Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie no dziewczyny - nie panikujcie - pierwsze wrażenie jest faktycznie mała, ale wygląd ma super, a jutro obiecuję się w niej połozyć to Wam powiem, jak się lezy, ja mam 164 cm wzrostu, teraz mam duża wannę i dla mnie tez niewygodna, bo jak chcę się oprzeć plecami to zjeżdżam pod wodę, także wszystko ma swoje plusy i minusy, myslę,że kwestia przyzwyczajenia.

O to, to papisiu... ja mam 160 cm i w większych wannach też się "zapadam" - nie mam gdzie sobie krótkich nóżek dobrze zaprzeć.

Połóż się i zdaj relację z leżenia:)

Ktoś może wie gdzie te wanny są w Poznaniu do obejrzenia?

I tu może być pies ....

Jest bardzo prawdopodobne, że Ty Moniu uznasz tę wannę za zupełnie wygodną i idealną do zaparcia :p

Długie nogi to jednak przekleństwo :D (żeby chociaż ładne były)

ach te długie nogi chcialabym mieć.... marzenia....

ale do rzeczy, tak zagadałyście, że sama spanikowałam i byłam na budowie, otóż w wannie siedzi się bardzo wygodnie!

spokojnie prostuję cale nogi siedząc, chcąc głowe oprzec o wannę faktycznie brakuje mi jakieś 5-10 cm by wyprostować nogi, także myszonik twoja 170 będzie w sam raz. bez obawy. z męzem doszlismy do wniosku, że w razie potrzeby wspólnego mycia pleców zmieścimy się (mąż ma 185 cm);););) ze spokojem,

ekspresowa relacja, bo mnie samą nastraszyłyscie, musialam wypróbowac. a jak wanny nie znajdziesz to zapraszam, ja mam 12 km do Rataj albo 9 km od Swarzedza, także nie jest taka tragedia z dojazdem

Dziewczyny, jakby takie spotkanie doszło do skutku, to zróbcie sobie nawzajem zdjęcia w tej wannie, co?

Nie żartuję :)

a to się dyskusja tutaj zrobiła..aż się uśmiałam, też należę do tych kieszonkowych rozmiarów i chyba dlatego nie lubię wanny bo mi niewygodnie było..i w domu mam tylko prysznic a że starość zagląda w oczy i człowiek ma już problemy ze schylaniem się żeby nogi wyszorować:) to zrobiłam sobie siedzisko pod prysznicem.. o małej wannie nie pomyślałam.. szkoda ale nawet miejsca bym na nią nie miała.

Problem polega na tym, że często na zdjęciach nie widać dna.

A nawet jak jest, to ma często nieprawdziwe wymiary.

I w ten sposób np. wanny o tej samej długości mogą mieć zupełnie różne dna.

Ja jestem w miarę wysoki, żona też, więc jej zostawiłem przymiarki i tak jak pisała - nie ma szans na wybór wanny bez 'przymiarek' :)