monsanbia 03.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki, byłam tylko na krótko u mamy. Pogoda nie dopisała, ale zawsze miło trochę czasu z rodzinką spędzić Ma się rozumieć. Każdy odbój od codzienności jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 04.07.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ja niedzielę spędziłam na leniuchowaniu w łóżku (jak tylko Mały pozwolił). POgoda barowa i nic mi się nie chiało robić tylko spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 04.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 myszonik czyzbys umówiła się z p. Blażejem na cegiełkę? nie bedziesz żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majkunia 04.07.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dobry wieczór może niezbyt po sąsiedzku, ale przyszłam się przywitać i zapytać czy można poczytać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.07.2011 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 papisiuowszem, umówiłam się na cegiełkę z p. Błażejem. Już przez telefon zrobił na mnie dobre wrażenie i na dodatek zaoferował skorzystanie z jego rabatu na zakup cegły w budmarze, więc będę raczej zadowolona ze współpracy. Dzięki za namiar:)Majkuniawitam i zapraszam do czytania i pisania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 05.07.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 myszonik z wygladu zrobi jeszcze lepsze...:yes: to tak miedzy nami ha ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.07.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) O to w końcu i do mnie trafi jakiś atrakcyjny budowlaniec:) Bo jakoś do tej pory to raczej niewyględni mi się trafiali EDIT poza tymi oczywiście, którzy nadal pracują Edytowane 5 Lipca 2011 przez myszonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 05.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 to tak jak u mnie!!! mój mąż po rozmowie z Błazejem 'oko w oko" powiedział mi tylko: - oj, ten troche za przystojny - i zażartował, bym za częto na budowę nie chodziła, by w pracy im nie przeszkadzać... no i jeszcze bardzo sympatyczny, ))))))))))))) całą ekipę wspominam bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.07.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 myszonik z wygladu zrobi jeszcze lepsze...:yes: to tak miedzy nami ha ha... Sama jestem ciekawa (szkoda że nie planuję*żadnej cegły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 05.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ja planuję cegłę, ale do mnie miałby chyba za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.07.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oj kobiety, kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.07.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oj kobiety, kobiety... sam byś chciał żeby taki pan cegiełka ładną*żonę ze sobą na budowę*przywoził Postaw się*w naszej sytuacji i zrozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.07.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 salika jakby tak się znalazła jakaś atrakcyjna kobietka dajmy no to - kaleflkarka? (tak mniemam, że winna brzmieć żeńska wersja kafelkarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 05.07.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Chyba pomyślę, zeby zrobić gdzieś cegiełkę. W końcu jakiś fajny budowlaniec by się trafił. Myszonik jakieś zdjęcia zrób i nakarm nasze spragnione oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.07.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Spokojnie, spokojnie, to dopiero we wrześniu będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ja mam atrakcyjną kobietę w domu, to po co mi inne? Poza tym to żona się zajmuje sprawami kafelków czy innych cegieł, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.07.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Prawidłowa odpowiedź wzorowego małżonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.07.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Aleeee zasunął Teraz sheenaz może się z piórek obierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.07.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A ja nie rozpakowałam oryginalnych pudełek Dune, zafoliowanych firmowo, bo stwierdziłam że mi się*to rozwali zanim zawiozę na budowę. Pod folią*jest naklejka z nazwą. Wiem że powinnam sprawdzić czy całe są, ale to mozaika, chyba się nie łamie tak łatwo? A z tymi kafelkarzami to u nas podobnie wujek ma. Od razu musi podotykać, popatrzeć, przetrzeć kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.07.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja też wszystkich pudełek nie rozpakowywałam, bo niby jak by mi to potem mieli przenosić? Ale akurat ten niewłaściwy dekor był w pudełku otwartym - sprzedawany na sztuki, więc się zorientowałam, że jest nie ten. A jak już był nie ten to wszystkie opakowania sprawdziłam po naklejkach. Mam nadzieję, że nie ma takiej sytuacji, że co innego jest na naklejce a co innego w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts