Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszonik, śliczna bździągwa :D Czy tak pięknie pachnie noworodkowo? ależ mi tęskno za tym zapachem (aczkolwiek całą resztą nie ;) ).

A cena za silikon w porządku, też dostałam rabat 23%. Ale mam nadzieję jeszcze coś urwać.

Madeleine! A skąd bierzesz ten tynk? I kto Ci go kładzie? Ekipa z Caparola czy inna?

A ja się skupiłam na budowaniu, a tu taka wiadomość przeoczona !!!

GRATULACJE :wave:.

Karolinka - fajne imię i słodka córunia. Życzę wiele zdrówka dla Ciebie i dla małej i wielu przespanych nocek !!! i oczywiście Tobie wytrwałości i sił.

Edytowane przez atika

Myszonik i jak znajdziesz czas - proszę napisz kto Ci tak dobrze wycenił Coporola.

Ja też będę kładła Coporola silikonowego, baranek 1,5mm.

I jak możesz podaj linka od kogo brałaś styro - neotherm - bo mi sprzedający na allegro powiedział, że za daleko i nawet 30m3 nie chce mi dowieźć :(

atika

Caparol kupowałam w ekostylu w poznaniu, ale cena jest taka, bo nabywcą jest biorący od nich dużo towaru wykonawca wielkich elewacji, a znajomy kierownika budowy, więc korzystamy z jego rabatu;

- styro kupowałam tu

http://www.budowlanysklep.warszawa.pl/

nie wszystko mają wystawione na stronie, ale w sprawie wszystkiego dogadasz się telefonicznie.

Dostawę mam mieć w poniedziałek.

A w imieniu Karoli dziękuję za komplementy :)

W końcu po wakacjach dotarłam na FM.

Córunia śliczna. Lekko spóźnione gratulacje dla rodziców i przesyłam buziaczki dla Maleńkiej. Ciesze się, że zdążyłam zobaczyć zdjęcie Karolinki bo bym pewnie umierała z ciekawości gdybyś już je skasowała.

Już nie mogę się doczekać aż sama znów przytulę taką kruszynkę. Muszę jeszcze troszkę poczekać i mocno tulić za dwoje tego mojego małego urwisa:)

myszonik - a jaki kolor tynku kładziesz ?? jasny, czy coś ciemniejszego.

Ja dzisiaj dostałam wycenę na swój tynk Caparola - jaśniutki kolor - ale cena 171,58 zł. brutto (z 23%VAT) więc chyba bardzo dobra.

Dzięki za namiary na styropian.

Edytowane przez atika

Madeleine - ja właśnie Basalt 18 ;) tak na 95%. Ale na 100% wybiorę przed samym zamówieniem. Fajnie że masz próbki - możesz sobie sprawdzić.

Myszonik - aha - myślałam, ze to ten sam. fakt, że Pan z El-bau powiedział mi że dal mi baaardzo dobrą cenę.

Myszonik czy ja dobrze pamiętam,że za elewację płacisz 45zł/m2? Tak mi sie gdzieś rzuciło w oczy. Jeśli tak to czy możesz mi przesłać na priva namiary na ekipę?

W El-bau polecam pana Jerzego Cieciorę - robię u niego bardzo często zakupy. Daje naprawde dobre ceny i szybie oferty. Oprócz nich jeszcze V-bud cenowo dobrze wypada ale nie wiem czy tam mają Caparola.