Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszonik kiedy macie zamiar się wprowadzić? Widze, że prace idą jak burza i tak sobie pomyślałam, że pewnie niedługo.

Jak kuchnia? Kiedy montaż?

Też sie napaliłam na te Efapele. Nie wiedziałam, ze to aż TAKI koszt. W sklepie porównywali go do Legranda. Jestem przed składaniem zapytań o oferty na pstryczki i troszkę się przeraziłam.

ka_em

prace idą jak burza, ale duuuużo jeszcze zostało. Przeprowadzka planowana na deadine do Bożego Narodzenia, a ja po cichu liczę, że może w listopadzie się uda ;)

Efapeli nie wyceniałam (zabrakło czasu), ale jeszcze to zrobię. Czytałam chyba u Spirei, że wychodzą o wiele drożej od berkera.

U mnie te pstryczki takie drogie, bo sobie wymyśliliśmy w kolorze aluminium, białe są dużo tańsze.

monsanabio

berker ma różne serie, ja wyceniałam jedną z tańszych, te droższe pewnie są w cenie efapela.

A czy te fajne chłopaki sprzedają gdzieś pstryczki w sieci? Bo może też by mi sensownie wycenili?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: :no:

i nie zapowiada się

Tak jak kiedyś*miałam jakieś typy tak teraz mam czarną dziurę. Przerasta mnie to

No ja też niczego nie jestem pewna (najchętniej odwlekałabym wybór gniazdek w nieskończoność), ale małżonek mnie ciśnie niemożebnie, a poza tym zbliża się termin montażu kuchni i warto byłoby mieć gniazdka za zabudową już wmontowane...

Napisałam, zobaczymy jaką mają ofertę.

Monik, to jak dostaniesz tę wycenę daj znać. Sama jestem ciekawa, bo ja na razie jeszcze się nie zebrałam do wysłania im ;)

Gdybym nie patrzyła na kasę to bym wszędzie dała takie same i z bańki. A wiadomo, że chce się trochę zaoszczędzić na miejscach niereprezentatywnych, i już wybór trudniejszy

Myszonik, no to te wszystkie gniazda, które będą zakryte to chyba można tańsze kupić..?

No akurat zakrytych to mam w sumie kilka sztuk, więc nie ma się co bawić - w ostateczności jak do tego czasu nie zamówię to za zabudowę kupie jakieś pierwsze lepsze marketowe ... ale pomyślałam o oszczędnościach i do pomieszczeń typu garderoby, kotłownia, spiżarnia biorę białe zamiast tych w kolorze aluminium.

co Internetu a patrzyłaś może czy nie jesteś w zasięgu WiMAX?

a ten polsat coś kiepsko wygląda, ma opłaty po wykorzystaniu limitów, czyli przekroczysz swoje np 5GB i zaczynają naliczać Ci dodatkowy transfer...

u innych operatorów, po prostu spada Ci dość mocno transfer po przekroczeniu limitu, ale opłat nie pobierają...

co Internetu a patrzyłaś może czy nie jesteś w zasięgu WiMAX?

a ten polsat coś kiepsko wygląda, ma opłaty po wykorzystaniu limitów, czyli przekroczysz swoje np 5GB i zaczynają naliczać Ci dodatkowy transfer...

u innych operatorów, po prostu spada Ci dość mocno transfer po przekroczeniu limitu, ale opłat nie pobierają...

Esiak

a masz jakieś doświadczenia z tym wiMAX, bo na internet radiowy top wszyscy narzekają, że nie działa fajnie, że zrywa połączenia....

Oferta Polsatu jest podejrzana właśnie z uwagi na te dodatkowe opłaty ponad limit, ale ja cały czas się zastanawiam jakiego limitu mogłabym potrzebować na taki zwykły domowy użytek internetu.