich firmach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 02.06.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 jeżeli chodzi o szafy to nie mam projektów, pytałam u Zajca - cena w zależności od profila od 6500 do 9 500 zl za szafę, sporo, wstępnie zrobiłam wycenę w sevrollu ok 4 500, więc już trochę lepiej. podajesz tylko wymiary jakie Cię interesują, a oni od ręki wstępny projekt robia takiej szafy i od razu masz wycenę.jutro po dokładnych pomiarach powinnam wiedzieć cosik więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 monsabia, bedzie lodówka tylko w zabudowie, wysoki komin. zdjęcia trochę mam na moim profilu w albumach Ale ta lodówka jest wąska, a co będzie po jej prawej stronie Myszonik, właśnie mąż wrócił z budowy. Wszedł i oznajmił - "płytki są brązowe" (frida grafit) i podobno krzywe jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 02.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 po prawej stronie lodówki mam sciankę odgradzającą kuchnię od salonu z cegły ręcznie formowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Papisiu, 4500 za tę 4metrową, jedną, tak? Jakieś wyposażenie szaf w tym jest? Czy same odsuwane na boki drzwi? Gdyby IKEA robiła pod wymiar ich szafy z ich wyposażeniem byłyby dla mnie zdecydowanie najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 po prawej stronie lodówki mam sciankę odgradzającą kuchnię od salonu z cegły ręcznie formowanej Papisiu, ale ja mam na myśli ten czarny błyszczący front Lodówka będzie tu, gdzie widzę słupek z kostkarką, tak? A po prawej stronie jest jakby druga część lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 02.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) szafy ze wszystkim, półki, drążki na wieszaki któtkie i długie, szuflady...czarny front z lewej to okap z czarnego szkła, a już wiem o co ci chodzi - w tym projekcie była lodówka z podwójnymi drzwiami i taka wyszla wizualizacja, ale teraz wyobraź sobie, że będzie lodówka w wysokiej zabudowie Edytowane 2 Czerwca 2011 przez papisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 02.06.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 myszonikna mikrofalę tez jestes już zdecydowana do zabudowy? ja tez się na nią czailam, ale okazało się, że albo wybieram 2 sprzety w zabudowie albo 4, chodziło o ustawienie kuchni, tak czy inaczej marzył mi się jeszcze parowar i ta mikrofala do zabudowy, ale poddałam się już cenowo:(a kuchnię któz Ci bedzie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 02.06.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) O, ja też bym chętnie dowiedziała się co i jak w tym temacie Potrzebuję zabudowy 2 garderob, jednej takiej przy wejściu i drugiej naszej, przy sypialni. Sporo tego wyjdzie. Papisiu, jaki to jest przedział cenowy (o te drogie mi chodzi)? Poza tym. Jak to jest z projektowaniem? Tak jak w kuchni, płaci się za niego i potem wycenia po wszystkich firmach? Bylismy ostatnio w jednym gigantycznym domu i ludzie bardzo zachwalali stolarzy ktorzy im wszystko robili - meble w lazienkach, drzwi, kuchnie, saune, meble w pokojach dzieci, garderoby i jakies tam inne rzeczy. To ta firma: http://www.woodland4you.eu/ Ponoc zrobia wszystko i za sensowne pieniadze. A kuchnie u nich ogladalam szczegolowo - piekna wyszla. MAm jeszcze jedna znajoma, ktora znowuz z tych typowych szafowych firm bardzo poleca INDECO - 3 szafy ma ich w domu i jedna garderobe. Meble robione w roznym czasie, wiec nim zamowila kolejna szafe miala juz wrazenia z uzytkowanai pierwszej. btw, u nas beda fronty wybarwione na orzech amerykanski. . Edytowane 2 Czerwca 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.06.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 sheenaz! dzięki za super namiar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.06.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 internet mi nawala, komputer takoż, nie wiem ile dam radę napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.06.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 papisiukuchnię robi mi p. Tomek, którego wyczaiłam od Ady z forum. Zajmuje się też takimi zabudowami jak szafy, jeśli jesteś zainteresowana prześlę Ci na priv namiar. Co do zabudowy to ja mam w jednym słupku piekarnik i mikrofalę - te simensy, które pokazałam w dzienniku, widziałam dziś na żywo - ładne są. Piekarniki siemensa chyba wszystkie z zewnątrz wyglądają tak samo, więc na szczęście nie muszę się rujnować na najdroższe modele. Innych sprzętów do zabudowy nie przewiduję, bo niestety najnormalniej w świecie nie mam na nie miejsca. Co do frontów to ja też ostatecznie wzięłam laminat, bo od forniru wszyscy mnie odwodzili, że nietrwały, do kuchni się nie sprawdza, może od wilgoci uszkodzić. stanęło na laminacie, zobaczymy co z tego wyjdzie. monsanabionie strasz mnie tymi płytkami... aż się boję co będzie jak je położą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.06.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 myszonik a czy ja tez mogłabym prosić o namiar na pana od kuchni? ja dobrze kojarzę, że jestes z okolic Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.06.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Nie, ja jestem z okolic Poznania i pan takoż, raczej nie podejmuje się zleceń w takiej odległości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 03.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 myszonikdziękuje za namiar, ale ja mam w planach przeprowadzkę w lipcu i wszystko chciałabym mieć dopięte, a z tego co wiem to p. Tomek pracą zawalony do września.dzisiaj był pan z Sevrollu - ceny juz znam, tańsze od Zajca, ma mi przesłac jeszcze raz wszystkie wizualizacje na e-maila, bym na spokojnie przemyślała czy tak czy inaczej, termin z montazem ok 3 tygodni. więc tak w sam raz dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 03.06.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 a co do mikrofalii w zabudowie fajna sprawa, mnie tez baaardzo się podobało. ale z róznych względów, w tym i finansowych, mikrofalę wolnostojącą będę miala schowana w szafce nad kawiarką. masz jakąś wizualke swojej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts