atika 31.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dziś mam 4 ekipy na budowie... jak w ulu NO TO SUPER !!!! Oby się tylko nie zadeptali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 31.08.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Myszonik kiedy macie zamiar się wprowadzić? Widze, że prace idą jak burza i tak sobie pomyślałam, że pewnie niedługo. Jak kuchnia? Kiedy montaż? Też sie napaliłam na te Efapele. Nie wiedziałam, ze to aż TAKI koszt. W sklepie porównywali go do Legranda. Jestem przed składaniem zapytań o oferty na pstryczki i troszkę się przeraziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.08.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 A ja byłam dziś w fajnym miejscu. Chłopaki prowadzą firmę z różnymi elektrycznymi sprawami i pytałam o pstryczki. Kupiliśmy u nich ekran projekcyjny do rzutnika. Powiedzieli, że Efapel porównywalny do Berkera.Muszę wysłać do nich prośbę o wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.09.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 witam możecie polecić jakąś sprawdzoną ekipę jeżeli chodzi o wykończeniówkę (malowanie, panele, płytki itp.) z okolic Poznania?wiem że o dobrą ekipę ciężko niestety i że mają kosmiczne terminy:(pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.09.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ka_em prace idą jak burza, ale duuuużo jeszcze zostało. Przeprowadzka planowana na deadine do Bożego Narodzenia, a ja po cichu liczę, że może w listopadzie się uda Efapeli nie wyceniałam (zabrakło czasu), ale jeszcze to zrobię. Czytałam chyba u Spirei, że wychodzą o wiele drożej od berkera. U mnie te pstryczki takie drogie, bo sobie wymyśliliśmy w kolorze aluminium, białe są dużo tańsze. monsanabio berker ma różne serie, ja wyceniałam jedną z tańszych, te droższe pewnie są w cenie efapela. A czy te fajne chłopaki sprzedają gdzieś pstryczki w sieci? Bo może też by mi sensownie wycenili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.09.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 khbna kiedy potrzebujesz ekipy? Zapytam swoich, u mnie już właściwie powoli idą ku końcowi... i gdzie masz budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Myszonik, wyślę Ci kontakt na priv. Mnie kazali po prostu wysłać do nich zapytanie o wycenę. Od tego zaczynali (od pstryczków elektryczków) teraz mają już w zasadzie wszystko (nie wiem czy jest jakaś inna strona bo pstryczków na tej nie widzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 jeśli legranda to polecam hurtownie Nova France na św Michała w Poznaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.09.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 khb na kiedy potrzebujesz ekipy? Zapytam swoich, u mnie już właściwie powoli idą ku końcowi... i gdzie masz budowę? MYSZONIKU u mnie wykończeniówka to pewnie kwestia wiosny przyszłego roku; bardziej o namiar mi chodzi; moja budowa Poznań nad Jeziorem Kierskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.09.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 khbzapytam czy do Poznania dojeżdżają i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.09.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 monsanabioa Ty już pstryczki wybrałaś? Pochwal się jakie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 monsanabio a Ty już pstryczki wybrałaś? Pochwal się jakie... :rolleyes: i nie zapowiada się Tak jak kiedyś*miałam jakieś typy tak teraz mam czarną dziurę. Przerasta mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.09.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 :rolleyes: i nie zapowiada się Tak jak kiedyś*miałam jakieś typy tak teraz mam czarną dziurę. Przerasta mnie to No ja też niczego nie jestem pewna (najchętniej odwlekałabym wybór gniazdek w nieskończoność), ale małżonek mnie ciśnie niemożebnie, a poza tym zbliża się termin montażu kuchni i warto byłoby mieć gniazdka za zabudową już wmontowane... Napisałam, zobaczymy jaką mają ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Myszonik, no to te wszystkie gniazda, które będą zakryte to chyba można tańsze kupić..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Monik, to jak dostaniesz tę wycenę daj znać. Sama jestem ciekawa, bo ja na razie jeszcze się nie zebrałam do wysłania im Gdybym nie patrzyła na kasę to bym wszędzie dała takie same i z bańki. A wiadomo, że chce się trochę zaoszczędzić na miejscach niereprezentatywnych, i już wybór trudniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.09.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Myszonik, no to te wszystkie gniazda, które będą zakryte to chyba można tańsze kupić..? No akurat zakrytych to mam w sumie kilka sztuk, więc nie ma się co bawić - w ostateczności jak do tego czasu nie zamówię to za zabudowę kupie jakieś pierwsze lepsze marketowe ... ale pomyślałam o oszczędnościach i do pomieszczeń typu garderoby, kotłownia, spiżarnia biorę białe zamiast tych w kolorze aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 w ostateczności jak do tego czasu nie zamówię to za zabudowę kupie jakieś pierwsze lepsze marketowe Ja bym na pewno tak zrobiła. Spisz sobie jakie i przy kolejnej wizycie w casto kup simony (bardzo zresztą przyzwoite) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Monik, koniecznie pokaż parapety. Jedne i drugie. Kto Ci je montował? Ja cały czas pstryczków nie wybrałam Nie tykam tematu Który sprzedawca Ci wycenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 co Internetu a patrzyłaś może czy nie jesteś w zasięgu WiMAX?a ten polsat coś kiepsko wygląda, ma opłaty po wykorzystaniu limitów, czyli przekroczysz swoje np 5GB i zaczynają naliczać Ci dodatkowy transfer...u innych operatorów, po prostu spada Ci dość mocno transfer po przekroczeniu limitu, ale opłat nie pobierają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.09.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 co Internetu a patrzyłaś może czy nie jesteś w zasięgu WiMAX? a ten polsat coś kiepsko wygląda, ma opłaty po wykorzystaniu limitów, czyli przekroczysz swoje np 5GB i zaczynają naliczać Ci dodatkowy transfer... u innych operatorów, po prostu spada Ci dość mocno transfer po przekroczeniu limitu, ale opłat nie pobierają... Esiak a masz jakieś doświadczenia z tym wiMAX, bo na internet radiowy top wszyscy narzekają, że nie działa fajnie, że zrywa połączenia.... Oferta Polsatu jest podejrzana właśnie z uwagi na te dodatkowe opłaty ponad limit, ale ja cały czas się zastanawiam jakiego limitu mogłabym potrzebować na taki zwykły domowy użytek internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts