Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

Myszonik, a jaką serię w końcu wybrałaś?

Bo ja widziałam w knajpie kilka dni temu te które pokazywałaś ostatnio i, nie podobały mi się :(

Ja już*sama nie wiem co zrobię, wczoraj u Lidszu widziałam serię K1 i kwadrat i, no fajne, ale na kolana mnie nie powaliły, i chyba zwykły kwadrat bardziej mi się*od K1 podobał.

I dzięki za info o sklepie. Przyda się!

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co to znaczy dostawiane są boki?

Ja tak pisałam?

Stół z MD się rozsuwa i po rozsunięciu i wstawieniu jednej/dwóch wstawek wygląda jak przed rozłożeniem (nogi ma na końcach, nie tam gdzie były).

No i co najważniejsze - rozsuwa się, a nie ma nacięcia po środku

Nie rozumiem - ja się rozsuwa i nie ma nacięcia w środku? Skoro wstawiasz coś do środka to chyba musi ten blat być gdzieś przerwany. Byłam na stronie MD i nie widziałam nigdzie jak oni to mają rozwiązane. Widziałaś taki stół na żywo?

Tamte dostawki dokładasz na końcach stołu.

Nie rozumiem - ja się rozsuwa i nie ma nacięcia w środku? Skoro wstawiasz coś do środka to chyba musi ten blat być gdzieś przerwany. Byłam na stronie MD i nie widziałam nigdzie jak oni to mają rozwiązane. Widziałaś taki stół na żywo?

A widzisz! Bo to jest właśnie ten myk, który ma MD, a inni nie mają (nie piszę że nikt, ale to się rzadko spotyka)

Rozsuwają się nogi. Tak w galerii klientów jest pokazany stół który jest złożony i rozłożony. Dąb bielony.

Taki gdzie dostawiasz coś na końcu stołu mnie nie interesuje, bo ja chcę stół który po rozłożeniu wygląda tak jak przed (tzn nogi ma na końcach, nie pod spodem gdzieś w środku)

ka_em zapytaj efilo, ona ma rozkładany manu i na pewno Ci powie gdzie i jak się*chowa dostawki. A w ogóle to ona im ten temat tak rozkładanego stołu zapodała ;) To są jakieś*niemieckie extra mechanizmy

myszonik, jeśli widziałaś białe to nie ma o czym mówić. Ja te b1 widziałam w knajpie. Nie wiem, może były zniszczone, może brudne? A w ogóle to w nich, w Berkerach ogólnie, nie podoba mi się to, że te które widziałam do tej pory, wszystkie są krzywe (ramki) i się ruszają? Nie wiem czy to kwestia montażu, czy tak mają Berkery? Ale 3-cie z kolei takie? Coś nie tak chyba

Balbino:

- grzejniki to Purmo Ramo Compact;

- wanny nie testowałam, kupiłam w ciemno i do dziś nie sprawdziłam jej wygody...;

- schody z łupka będą, nie wiem tylko kiedy termin montażu już minął, ale firma kamieniarska ma jakieś straszne tyły, więc pewnie nieprędko;

- pstryczki zamawiam berkera - wszyscy chwalą, że b. dobre, wizualnie podobają mi się bardziej no i dostałam w końcu akceptowalne cenowo oferty, w razie czego polecam wycenić u sprzedawców z all a potem z najtańszą ofertą uderzyć tutaj

http://www.elektrycznie.pl/

i powinno być jeszcze trochę taniej.

Baaardzo dziękuję!

Z utęsknieniem czekam na schody:yes:

A gdzie kupowałaś grzejniki?

Już nie wiem czy dobrze widzę ;) Masz podbitkę drewnianą ?/ jakie drewno ?? Czym malowane - ma fajny kolorek. ;)

atiko

podbitka drewniana, malowana na kolor orzech pod kolor okien, ale nie wiem czym, bo firma dachowa, która wykonywała podbitkę kupowała malowidło i malowała:)

Balbino

grzejniki kupowałam od mojego dostawcy (brata instalatora) - wyszłam na tym cenowo chyba średnio, ale już zapominam... w sieci pewnie wyjdzie taniej:)