Lukarna 20.08.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Cześć Myszonik:)Nie pamiętam czy się już witałam u Ciebie, ale do dziennika Twojego chętnie zaglądam;) więc ujawnić się wypada, nie? Łazienka czarno-biała po prostu obłędna, a barierki... barierki rewelacyjne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.08.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Lukarno ja też mam atak amnezji w razie czego witam ponownie:) Cieszę się, że moje wybory się podobają. Z barierek jestem bardzo dumna, prawie jakbym je sama wykonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.08.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 silikonem... Przeszło mi przez myśl, ale czy to będzie dobrze wyglądało? I znów problemy z kolorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 jak płytki będą na styk, to może bezbarwnym silikonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.08.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 jak płytki będą na styk, to może bezbarwnym silikonem? O i to jest chyba dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Z kolorem silikonu nie ma problemu, teraz dokupi się pod kolor fugi, ale czy to pomoże? Najbardziej nie podoba mi się połączenie z obudową brodzika. Chciałam Wam pokazać na zdjęciu jak to wygląda, ale złośliwość rzeczy martwych dała o sobie znać i rozładowała się bateria w aparacie:bash: Jak już będę miała zdjęcie to podrzucę. Dzięki za dotychczasowe rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 23.08.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Kabe kupowałam w Brico przy Panoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.08.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Kabe kupowałam w Brico przy Panoramie Dzięki, muszę chyba w ten weekend pojechać i już się za farbami konkretnie rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 24.08.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Dostałam pierwsza wycenę na Kabe i Tikurrila wycodzi taniej. Jakościowo to chyba mniej więcej to samo... Zastanawiam się jeszcze nad Sigmą - słyszałyście coś może na temat tych farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.08.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ka_ema podziel się wiedzą gdzie wyceniałaś farby i jakie ceny dostałaś? Bo u mnie temat mocno na czasie tylko jakoś nie mam weny i siły się tym zająć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 25.08.2011 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Moi fachowcy bardzo zachwalali farby Kabe.. początkowo namawiali mnie na farby firmy STO (gdzieś na Strzeszynie chyba są) ale nie po drodze mi do nich było.. Mazo polecała firmę Kabe i potwierdziło się.. fachowcy przyznali że nie znali wcześniej tej farby ale że ma super wydajność, świetne krycie.. wygląda bardzo szlachetnie (brałam półmat) jedno ale.. nie wybacza błędów i jeśli fachowcy źle przygotują ściany wszystko wyjdzie.. ale to chyba taka "wada" farb w półmacie...a i wychodziło ok finansowo.. nie pamiętam dokładnie ale sprawdźcie.. moim zdaniem warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.08.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Chyba w ten weekend pakuję małą mysz do samochodu i jadę na wywiad w sprawie farb... Mam nadzieję, że moje ściany są ok:) I faktycznie chyba na macie czy półmacie zwłaszcza w intensywnych kolorach widać każdą nierówność ściany... tak mam teraz w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 25.08.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Właśnie przeryłam pokój i nigdzie nie mogę znależć oferty na Kabe. Ofertę brałam z Emala (ma oddział na Naramowickiej i na Gąsiorowskiego). Ceny wyszły drożej od Tikurrili. Pamiętam tylko cenę za grunt ok 85 zł netto. Tikurrila - Designer Grunt 58,15 netto (cena z V-Budu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 25.08.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Znalazłam: Aquatex 10l - 103,78 bruttoAkrylatex biała 3l - 53,33 bruttoOptima śnieżnobiała 10l - 84,02 bruttoPerfekta biała 15 l - 88,89 brutto Podobno kolory inaczej się wycenia, ale ja jeszcze nie mam wybranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.08.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 9 tys za pstryczki elektryczki...? no nieźle żeś pojechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.08.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Można np. wziąć Efapela i pewnie z 15 by wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.08.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 przez to forum, to można się rozchorować normalnie człowiek by poszedł do kasto, kupił pstryczki, krany i zlew... to nie - naczytam się o blatach corian, zlewach blanco, bateriach jakichśtam, pstryczkach efapel... i albo wpadnę w depresję albo w jeszcze większe długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.08.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Tataraku problem polega na tym, że jak już raz zobaczysz te efapeele, blanco i inne cuda to asortyment casto już nigdy nie zaspokoi Twoich pragnień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.08.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 przyszłam zobaczyć co słychać i widze że wszystko ok pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.08.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Jak najbardziej ok:) Powoli się kręci. Dziś mam 4 ekipy na budowie... jak w ulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts