myszonik 14.07.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 ellikDzięki za kciuki, każde wsparcie się przyda:)Myślę, że strumień dobrych myśli i zaklinań przyjaznych forumowiczów w końcu pokona złą siłę kłątwy pijanego geodety i ruszymy dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.07.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 w końcu pokona złą siłę kłątwy pijanego geodety i ruszymy dalej.. Kochana, piszesz tak sugestywnie jak Bracia Grimm pewnego dnia będziesz opowiadać wnukom, jak Babcia dom stawiała, to będą dzieci tydzień spać przy zapalonym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.07.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Tatarakpolecam poczytać to w wolnej chwili, dopiero poczujesz się jak w mroczje baśnihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?150404-Noxilowy-marudnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 14.07.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witaj po dłuższej przerwie. Widzę, że macie ruch na budowie, gratuluję i śledzę.U nas - cóż - prawdopodobnie jutro zostanie złożony wniosek o PnB.3mam kciuki za Wasza budowę, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.07.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 myszonik dasz radę - twardziel z Ciebie... mimo tylu przeciwności już się nad kolejnym domkiem zastanawiasz:)Mniej stresów budowlanych życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.07.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 MorlenoJesteś w końcu, bo już myślałam, że się zniechęciliście do budowy. To ja trzymam kciuki za PNB - szybkie i bezproblemowe:)Mooseja mam pomysły nawet na 3 domy, ale primo przypuszczam, że budowę tego mogę przypłacić rozstrojem nerwowym, secundo mąż o drugim nawet słyszeć nie chce, tertio skąd na te 3 domu wziąć pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 14.07.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witaj myszonik, życzę powodzenia w dalszych pracach,początki są zawsze najtrudniejsze a później może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 14.07.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Co do skrzynki, to bym pewnie wycofal sie z wnioskiem i zlozyl go po uzyskaniu wlasnosci tego metra, obawiam sie ze znacznie trudniej bedzie Ci ta skrzynke przenosic, niz zlozyc ponownie wniosek,,, chociaz nie wiem czy sie Enea pozniej nie obrazi i da termin realizacji 12 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Myszonik - zalinkowany dziennik wspaniały! dzięki. Co do kasy na kolejne domy... no ze sprzedaży poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.07.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Co do prądu nic nie doradzę, bo jeszcze daleko ten etap przede mną Ale myślę sobie, że jak patrzysz na tę dziurę, to powinnaś z całą mocą wyobrażać sobie Domek - podobno to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 15.07.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Myszoniku, kciuki zawsze się przydają, dziękuję serdecznie, jak dobrze pójdzie to we wrześniu zaczniemy, nie styropian ale silka, zapraszam do mnie, dziennik będzie troszkę zmieniany, tytuł tez nieaktualny, ale cóż, mam nadzieje, ze będzie coś się działo.pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.07.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 RAMILAwitam u siebie i zapraszam...DrKubusobwiam się, że ja już wnisoku z enei wycofać nie mogę, bo podpisalismy umowę...muszę się tam chyba przejść, tylko, że oni mnie w tym biurze obsługi traktują każdorazowo jak półgłówka..Tatarakja cały czas zaklinam rzeczywistość. Czy są u nas w kraju jakieś kursy voodoo?Morlenobędę Was oczywiście obserwować.. myśisz, że zdążycie do września dostać PNB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 15.07.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Co do zaklinania, wystarczy praca z podswiadomoscia, tylko ze to bardzo delikatna kwestia i (szczegolnie na poczatku) efekty moga bardzo odbiegac od oczekiwan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.07.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nie słyszałam, ale mam wrażenie, że DrKubus może coś więcej wiedzieć na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.07.2010 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Oj, to muszę uważać, bo jak na razie to z efektów moich zaklinań wychodzi coś dokładnie odwrotnego do zamierzeń...Trening wobec tego należałoby chyba przeprowadzać na mniej istotnych elemetach rzeczywistości niż budowa domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 15.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Moze troche i wiem, ale to raczej nie to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.07.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Chyba, że sobie jakiś mały kącik okultystyczny założymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 15.07.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jasne, zaczniemy od postawienia swieczek na Twoich palikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.07.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 czy mam się zacząć bać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.07.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 czy mam się zacząć bać ;P No coś Ty? My tylko z pozytywnymi zamiarami...Klątw nie rzucamy... A najlepiej się przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts