Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

papisiu

owszem, umówiłam się na cegiełkę z p. Błażejem. Już przez telefon zrobił na mnie dobre wrażenie i na dodatek zaoferował skorzystanie z jego rabatu na zakup cegły w budmarze, więc będę raczej zadowolona ze współpracy. Dzięki za namiar:)

Majkunia

witam i zapraszam do czytania i pisania:)

to tak jak u mnie!!! mój mąż po rozmowie z Błazejem 'oko w oko" powiedział mi tylko:

- oj, ten troche za przystojny - i zażartował, bym za częto na budowę nie chodziła, by w pracy im nie przeszkadzać...

no i jeszcze bardzo sympatyczny, :))))))))))))))

całą ekipę wspominam bardzo miło.

A ja nie rozpakowałam oryginalnych pudełek Dune, zafoliowanych firmowo, bo stwierdziłam że mi się*to rozwali zanim zawiozę na budowę. Pod folią*jest naklejka z nazwą. Wiem że powinnam sprawdzić czy całe są, ale to mozaika, chyba się nie łamie tak łatwo?

A z tymi kafelkarzami to u nas podobnie wujek ma. Od razu musi podotykać, popatrzeć, przetrzeć kurz :)

Ja też wszystkich pudełek nie rozpakowywałam, bo niby jak by mi to potem mieli przenosić?

Ale akurat ten niewłaściwy dekor był w pudełku otwartym - sprzedawany na sztuki, więc się zorientowałam, że jest nie ten. A jak już był nie ten to wszystkie opakowania sprawdziłam po naklejkach. Mam nadzieję, że nie ma takiej sytuacji, że co innego jest na naklejce a co innego w pudełku ;)