myszonik 09.10.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Słupki i podmurówka z kamienia - kostki granitowej szarej, dużej. Przęsła, brama i furtka drewniane - model żaluzjowy, taki jak w dzienniku wklejałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 10.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 My na poczatku chcieliśmy mieć słupki i podmurówkę murowaną i tynkowaną pod kolor elewacji. Do tego drewniane przęsła. Ale po obejrzeniu kilku takich murków (w jasnym kolorze), tóre bardzo szybko zrobiły się bure - zamieniliśmy murek z tynkowanego na klinkierowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Myślicie, że brokatowa fuga do niej to będzie przesada? Myślę, że tak Sklepu nie znam, ale które Ty chciałaś te krzesła, bo tam są*różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.10.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Myślę, że tak Sklepu nie znam, ale które Ty chciałaś te krzesła, bo tam są*różne E jeszcze nie wiem które... tak luźno myślę o prostych, może pikowanych, może materiał, może ekoskóra... mnóstwo tam tego. Na razie zamówiłam próbnik tkanin i drewna i będę myśleć. Chyba zaryzykuję i kupię od nich te krzesła. Coś sobie wybiorę, a jak mi się zniszczą, albo znudzą za jakiś czas to jakoś mniejszy żal będzie wymienić krzesło za 200 PLN-ów sztuka... Mąż oczywiście zaraz mnie zjechał, że to na pewno jakiś badziew totalny i paździerz Może zamówię jedno krzesło na próbę i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.10.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 O np. coś takiego (oczywiście w bardziej rozsądnym kolorze:)http://domartstyl.pl/new/p2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.10.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No głupie nie są. Jakbym brała coś*takiego, to bym wzięła ładne szare w jakiejś tkaninie. Może filc? Tylko, że ja cały czas myślę nad jakimiś designerskimi, plastikami. A z moim myśleniem, to ... wiesz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 11.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ładne te krzesła. Tylko w mniej krzykliwym kolorze;)I fajna mozaika - co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.10.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Z szarym filcem czytasz monsanabio w moich myślach... zobaczymy co mają w próbniku tkanin i czy się kolega małżonek okoniem wobec nadmiaru szarości nie postawi U mnie designerskie plastiki nie wchodzą w ogóle w grę z powodu kolegi małżonka:) Mozaika to paradyż amaltea grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 U mnie designerskie plastiki nie wchodzą w ogóle w grę z powodu kolegi małżonka:) Mój kolega też*był przeciwny, do momentu kiedy nie wylądowaliśmy w domotece w sklepie z owymi, usiadł i zarządził że chce takie. A teraz znów ja się biję z myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.10.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 monsanbia - to na które "plastiki" mąż wyraził zgodę ?? Mój twierdzi że plastiki (jakkolwiek dizajnerskie by nie były) to sobie na ogrodzie może postawić. A jak tu wyrzucić na ogród Eamsa ?? A na filc z kolei nie ma szans bo mu się kojarzy z babcinymi kapciami ... i jak tu się urządzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.10.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 myszonik - ja też się władowałam w dostawę na neotherm. Zamawiałam 20 września. Miał być w ciągu 7-10 dni - dzisiaj jest 22 !!! I styro nie ma. Wykonawca już się pieni, że jak jutro nie dojedzie, to on już ma inną robotę... Szlag mnie trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.10.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 atikatrzymam kciuki żeby jednak dotarł. A sprzedawca co mówi? Nie jest w stanie jakoś zadziałać i przyspieszyć sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.10.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 atika trzymam kciuki żeby jednak dotarł. A sprzedawca co mówi? Nie jest w stanie jakoś zadziałać i przyspieszyć sprawy? on wydzwania do fabryki, i też nie do końca wie co mi powiedzieć bo go ściemniają. Niby na 100% jest rozpisany transport na jutro... ale miał być tak samo w zeszły wtorek. Dopóki nie zobaczę styro na budowie, nie będę miała pewności że dotrze.... A Ty tez miałaś z fabryki we Wrocławiu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.10.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 To jest dokładnie taka sama sytuacja jak u mnie... też z Wrocławia. U mnie sprawy z fabryką załatwiał facet ze sklepu i też go ściemniali na potęgę, w końcu załatwił mi transport zewnętrzny, bo na ten z neothermu to nie wiadomo kiedy byśmy się doczekali. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sytuacji i abyś jutro o poranku zobaczyła transport na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 monsanbia - to na które "plastiki" mąż wyraził zgodę wstępnie na pantony (białe), ale czy na te się ostatecznie zdecydujemy - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 12.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 myszonik u mnie w łazience na dole te płytki planujemy ale w jasnej wersji u Ciebie to wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 13.10.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 wstępnie na pantony (białe), ale czy na te się ostatecznie zdecydujemy - nie wiem Taaaa..... Pantony tez sa na mojej liście - białe i czarne - ale chyba jeszcze mniej realne niż Eamsy. ale będę walczyć W ten weekend jedziemy do centrum meblowego w Gnieźnie, jest tam sporo sklepów, Pantony tez widziałam. Może się mąż przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 W ten weekend jedziemy do centrum meblowego w Gnieźnie, jest tam sporo sklepów, Pantony tez widziałam. Może się mąż przekona No no, niech posadzi tyłek i może mu się*odwidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.10.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ja tak na szybciutko...Ostatnio mam taki zapieprz, że tylko wpadam, poczytam i zmykam. Jak dla mnie krzesła super. Ale jak nie chcesz szarego koloru to może weź je pod kolor kanapy - wiśniowa o ile pamiętam. Będzie super się komponować z szarymi dodatkami jakie masz w domu. Ja raczej wybiore pikowaną pufę do wiatrołapu. CO do krzesel to mi się podobają ale mężowi mniej - on jest taki konserwatysta i do wszelkich inności musi dojrzeć. Dziś mam zakładaną barierkę (taka jak Twoja:cool:) i wieczorkiem wrzucę zdjęcia jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.10.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No no, niech posadzi tyłek i może mu się*odwidzi Podobają mi się Pantony i testowałam je organoleptycznie (lub raczej pupoleptycznie) i ... nie są takie super wygodne:rolleyes: - przynajmniej dla moich pośladków;) No ale cóż z tego, jeśli są śliczne, praktyczne: łatwe do umycia, trudne do zniszczenia, wymarzone, pasujące do wnętrz i jedyne takie. To jak z moją podłogą z orzecha: miłość jest ślepa (kiedy trzeba:lol2:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts