Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomarańczowy zawrót głowy Myszy i Niedźwiedzia - komenty:)

Recommended Posts

czesc myszonik:)

Słupki, a raczej szerokie słupy chcę tynkowane (jeszcze nie wiem czy lane z betonu, czy murowane), a między nimi poziome sztachety jakieś fajne ciemne grafitowe

się teraz chwali u myszonika jakie ogrodzenie:lol2:

Monia, murowane-pamietaj, murowane:lol:

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zamiast drewna coś jednak metalowego.

Do drewna na ogrodzeniu jestem uprzedzona. Za dużo trzeba o nie dbać a i tak niszczeje.

Ale jak jest ładne wygląda zabójczo - fakt

Ja też mam rozterki czy drewno czy metal... Ale ostatnio coraz częściej przekonuję się do drewna w różnych miejscach. Obym później nie żałowała.

Choć metalowe ogrodzenie, "w stylu rasi" też bardzo mi się podoba.

Te przęsła to moje najulubieńsze:-)

Desek na płocie nie chcemy dawać (choć ja nie miałabym zastrzeżeń co do konserwacji - co jakiś czas trzeba, a dobrze zrobione wygląda świetnie), bo naprzeciwko nas jest osiedle rodzin wojskowych i dzieciaki trochę łobuzują (erbetkę już mamy zasprejowaną i obawiamy się, że podobny los mógłby spotkać płot, a desek szkoda).

I słupy będą tynkowane, tylko jeszcze nie wiem czy na biało czy na jasnoszaro (obydwa kolory mamy na elewacji).

Smart dziewczynka:D

No jeśli o to chodzi - bystrość 10 :lol:

Właśnie złapałam jakiegoś podobno super stolarza od venus (z moich rodzinnych stron), który wykonał jej piękną*szafę, za niewielkie pieniądze i jeszcze szybko

Od zuz@nki może sobie skołuję brukarzy

Ktoś*mi może podsunie ogrodzeniowego

I lecim z koksem :lol:

Myszonik, jutro będzie lepiej :yes:

Na pocieszenie wybrałam (w właściwie mąż wybrał klamki)

verdi otello

http://antkowiak-klamki.pl/images/klamki/mosine/otello.jpg

foto jakieś przekłąmane jeżeli chodzi o kolory - ie jest tak jasna i ten poler jest delikatny, raczej słabszy mat niż poler.

Ja byłam za tupai, ale małżonek coś koloru dobrać nie mógł...

Byłam w sprawie ogrodzenia.

Atika polecam kontakt z tą firmą - miło i rzeczowo, choć właścicielka w bardzo zaawansowanej ciąży i może w każdej chwili urodzić.

Robią ogrodzenia kompleksowo lub te elementy, które sobie życzysz, wszystko z montażem.

Ja się chyba decyduję na przęsła z malowaniem i montażem łącznie z montażem bramy i siłownikami i elektrozamkiem do furtki.

Czekam na wycenę, ma być ok. poniedziałku, chyba, że właścicielka urodzi ;)