Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeju chwilę mnie tu nie bylo a tu takie postępy!!!! gratuluję.. ja walczę z internetem.. wydawało mi się że jak sąsiad ma neostradę to nie powinnam mieć problemów.. niestety okazało sie że nie ma miejsca na kolejne przyłącze i musza się przekopać jakieś 80m czyli nie wiadomo kiedy to zrobią.. sprawdzałam net z play - nawet nie drgnął, teraz testuję orange.. idzie wolno ale dziala.. w tmobile od razu mi powiedzieli ze zasieg bedzie slaby.. jeju tragedia bez netu..

Myszonik - daj znać jak p.Tomek spisał sie na montazu kuchni

Witaj Ado po przerwie:)

I opowiadaj jak przeprowadzka i mieszkanie w nowym domku?

Z p. Tomka jestem zadowolona, kuchnia zmontowana częściowo, teraz czekam na pomiar blatu i dopiero po kamieniarzu p. Tomek skończy swoją pracę.

Ado a może jesteś w zasięgu nowego internetu LTE Polsatu? Ładnie śmiga ;)

jeju chwilę mnie tu nie bylo a tu takie postępy!!!! gratuluję.. ja walczę z internetem.. wydawało mi się że jak sąsiad ma neostradę to nie powinnam mieć problemów.. niestety okazało sie że nie ma miejsca na kolejne przyłącze i musza się przekopać jakieś 80m czyli nie wiadomo kiedy to zrobią.. sprawdzałam net z play - nawet nie drgnął, teraz testuję orange.. idzie wolno ale dziala.. w tmobile od razu mi powiedzieli ze zasieg bedzie slaby.. jeju tragedia bez netu..

Myszonik - daj znać jak p.Tomek spisał sie na montazu kuchni

witaj mikiado

jak Chłopcy się mają w nowym domu?

u mnie też postępy w budowie :wiggle:

pozdrawiam

monsanbia - mi powiedzieli u przedstawiciela Caparola ze max. 2 dni trzeba czekać.

ale oni mają mieszalnie tynków na miejscu i większośc kolorów przygotowują sami.

myszonik muszę jeszcze raz kolory zobaczyć i moze rzeczywiście ten Twój Basalt kłaść. Myślałam tez o tym by między oknami z tyłu (3 takie same) i z przodu (2 takie same) połozyć ciemny grafit. Chciałam drewno w tych miejscach ale chyba za dużo kombinacji i nie mam ekipy, a tynkarze to zrobią.

Ja jestem umówiona na tynki na 10 października. Zaczynam szukać styropianu.

Myślałam tez o tym by między oknami z tyłu (3 takie same) i z przodu (2 takie same) połozyć ciemny grafit

Też coś takiego chciałam robić, ale nie potrafię sobie tego w ogóle wyobrazić, żadnym programem nie mogę sobie tego narysować (pracuję na macu) i robię jednolity

Pewnie, że zdążą. Chyba wszyscy dystrybutorzy mieszają na miejscu. Kupujesz jak farbę od ręki.

Czekam na wycenę i kupuję.

Co prawda nie wybrałam koloru, ale czy to kogoś*jeszcze dziwi?

Byłam wczoraj u siostry K zobaczyć naszą małą 2-tygodniową dziewczynkę.

Ale maleństwo ...

Zapomniałam już jak takie dzieci wyglądają i jak się zachowują :rolleyes:

Myszonik mam jeszcze pytanie techniczne.

Jak kupowałaś styropian i tynk odliczałaś powierzchnię okien (bram garażowych). Przy robociźnie sie nie odlicza, ale przy materiale ??

Ja mam w sumie 40m2 "dziur" - chyba mogę coś odliczyć ?? bez sensu kupować tyle styropianu.