myszonik 16.09.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Jutro będę z nimi rozmawiać to zagadam, ale jak tak dużo to pewnie się raczej nie wstrzelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jeju chwilę mnie tu nie bylo a tu takie postępy!!!! gratuluję.. ja walczę z internetem.. wydawało mi się że jak sąsiad ma neostradę to nie powinnam mieć problemów.. niestety okazało sie że nie ma miejsca na kolejne przyłącze i musza się przekopać jakieś 80m czyli nie wiadomo kiedy to zrobią.. sprawdzałam net z play - nawet nie drgnął, teraz testuję orange.. idzie wolno ale dziala.. w tmobile od razu mi powiedzieli ze zasieg bedzie slaby.. jeju tragedia bez netu.. Myszonik - daj znać jak p.Tomek spisał sie na montazu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.09.2011 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witaj Ado po przerwie:) I opowiadaj jak przeprowadzka i mieszkanie w nowym domku? Z p. Tomka jestem zadowolona, kuchnia zmontowana częściowo, teraz czekam na pomiar blatu i dopiero po kamieniarzu p. Tomek skończy swoją pracę. Ado a może jesteś w zasięgu nowego internetu LTE Polsatu? Ładnie śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 17.09.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ada jak taki duszek - pojawia się i znika:). Nie zazdroszczę braku neta bo to dla mnie jak odcięcie od świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.09.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Monik, a co to za deski przy tych metalwoodach? one są już obrobione...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.09.2011 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tak obrobione. To deska od Romana Pola - dąb szczotkowany, antyczny. Próbka znaczy, same deski są znacznie dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.09.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 hmm, ja myślałem, że bierzesz surowe deski i potem będziesz je obrabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.09.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kupuję u Romana Pola z usługą deskę + położenie. Te ceny, o których kiedyś pisałam to za deskę już obrobioną. Ona przyjeżdża na budowę surowa, tak jest układana i leży sobie jakieś dwa tygodnie aklimatyzując się, a następnie jest wybarwiana i olejowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papisia 18.09.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Myszonik cegiełka pięknie się prezentuje i z ciemną fugą i z jasną, ale i tak za każdym razem zazdroszczę kominka...!co do sofy: [ATTACH=CONFIG]75265[/ATTACH]co o tej myslisz?jeżeli zas szukasz skórzanej to piekne sofy maja w "NATUZII" w ETC (tylko ceny wysokie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Myszonik super elewacja !!!!!!!!! Na moich fotach wygląda prawie jak biała. To jaki będzie ten mój jaśniejszy szary ??Zupełnie biały. Chyba muszę jeszcze raz tynk pooglądać u sprzedawcy. I jeszcze pytanie - czym wykończycie balkony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 18.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 jeju chwilę mnie tu nie bylo a tu takie postępy!!!! gratuluję.. ja walczę z internetem.. wydawało mi się że jak sąsiad ma neostradę to nie powinnam mieć problemów.. niestety okazało sie że nie ma miejsca na kolejne przyłącze i musza się przekopać jakieś 80m czyli nie wiadomo kiedy to zrobią.. sprawdzałam net z play - nawet nie drgnął, teraz testuję orange.. idzie wolno ale dziala.. w tmobile od razu mi powiedzieli ze zasieg bedzie slaby.. jeju tragedia bez netu.. Myszonik - daj znać jak p.Tomek spisał sie na montazu kuchni witaj mikiado jak Chłopcy się mają w nowym domu? u mnie też postępy w budowie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 18.09.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 myszonik ... oglądam ostatnie zdjęcia w Twoim dzienniku... jak dla mnie elewacja kolor idealny właśnie taki chciałabym na moim domku idealny kolor balustrady super a zajrzyj tutaj jeżeli chodzi o narożnik do salonu http://www.arismebel.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.09.2011 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 atika przemyśl kolor, ten basalt 15 jest naprawdę b. jasny, na żywo też wygląda prawie jak biały. Te zdjęcia były robione przy zachmurzeniu, w słońcu jest jeszcze jaśniejszy. papisiu jak drogie? bo nie wiem czy mam po co jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dzień dobry, wstałam dziś skoro świt (8:20) i zaczynam działać Muszę*zamówić tynk. Myślisz, że Caparol da radę w ciągu 2-3 dni mi to przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.09.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 monsanbia - mi powiedzieli u przedstawiciela Caparola ze max. 2 dni trzeba czekać. ale oni mają mieszalnie tynków na miejscu i większośc kolorów przygotowują sami. myszonik muszę jeszcze raz kolory zobaczyć i moze rzeczywiście ten Twój Basalt kłaść. Myślałam tez o tym by między oknami z tyłu (3 takie same) i z przodu (2 takie same) połozyć ciemny grafit. Chciałam drewno w tych miejscach ale chyba za dużo kombinacji i nie mam ekipy, a tynkarze to zrobią. Ja jestem umówiona na tynki na 10 października. Zaczynam szukać styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Myślałam tez o tym by między oknami z tyłu (3 takie same) i z przodu (2 takie same) połozyć ciemny grafit Też coś takiego chciałam robić, ale nie potrafię sobie tego w ogóle wyobrazić, żadnym programem nie mogę sobie tego narysować (pracuję na macu) i robię jednolity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.09.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ja muszę wrzucić zdjęcie swojego domu do Corela i tam spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.09.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dzień dobry, wstałam dziś skoro świt (8:20) i zaczynam działać Muszę*zamówić tynk. Myślisz, że Caparol da radę w ciągu 2-3 dni mi to przywieźć? Pewnie, że zdążą. Chyba wszyscy dystrybutorzy mieszają na miejscu. Kupujesz jak farbę od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Pewnie, że zdążą. Chyba wszyscy dystrybutorzy mieszają na miejscu. Kupujesz jak farbę od ręki. Czekam na wycenę i kupuję. Co prawda nie wybrałam koloru, ale czy to kogoś*jeszcze dziwi? Byłam wczoraj u siostry K zobaczyć naszą małą 2-tygodniową dziewczynkę. Ale maleństwo ... Zapomniałam już jak takie dzieci wyglądają i jak się zachowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Myszonik mam jeszcze pytanie techniczne.Jak kupowałaś styropian i tynk odliczałaś powierzchnię okien (bram garażowych). Przy robociźnie sie nie odlicza, ale przy materiale ?? Ja mam w sumie 40m2 "dziur" - chyba mogę coś odliczyć ?? bez sensu kupować tyle styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts