Madeleine 03.08.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no właśnie, noworodki są takie malutkie, a na zdjęciu, jak zajmują cały kadr, to większe niż w rzeczywistości. Ucałuj małego wrzaskuna w stópki od forumowych ciotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 03.08.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mysz, no dziewczę piękne i mądre spojrzenie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 04.08.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Słodziakowa:-)A rączki jakie ma jeszcze "urodzeniowe".Najpiękniejsze!Niektóre dzieci, zaraz jak się urodzą to tak cudnie płaczą "la, la, la".A jak Twoje szczęście? Od razu tak konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 04.08.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Myszonik, śliczna bździągwa Czy tak pięknie pachnie noworodkowo? ależ mi tęskno za tym zapachem (aczkolwiek całą resztą nie ). A cena za silikon w porządku, też dostałam rabat 23%. Ale mam nadzieję jeszcze coś urwać. Madeleine! A skąd bierzesz ten tynk? I kto Ci go kładzie? Ekipa z Caparola czy inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.08.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Słodziakowa:-) Od razu tak konkretnie? Nawet bardzo konkretnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.08.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 nie, jakaś taka ekipa... hmmm, zobaczymy, czy będę polecała. Niby z polecenia, ale już wycięli numer, no i ogólnie dziwni są.Aha, zaczęli kleić dziś styro, narzekają na klej caparola do styro, ponoć kreisel lepszy (a w caparolu sam cement). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.08.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) A ja się skupiłam na budowaniu, a tu taka wiadomość przeoczona !!! GRATULACJE . Karolinka - fajne imię i słodka córunia. Życzę wiele zdrówka dla Ciebie i dla małej i wielu przespanych nocek !!! i oczywiście Tobie wytrwałości i sił. Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 05.08.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Myszonik i jak znajdziesz czas - proszę napisz kto Ci tak dobrze wycenił Coporola. Ja też będę kładła Coporola silikonowego, baranek 1,5mm. I jak możesz podaj linka od kogo brałaś styro - neotherm - bo mi sprzedający na allegro powiedział, że za daleko i nawet 30m3 nie chce mi dowieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.08.2011 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 atika Caparol kupowałam w ekostylu w poznaniu, ale cena jest taka, bo nabywcą jest biorący od nich dużo towaru wykonawca wielkich elewacji, a znajomy kierownika budowy, więc korzystamy z jego rabatu; - styro kupowałam tu http://www.budowlanysklep.warszawa.pl/ nie wszystko mają wystawione na stronie, ale w sprawie wszystkiego dogadasz się telefonicznie. Dostawę mam mieć w poniedziałek. A w imieniu Karoli dziękuję za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 07.08.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 W końcu po wakacjach dotarłam na FM. Córunia śliczna. Lekko spóźnione gratulacje dla rodziców i przesyłam buziaczki dla Maleńkiej. Ciesze się, że zdążyłam zobaczyć zdjęcie Karolinki bo bym pewnie umierała z ciekawości gdybyś już je skasowała. Już nie mogę się doczekać aż sama znów przytulę taką kruszynkę. Muszę jeszcze troszkę poczekać i mocno tulić za dwoje tego mojego małego urwisa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.08.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) myszonik - a jaki kolor tynku kładziesz ?? jasny, czy coś ciemniejszego.Ja dzisiaj dostałam wycenę na swój tynk Caparola - jaśniutki kolor - ale cena 171,58 zł. brutto (z 23%VAT) więc chyba bardzo dobra. Dzięki za namiary na styropian. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.08.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ka_em już niedługo i Twoje maleństwo będzie na świecie. Sama wiesz jak szybko ten czas leci atiko ja też kładę jasny tynk. A z ciekawości gdzie wyceniałaś? Bo ja już i tak kupiłam, więc po rybie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.08.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Myszonik, gratulacje i buźki dla córeczki Jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.08.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Spireo dziękuję Mała jest już wycałowana za wszystkie czasy od muratorowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ja też kładę jasny tynk. A z ciekawości gdzie wyceniałaś? Bo ja już i tak kupiłam, więc po rybie... Myszonik - wyceniałam w El-Bau w Wysogotowie. To może podpuść wykonawcę by Ci jakiś rabacik dał A jaki kolor robisz - jaki nr ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.08.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ale ten wykonawca u mnie nie wykonuje:) On tylko użyczył rabatu na zakup towaru Robię kolor basalt 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.08.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Atika, a Ty jaki kolor? ja się waham między basalt 18, kiesel 18 a białym. Zaraz idę malować próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.08.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Madeleine - ja właśnie Basalt 18 tak na 95%. Ale na 100% wybiorę przed samym zamówieniem. Fajnie że masz próbki - możesz sobie sprawdzić. Myszonik - aha - myślałam, ze to ten sam. fakt, że Pan z El-bau powiedział mi że dal mi baaardzo dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 09.08.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Myszonik czy ja dobrze pamiętam,że za elewację płacisz 45zł/m2? Tak mi sie gdzieś rzuciło w oczy. Jeśli tak to czy możesz mi przesłać na priva namiary na ekipę? W El-bau polecam pana Jerzego Cieciorę - robię u niego bardzo często zakupy. Daje naprawde dobre ceny i szybie oferty. Oprócz nich jeszcze V-bud cenowo dobrze wypada ale nie wiem czy tam mają Caparola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.08.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ka_em na kiedy potrzebujesz ekipę? Będa u mnie to zapytam czy mają terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts