Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z kolorem silikonu nie ma problemu, teraz dokupi się pod kolor fugi, ale czy to pomoże?

Najbardziej nie podoba mi się połączenie z obudową brodzika. Chciałam Wam pokazać na zdjęciu jak to wygląda, ale złośliwość rzeczy martwych dała o sobie znać i rozładowała się bateria w aparacie:bash: Jak już będę miała zdjęcie to podrzucę. Dzięki za dotychczasowe rady:)

Moi fachowcy bardzo zachwalali farby Kabe.. początkowo namawiali mnie na farby firmy STO (gdzieś na Strzeszynie chyba są) ale nie po drodze mi do nich było.. Mazo polecała firmę Kabe i potwierdziło się.. fachowcy przyznali że nie znali wcześniej tej farby ale że ma super wydajność, świetne krycie.. wygląda bardzo szlachetnie (brałam półmat) jedno ale.. nie wybacza błędów i jeśli fachowcy źle przygotują ściany wszystko wyjdzie.. ale to chyba taka "wada" farb w półmacie...a i wychodziło ok finansowo.. nie pamiętam dokładnie ale sprawdźcie.. moim zdaniem warto.

Właśnie przeryłam pokój i nigdzie nie mogę znależć oferty na Kabe. Ofertę brałam z Emala (ma oddział na Naramowickiej i na Gąsiorowskiego). Ceny wyszły drożej od Tikurrili. Pamiętam tylko cenę za grunt ok 85 zł netto. Tikurrila - Designer Grunt 58,15 netto (cena z V-Budu).