Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

Myszonik - to super. Cieszę się, że się udało. I dzięki.

To teraz czekam z niecierpliwością na fotki. I z ocieplania i gotowej elewacji.

Aha i napisz jeszcze czy klej do styropianu tez bierzesz z Caparola ?? Bo do siatki na pewno - bo systemowo powinno być. Ale zastanawia mnie ten do styropianu - bo w końcu z systemem nie ma on styczności.

Edytowane przez atika

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rozumiem, że Liebherr lodówka? z szufladami 0 stopni (Biofresh)?

siemens dla mnie trochę za nowocześnie wygląda i będę raczej brał Bosch'a

lodówka taka z biofresh

http://www.liebherr.pl/HG/pl-PL/products_pl-hg.wfw/id-484459-0_25379-1

A mnie się właśnie piekarnik siemensa najbardziej podobał. Ale ja mam kuchnię raczej nowoczesną, a Wy chyba planujecie meble bardziej tradycyjne z tego co pamiętam.

Można zrobić zapasy całego asortymentu na pół roku ;)

Takie duże zamrażarki powinny być dzielone w poziome z możliwością otwierania osobnymi drzwiczkami.

W moim liebherze sbs też wydaje mi się że za dużo tego jak na jedno otwarcie (jestem proekologiczna ;) )

No łaaaaadnie.

A ja nie mam nic :bash:

Nie wiem kiedy nadrobimy tę glazurniczą obsuwę. Cały czas łudzę się, że przecież glazurnik będzie sobie siedział i dłubał a i tak w domu pełno innych rzeczy do zrobienia. Chyba do końca roku się wyrobi? :eek:

I jak clarissa?

Metalwoody super! Fajny układ :yes: Cały czas denerwuję się tymi naszymi, za jasnymi :(

Clarissa chyba nie jest taka mała, ale jeszcze jej nie wypróbowałam wchodząc do środka, bo instalator nalał wody i sprawdza czy nic nie przecieka na jakiś zaworach czy gdzieś tam...

A kiedy wchodzi Twój kafelkarz? I ile ma do położenia? U mnie te dwie łazienki i metalwoody kładą się jakieś 3 czy 4 tygodnie. Robi praktycznie jeden, ale w międzyczasie innymi rzeczami też się zajmował, więc tak dużo czasu to nie zajmuje. Do końca roku na pewno powinnaś się wyrobić...

Hejka Myszonik :D:D

najpierw zzieleniałam z zazdrości jak zobaczyłam powstający ogród AGP-ONa ;), potem trochę ochłonęłam.....a teraz Twoje barierki. Nawet zafoliowane są piękne. mam milion pytań oczywiście ;)

Czy to jakaś lokalna firma jest producentem?

Jeśli nie i robią na całą Polskę to proszę o namiary :)

Czy to brązowe miedzy metalem to drewno?

Jeśli tak to jakie?

Jaki jest koszt takiej jednej barierki, tej prostokątnej ( może być PW jeśli nie chcesz publicznie :))

Jesli przesadziłam ze wścibskim nochalem , to przepraszam :):D

Barierki cudne!!! Super wyglądają. Czy możesz zdrawdzić ja długo Ci robili oraz ich koszt - interesuje mnie ta bez balkonu;).

Jeśli możesz to podeślij info na priva. Jestem właśnie na etapie zamawiania barierek i Twoje są dokładnie takie jakie mi się podobają.

atija

dzięki za komplementy:)

jeśli chodzi o barierki to robiła je firma baluspaw

http://www.baluspaw.pl/

nie wiem czy robią gdzieś dalej, ale raczej wątpię ;)

koszt barierki prostej (gięta jest droższa) to 860 zł/mb netto.

To brązowe to drewno egzotyczne dodatkowo wybarwione na kolor zbliżony do orzecha na oknach.

Czas realizacji ok. miesiąca chyba, ale trzeba ich pytać, jak z drewnem to dużo zależy od stolarza.