Spirea 30.09.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 U nas różnica między garażem a terenem przed to 24 cm. Tymczasowo chcemy tam usypać podjazd z dołu na wykop szamba i obłożyć zwykłymi płytami chodnikowymi. Docelowe wykończenie będzie nie wiadomo kiedy. I podobnie będzie pomału wszystko kupować. Chcę jednak meblowanie zacząć własnie od pomieszczeń typu garderoba, żeby pochować wszystkie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.09.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Moja kostka to betonowa z posypką. Przyjechała dziś, zrobię jej foty i pokażę później. Kostka granitowa to u mnie idzie na płot. Przy okazji co do granitowej to polecam sprzedawcę http://mietex.com/Szybko, tanio, bezproblemowo. Zamówiłam w środę na telefon, dziś rano o 7 miałam dostawę. Z poprzednim dostawcą niestety chyba będę musiała się spotkać w sądzie po zwrot gotówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Każdy musi się*widzę na budowie w mniejsze bądź większe bagno wpakować Taki lajf Czekam z niecierpliwością*na zdjęcia kostki. Porównywałaś jej cenę z jakimiś konkretnymi innych firm (libet, polbruk ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 30.09.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 O kurka ale się porobiło. Jak zaczęłam czytać to aż się zdziwiłam - takie miałaś problemy a ty ich chwalisz. A później bomba. Życzę udanego rozstrzygnięcia sprawy. A gdzie kupowałaś kostkę? Ile czekałaś na dostawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 30.09.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 U nas różnica między garażem a terenem przed to 24 cm. Tymczasowo chcemy tam usypać podjazd z dołu na wykop szamba i obłożyć zwykłymi płytami chodnikowymi. Docelowe wykończenie będzie nie wiadomo kiedy. I podobnie będzie pomału wszystko kupować. Chcę jednak meblowanie zacząć własnie od pomieszczeń typu garderoba, żeby pochować wszystkie rzeczy. Oj u nas więcej - będzie prawie 50cm. Do tego próg od garażu jest wysoko. Garderobę może i bym umeblowała ale jak słyszę jakie terminy wali stolarz to mi się odechcewa. Pojadę jeszcze do Ikei zobaczyć jak to wyglada u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ja właśnie planuję zrobić z ikei. Najbardziej mi odpowiada system Stolmen, ale okazuje się, że we Wrocławiu tego nie mają. Najbliżej to Katowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.09.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 monsanabiood libetu ta moja jest tańsza. Z libetu podobna była tahttp://www.libet.pl/quadro-eleganteok. 100/m2 (moja ok. 70 zł/m2). Ale libetu nie kupiłąm, bo libet tej kostki nie ma na stanie i nie wiadomo kiedy będzie miał. ka_emja już nie wiem o którą kostkę pytasz, bo u mnie na tapecie jednocześnie dwie kostki.Brukową kupowałam tu:http://www.m-bruk.com.pl/Czekałam ok. tygodnia. Granitową kupowałam tu:http://mietex.com/Czekałam 2 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.09.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Oj u nas więcej - będzie prawie 50cm. Do tego próg od garażu jest wysoko. Garderobę może i bym umeblowała ale jak słyszę jakie terminy wali stolarz to mi się odechcewa. Pojadę jeszcze do Ikei zobaczyć jak to wyglada u nich. W IKEA jeśli chodzi o garderobę jest super system PAX. Ja miałam tą garderobę w starym domu przez 5 lat - teraz w całości przenoszę ją do nowego domu. Wszystko wygląda jak nowe. Szuflady chodzą bez zarzutu. Ja jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 30.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ka_em ja też zrobiłam garderobę z Paxu Ikeowskiego i jest super.. nie jest na wymiar ale też odechciało mi się realizacji ze stolać rzem. Brakujące elementy przy ścianach mąż ma mi kiedyś dorobić półki na buty:) niestety moduły z ikei nie pasuja czesto idealnie do naszych wnęk ale można je jakoś zaadoptować. Niestety tylko w wiatrołapie muszę zrobic szafe ze stolarzem bo idiotycznie mi jakos ta wneka wyszla..ale nie mogę sie dogadać ze stolarzem w tej sprawie od 2-3 tyg...a co dopiero realizacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 01.10.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 mo ka_em ja już nie wiem o którą kostkę pytasz, bo u mnie na tapecie jednocześnie dwie kostki. Brukową kupowałam tu: http://www.m-bruk.com.pl/ Czekałam ok. tygodnia. Granitową kupowałam tu: http://mietex.com/ Czekałam 2 dni:) Komentowałam sprawę z granitową a pytałam o betonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 01.10.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Musze się w końcu wybrać do tej Ikei a przyznam, ze nie lubię tam chdzić. Kurcze zanim dojdę do tego co mnie interesuje musze obejść cały sklep. MASAKRA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.10.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Myszonik - byłam dzisiaj wybrać tynk - będę miała ten sam co ty Basalt 15. Nie wiem dlaczego on na elewacji jest taki jaśniutki, bo na próbce jest całkiem wyraźny - jakby był taki na elewacji to byłoby idealnie, trochę ciemniejszy byłby już za ciemny. Nie wiem dlaczego próbka która jest dość ciemna ma sie nijak do elewacji. No cóż zobaczymy jak wyjdzie. W każdym razie kolor mam ten sam I mam pytanie - czym i jakim kolorem macie pomalowaną podbitkę ?? idealny kolor jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.10.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Podbitka jest malowana na kolor orzech, ale nie wiem jaka firma i jaki produkt, bo to malowali goście od dachu i było w cenie:)Ciekawa jestem jak tynk wyjdzie u Ciebie, może będzie się trochę inaczej prezentował. On jednak na żywo jest lekko ciemniejszy niż na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 03.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Podbitka jest malowana na kolor orzech, ale nie wiem jaka firma i jaki produkt, bo to malowali goście od dachu i było w cenie:) Ciekawa jestem jak tynk wyjdzie u Ciebie, może będzie się trochę inaczej prezentował. On jednak na żywo jest lekko ciemniejszy niż na zdjęciach... Dzięki za wiadomość. Przeczytałam trochę po czasie... Dzisiaj na ostatnią chwilę jeździłam od marketu do marketu by coś znaleźć. W końcu o 20.55 - 5 minut przed zamknięciem kupiłam. W sklepie miałam dylemat czy właśnie Orzech czy Tik (teak). Z każdej firmy te produkty wyglądają nieco inaczej, mają inny odcień... Kupiłam w końcu Tik Sadolina - mam nadzieję ze będzie ok. Tynku już się nie mogę doczekać. I tak myślałam, że na fotkach jest jaśniejszy niż w rzeczywistości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.10.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 myszonik - obadaj temat płotu i daj namiary na sprzedawcę. Jak dla mnie - również idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.10.2011 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 link do aukcjihttp://allegro.pl/show_item.php?item=1843075292szczegóły po wizycie sobotniej, którą mam w planach. Z maila od nich wynika, że robią wszystko na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.10.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dzięki. to czekam na info po wizycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Monik, ogrodzenie super! Ja szukam kogoś kto zrobi mi ogrodzenie kompleksowo. Nie chce mi się bawić Ale komoda genialna. Ta pierwsza! Nie wiesz skolko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 06.10.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Wiem, jakieś 4.300 chyba....A jakie chcesz mieć słupki? Murowane? Klinkier? Kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Słupki, a raczej szerokie słupy chcę tynkowane (jeszcze nie wiem czy lane z betonu, czy murowane), a między nimi poziome sztachety jakieś fajne ciemne grafitowe No to niezła cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts