monsanbia 21.10.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Myszonik! Jako że pokazałam Ci ten pierwszy łupek .... Napisz mi szybko ile Cię te schody wyszły. Cena łupka, robota, czy to robi kamieniarz, czy glazurnik. A najlepiej przyślij go do mnie bo chcę takie same!!! Są przepiękne!!! Wiedziałam, że ten łupek ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 od początku byłam za łupkiem i proszę - miałam rację. wygląda pięknie aż żal go będzie deptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 myszonik - piękne schody. Warto było czekać na ten łupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.10.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dziewczyny dzięki za tyle komplementów pod adresem moich schodów.... Schody robili ci kamieniarze http://www.kagran.pl/ Jak wiecie z terminów i montażystów nie jestem zbyt zadowolona, ale ważne, że w końcu te schody mam Koszt to za całe schody (a są dość duże i skomplikowane) materiał, cięcie, położenie - 12.000. Lampy w ogóle kupowałam w kilku sklepach. Te ostatnie tutaj http://salonoswietleniowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.10.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dodam jeszcze, bo khb pytała o płytki z łupka, że u mnie te duże elementy były cięte z takich większych płyt - chyba ich maksymalna długość to ok. 130 cm, te płyty sprzedają w kagranie za ok. 300-400 zł/m2, ale są też płytki o formacie 30 x 60 chyba i one mają cenę ok. 150 zł/m2 (dokładnie nie pamiętam), widziałam tu http://www.dom-ogrod.pl/ A w ogóle to czekam, aż w Polsce zaczną ten gaz łupkowy wydobywać, łupek będzie za półdarmo to sobie jeszcze cały taras z łupka machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.10.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No proszę, wejście iście królewskie, naprawdę żal wchodzić na takie schody. Dobrze, że niewysokie to może uda się wskakiwać prosto do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 21.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ale ta cena:jawdrop: Lekko powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.10.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ale ta cena:jawdrop: Lekko powalająca. Teraz już bym tego wyskoku nie powtórzyła Ale jak były zamawiane to do końca budowy jeszcze trochę czasu zostawało, więc fundusze jakoś inaczej się liczyło A poza tym kolega małżonek (z gatunku nieoszczędnych) się zaparł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 23.10.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 WIem coś na temat zachciewajek mężów. Tylko najgorsze jest to, że gdy na końcówce wykancza się dom to brakuje kasu i na wielu rzeczach albo się oszczędza albo odkładana "później". Tylko boję się,że to później ta szybko nie nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Myszonik, ten sklep z pstryczkami to elektrodo?Zadowolona jesteś?Jak długo czekałaś na wycenę i osprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 myszonik wklejała sklep elektrycznie mają tu tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Faktycznie atika Czekam jeszcze na opinię Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.10.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Tak to ten sklep, który wkleiła atika. Wycena byłą szybko, osprzęt trochę dłużej, ale twierdzą, że to z winy berkera, który tak długo dostarcza - gniazdek tv nie mam do tej pory. Na szczęście nie było problemu z podziałem zamówienia i to co mieli przysyłali na bieżąco żebym już główny osprzęt miała i mogła robić. Jak przesłałam im najtańszą wycenę z allegro to jeszcze zeszli z ceny. Generalnie jestem zadowolona, poza tym, że mamy nierozwiązany problem jakiś dwóch pstryczków, których nie było (liczyłam ja trzy razy z mężem i nasz elektryk), a według nich były, bo weszły im na magazyn i być musiały. Nie wyjaśnimy tego, nie wiem czyj błąd czy ich czy dostawcy, w każdym razie o te dwa pstryczki jestem do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dzięki Monik, rozsyłam oferty i zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.10.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja za chwilę tez muszę się za to zabrać. Ale musimy jechać i wszystko dokładnie zliczyć. Już jestem przerażona. A koszt tych "pstryczków" to masakra !!! I nie wiadomo dlaczego to co wybieram jest najdroższe Chyba kupimy jakąś zwykłą tańszą serię... bo jak pomyślę, że głupie gniazdka mają kosztować 5000zl. albo więcej to mnie skręca. Ja sobie dałam limit 2500zł. i wolałabym go nie przekraczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajmal 24.10.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 bardzo podoba mi się zabudowa Waszej kuchni możesz zdradzić ile was kosztowało wyposażenie szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 I nie wiadomo dlaczego to co wybieram jest najdroższe Chyba kupimy jakąś zwykłą tańszą serię... bo jak pomyślę, że głupie gniazdka mają kosztować 5000zl. albo więcej to mnie skręca. Ja sobie dałam limit 2500zł. i wolałabym go nie przekraczać. a co Ci się podoba? Jak chcesz niedrogo (plus super rzecz- podwójne bądź potrójne gniazdka w pojedynczej ramce) i proste kształty to fajną serię (i niedrogą) ma OSPEL. Aneta s ma ich pstryczki Ja w ramach oszczędności do niereprezentacyjnych miejsc biorę Hager-Polo Fiorena (też ma gniazdka podwóje do pojedynczych ramek), podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.10.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 I dziś pozwałam też babiszona, który miał mi dostarczyć kostkę granitową. Dzień bez litości Czyli co zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) a co Ci się podoba? Jak chcesz niedrogo (plus super rzecz- podwójne bądź potrójne gniazdka w pojedynczej ramce) i proste kształty to fajną serię (i niedrogą) ma OSPEL. Aneta s ma ich pstryczki Ja w ramach oszczędności do niereprezentacyjnych miejsc biorę Hager-Polo Fiorena (też ma gniazdka podwóje do pojedynczych ramek), podoba mi się Ja właśnie ze względów finansowych wezmę chyba Ospela - serię Impresja. Jest prosta, całkiem ładna i niedroga. Bo Schneider, Unica Plus - trochę mnie powala cenowo, choć bardzo mi się podobają. Nie mówiąc już o szklanych ramkach gdzie koszt 1 szt. to ok. 90zł. Edytowane 24 Października 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.10.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Czyli co zrobiłaś? No pozew przeciwko niej do sądu złożyłam A myślałaś, że jakąś krzywdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts