Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pale jeszcze nie zapłacone:)

Właśnie robota stoi koncertowo przez geodetę, który miał skończyć tyczyć budynek, a przepadł jak kamień w wodę i chyba nie musże mówić, że od wczoraj nie odbiera programowo telefonów...

Ekipa od pali siedzi, klnie i czeka na 35 - stopniowy upał, nic nie może zrobić, a my próbujemy złapać geodetę.

Jechałam przez miasto i normalnie się rozglądałam czy gdzieś nie jedzie samochodem gotowa w rzie czego zajechać mu drogę lub nawet stłuczke spowodować byleby się zatrzymał.

Właśnie się dowiedziałam, że geodeta, który miał to skończyć dziś rano poszedł w tango i nikt nie wie gdzie się podziewa...

Jego szef w ogóle nie wiedział o tym, że on nie skończył roboty w sobotę - pracownik go okłamał, że wszystko jest zrobione.

Ostatecznie poszukiwaliśmy ich od rana bezskutecznie - nie odbierali telefonów, w końcu nasz kierownik, który zna geodetę pojechał do niego do domu, wyciągnął go z łóżka i zaciągnął na naszą działkę żeby dokończył wytyczenie budynku.

Skończyło się dobrze, ale nerwów co niemaiara no i ekipa od pali jest kilka godzin w plecy... mam nadzieję, że zdążą, bo mają czas tylko do wtorku.

ellik

witam u siebie:)

i dzięki za pochwały pod adresem dziury.... mam nadzieję, że niebawem będzie zasypana.

A dzisiejszy dzień będzie zdecydowanie pod hasłem - dzień pijanego geoety... szkoda słów, ostatecznie szef nam ten dom ekspresowo wytyczył, ale teraz nie wiem czy palownicy przez to opóźnienie wyrobią się ze swoją pracą, tym bardziej, że w ten upał to raczej w godzinach około południowych muszą sobie zrobić przerwę...