myszonik 16.06.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dobra, zaczynam mieć wątpliwości poważne co do tej wanny. A napiszcie dziewczyny co wybrałyście w zamian clarissy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Robię sobie bałagan, ale zrzucam wszystko co mi w oczy wpadnie. Do przemyślenia. I do skomentowania jak ktoś ma ochotę http://stronalazienki.pl/image_func.php?img=gfx/05fe0f50aab9d07b97b49c63b8171b5e.jpg&maxwidth=160 Wanna akrylowa Senso Aquaform lewa 170x115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Myszoniku, ja ostatecznie zmieniłam zupełnie i będzie prostokątna 180x80Stwierdziłam potem że żadna ostatecznie mi się z takich nie podoba i bałam się*że wybiorę inną a będzie miała to dno identycznie małe jak clarissa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 16.06.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 nie no dziewczyny - nie panikujcie - pierwsze wrażenie jest faktycznie mała, ale wygląd ma super, a jutro obiecuję się w niej połozyć to Wam powiem, jak się lezy, ja mam 164 cm wzrostu, teraz mam duża wannę i dla mnie tez niewygodna, bo jak chcę się oprzeć plecami to zjeżdżam pod wodę, także wszystko ma swoje plusy i minusy, myslę,że kwestia przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja tylko sugeruję że lepiej tę wannę przed zakupem obejrzeć i wypróbować. Ja mam 174 i to też może mieć znaczenie. 10 cm to zawsze jakaś różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 O to, to papisiu... ja mam 160 cm i w większych wannach też się "zapadam" - nie mam gdzie sobie krótkich nóżek dobrze zaprzeć. Połóż się i zdaj relację z leżenia:) Ktoś może wie gdzie te wanny są w Poznaniu do obejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.06.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 O to, to papisiu... ja mam 160 cm i w większych wannach też się "zapadam" - nie mam gdzie sobie krótkich nóżek dobrze zaprzeć. Połóż się i zdaj relację z leżenia:) Ktoś może wie gdzie te wanny są w Poznaniu do obejrzenia? I tu może być pies .... Jest bardzo prawdopodobne, że Ty Moniu uznasz tę wannę za zupełnie wygodną i idealną do zaparcia Długie nogi to jednak przekleństwo (żeby chociaż ładne były) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Chyba żartujesz? Długie nogi to przekleństwo? To ja już bym wolała mieć problem z wanną i długie nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 16.06.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ach te długie nogi chcialabym mieć.... marzenia.... ale do rzeczy, tak zagadałyście, że sama spanikowałam i byłam na budowie, otóż w wannie siedzi się bardzo wygodnie! spokojnie prostuję cale nogi siedząc, chcąc głowe oprzec o wannę faktycznie brakuje mi jakieś 5-10 cm by wyprostować nogi, także myszonik twoja 170 będzie w sam raz. bez obawy. z męzem doszlismy do wniosku, że w razie potrzeby wspólnego mycia pleców zmieścimy się (mąż ma 185 cm);) ze spokojem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 papisiu dzięki za ekspresową relację z prób wanny:)Chyba jednak już jej nie będę zmieniać. Może jutro podzwonię po sklepach czy mają ją gdzieś do obejrzenia na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 16.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ekspresowa relacja, bo mnie samą nastraszyłyscie, musialam wypróbowac. a jak wanny nie znajdziesz to zapraszam, ja mam 12 km do Rataj albo 9 km od Swarzedza, także nie jest taka tragedia z dojazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 To faktycznie niedaleko do Ciebie:)Ten weekend mam już zawalony planami, ale jak nie znajdę wanny to może się uśmiechnę w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ekspresowa relacja, bo mnie samą nastraszyłyscie, musialam wypróbowac. a jak wanny nie znajdziesz to zapraszam, ja mam 12 km do Rataj albo 9 km od Swarzedza, także nie jest taka tragedia z dojazdem Dziewczyny, jakby takie spotkanie doszło do skutku, to zróbcie sobie nawzajem zdjęcia w tej wannie, co? Nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 16.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 To faktycznie niedaleko do Ciebie:) Ten weekend mam już zawalony planami, ale jak nie znajdę wanny to może się uśmiechnę w przyszłości. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dziewczyny, jakby takie spotkanie doszło do skutku, to zróbcie sobie nawzajem zdjęcia w tej wannie, co? Nie żartuję Dobra, ale na forum moich zdjęć z wielkim brzuchem w małej wannie nie wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 16.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dobra, ale na forum moich zdjęć z wielkim brzuchem w małej wannie nie wrzucę a ja tez nie taka "kruszynka" by mnie tak oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a to się dyskusja tutaj zrobiła..aż się uśmiałam, też należę do tych kieszonkowych rozmiarów i chyba dlatego nie lubię wanny bo mi niewygodnie było..i w domu mam tylko prysznic a że starość zagląda w oczy i człowiek ma już problemy ze schylaniem się żeby nogi wyszorować to zrobiłam sobie siedzisko pod prysznicem.. o małej wannie nie pomyślałam.. szkoda ale nawet miejsca bym na nią nie miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Problem polega na tym, że często na zdjęciach nie widać dna. A nawet jak jest, to ma często nieprawdziwe wymiary. I w ten sposób np. wanny o tej samej długości mogą mieć zupełnie różne dna. Ja jestem w miarę wysoki, żona też, więc jej zostawiłem przymiarki i tak jak pisała - nie ma szans na wybór wanny bez 'przymiarek' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 salik ja się generalnie zgadzam, że tak jest, tylko szkoda, że asortyment w necie tak szalony, a na żywo ciężko te wszystkie modele spotkać. Podkradłam od mazo baterię kuchenną znalezioną przez Adę. Franke Neptun wklejam dla pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 dużo fajnych baterii znajdziesz na stronie http://www.mizar.pl.. mnie kusi ta od Mazo bo jest w ceni ok..400zł a moje wybory zaczynają się od 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts