monsanbia 07.09.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Myszonik, a jaką serię w końcu wybrałaś? Bo ja widziałam w knajpie kilka dni temu te które pokazywałaś ostatnio i, nie podobały mi się Ja już*sama nie wiem co zrobię, wczoraj u Lidszu widziałam serię K1 i kwadrat i, no fajne, ale na kolana mnie nie powaliły, i chyba zwykły kwadrat bardziej mi się*od K1 podobał. I dzięki za info o sklepie. Przyda się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 07.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Co to znaczy dostawiane są boki? Ja tak pisałam? Stół z MD się rozsuwa i po rozsunięciu i wstawieniu jednej/dwóch wstawek wygląda jak przed rozłożeniem (nogi ma na końcach, nie tam gdzie były). No i co najważniejsze - rozsuwa się, a nie ma nacięcia po środku Nie rozumiem - ja się rozsuwa i nie ma nacięcia w środku? Skoro wstawiasz coś do środka to chyba musi ten blat być gdzieś przerwany. Byłam na stronie MD i nie widziałam nigdzie jak oni to mają rozwiązane. Widziałaś taki stół na żywo? Tamte dostawki dokładasz na końcach stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.09.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Nie rozumiem - ja się rozsuwa i nie ma nacięcia w środku? Skoro wstawiasz coś do środka to chyba musi ten blat być gdzieś przerwany. Byłam na stronie MD i nie widziałam nigdzie jak oni to mają rozwiązane. Widziałaś taki stół na żywo? A widzisz! Bo to jest właśnie ten myk, który ma MD, a inni nie mają (nie piszę że nikt, ale to się rzadko spotyka) Rozsuwają się nogi. Tak w galerii klientów jest pokazany stół który jest złożony i rozłożony. Dąb bielony. Taki gdzie dostawiasz coś na końcu stołu mnie nie interesuje, bo ja chcę stół który po rozłożeniu wygląda tak jak przed (tzn nogi ma na końcach, nie pod spodem gdzieś w środku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.09.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Potwierdzam ten sklep jest faktycznie najtaniej w sieci. też tam będę zamawiała swój osprzęt. Spore oszczędnosci prz całkowitym zamówieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 07.09.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Aaaaa, już widzę ten myk. Ale oni są sprytni. Blat nie jest dzielony tylko dochodzi do ramy nóg i jak chcemy go rozsunąć to przesuwamy cały blat. Bardzo ciekawe rozwiązanie. Muszę to podpowiedzieć stolarzowi. Nie wiem tylko gdzie oni chowają te dostawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.09.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 monsanabio ale które widziałaś i Ci się nie podobały? B1?Bo ja B1 już prawie zamawiam... ale na żywo ich nie widziałam (jak połowa rzeczy u mnie idę na żywioł), oczywiście wszystko wynika z tego, że nie ma miejsc gdzie to wszystko można na żywo zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 07.09.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 A patrzyłaś w Lampiarnii w Galerii Arkada. Mają tam spora wystawkę, w tym również Berkera. Właśnie tam ja oglądałam je na żywo ale nie pamiętam czy B1 tam były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.09.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Byłam. B1 mieli,ale tylko biały. Biały mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 07.09.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Najważniejsze, że ci się podobał. A jak do tego jeszcze był biały to w kolorze pewnie będzie jeszcze ładniejszy. Pisze tak bo dla mnie zawsze białe są najbrzydsze a w kolorze dopiero nabierają charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ka_em zapytaj efilo, ona ma rozkładany manu i na pewno Ci powie gdzie i jak się*chowa dostawki. A w ogóle to ona im ten temat tak rozkładanego stołu zapodała To są jakieś*niemieckie extra mechanizmy myszonik, jeśli widziałaś białe to nie ma o czym mówić. Ja te b1 widziałam w knajpie. Nie wiem, może były zniszczone, może brudne? A w ogóle to w nich, w Berkerach ogólnie, nie podoba mi się to, że te które widziałam do tej pory, wszystkie są krzywe (ramki) i się ruszają? Nie wiem czy to kwestia montażu, czy tak mają Berkery? Ale 3-cie z kolei takie? Coś nie tak chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.09.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 A konkretnie co mam napisać o podbitce? Już nie wiem czy dobrze widzę Masz podbitkę drewnianą ?/ jakie drewno ?? Czym malowane - ma fajny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Balbino: - grzejniki to Purmo Ramo Compact; - wanny nie testowałam, kupiłam w ciemno i do dziś nie sprawdziłam jej wygody...; - schody z łupka będą, nie wiem tylko kiedy termin montażu już minął, ale firma kamieniarska ma jakieś straszne tyły, więc pewnie nieprędko; - pstryczki zamawiam berkera - wszyscy chwalą, że b. dobre, wizualnie podobają mi się bardziej no i dostałam w końcu akceptowalne cenowo oferty, w razie czego polecam wycenić u sprzedawców z all a potem z najtańszą ofertą uderzyć tutaj http://www.elektrycznie.pl/ i powinno być jeszcze trochę taniej. Baaardzo dziękuję! Z utęsknieniem czekam na schody:yes: A gdzie kupowałaś grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.09.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Już nie wiem czy dobrze widzę Masz podbitkę drewnianą ?/ jakie drewno ?? Czym malowane - ma fajny kolorek. atiko podbitka drewniana, malowana na kolor orzech pod kolor okien, ale nie wiem czym, bo firma dachowa, która wykonywała podbitkę kupowała malowidło i malowała:) Balbino grzejniki kupowałam od mojego dostawcy (brata instalatora) - wyszłam na tym cenowo chyba średnio, ale już zapominam... w sieci pewnie wyjdzie taniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.09.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 08.09.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czesc Myszunia, widze ze Ty juz prawie konczysz, a ja pocichu licze, ze w tym miesiacu zakoncze zakup działki Ciesze się że tak dobrze Wam idzie:) Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Już nie wiem czy dobrze widzę Masz podbitkę drewnianą ?/ jakie drewno ?? Czym malowane - ma fajny kolorek. Atika, ja maluję drewno lazurą ochronną V33 w kolorze orzech, podobno jest bardzo dobra i trwała, z doświadczenia wiem, że bardzo ładnie kryje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.09.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Czesc Myszunia, widze ze Ty juz prawie konczysz, a ja pocichu licze, ze w tym miesiacu zakoncze zakup działki Ciesze się że tak dobrze Wam idzie:) Pozdrawiam K. Trzymam kciuki żeby się udało i plany budowlane mogły ruszyć z kopyta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 09.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 no wreszcie trochę nadrobiłam zaleglosci z czytaniem...już lecisz z cegiełką, jak panowie, spisują się?czekam na dalsze foty. domek robi się superaśki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.09.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Cegiełka się kładzie - robi to ojciec p. Błażeja. Wnętrze zrobione, teraz kładzie podmurówkę. Jestem zadowolona, wprawdzie mój pedantyczny małżonek znalazł jakieś drobne skuchy, ale wszystko od razu poprawione bez problemu. Jak będzie gotowe pochwalę się zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Myszonik! poszukując Twoich grzejników trafiłam na płytowe Vieemana uni22: Czy rozważałaś takie? Wiesz coś na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts