anula05 14.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dzień dobry! Poszukuję generalnego wykonawcy domu jednorodzinnego o pow. użytkowej 280m2. Interesuje mnie obsługa kompleksowa (tyle, ile się da; najchętniej stan pod klucz, ale rozważę też oferty SSZ). Budowa w gminie Lesznowola, mazowieckie. Przewidywany start: czerwiec 2010. Mieszkam za granicą i poszukuję osoby/firmy z rekomendacjami, odpowiedzialnej i doświadczonej, która maksymalnie mnie odciąży.Dom zaprojektowany jest na indywidualne zamówienie. Osoby zainteresowane przedstawieniem oferty proszę o kontakt na priv - prześlę materiały niezbędne do wyceny. Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIO1965 15.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ELEKTRYK – instalacje elektryczne, Lan TV, automatyka, itp.Pomiary instalacji elektrycznych i odgromowych.Gwarancja na wykonane nowe instalacjeFachowe doradztwo przy projektowaniu instalacjiUprawnienia - faktury VAT – rabaty w hurtowniachKosztorys dla osób zainteresowanych na podstawie przedmiarów (KNR) lub wycena od punktu według projektu.513-576-219 e-mail [email protected] Można wcześniej zarezerwować termin – to nic nie kosztuje.Fachowe i solidne wykonanie prac elektrycznych to moja wizytówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 16.03.2010 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dzień dobry! Poszukuję generalnego wykonawcy domu jednorodzinnego o pow. użytkowej 280m2. Interesuje mnie obsługa kompleksowa (tyle, ile się da; najchętniej stan pod klucz, ale rozważę też oferty SSZ). Budowa w gminie Lesznowola, mazowieckie. Przewidywany start: czerwiec 2010. Mieszkam za granicą i poszukuję osoby/firmy z rekomendacjami, odpowiedzialnej i doświadczonej, która maksymalnie mnie odciąży. Dom zaprojektowany jest na indywidualne zamówienie. Osoby zainteresowane przedstawieniem oferty proszę o kontakt na priv - prześlę materiały niezbędne do wyceny.Bogdański górale domy pod klucz posiadam 12 ludzi prace kompleksowo obecnie budowa restauracji w Ładzyniu koło Mińska Mazowieckiego kamień+drewno+gont wcześniej Jachranka Zegrze hotel Windsor granity glazury gresy marmury ok 8000tyśm2 kontakt tylko tel lub na priwate ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY i codziennie na budowę Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 17.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 WitamJako dostawca materiałów budowlanych polecam firmę BERGS. Rzetelny i doświadczony wykonawca. http://www.bergs.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E w e l 20.10.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 uuuu... coś kiepsko ta firma Bergs wygląda skoro maja już nieważną domenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwek2006 19.11.2010 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 uuuu... coś kiepsko ta firma Bergs wygląda skoro maja już nieważną domenę Spokojnie. Z firmą BERGS jest wszystko w porządku.Domena przez moje niedopatrzenie zmieniła na chwilę właściciela, aktualnie należy ponownie do mnie i niebawem strona : http://www.bergs.pl ,będzie ponownie widoczna.(Mój informatyk podobno przebywał w szpitalu). Wszystkich zainteresowanych zapraszam do współpracy. Pozdrawiam.Sylwester Gałązka tel.kont.0-502-136-396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdanski64 19.11.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Bogdański GÓRALE 600-829-451 zapraszam na budowy Czarny Las koło Grodziska Mazowieckiego dom w stylu angielskim pow 450 m oraz Ładzyń koło Mińska budowa restauracji kamień bal gont Jest co oglądać podam kontakty do inwestorów lub zorganizuje spotkanie z nimi Posiadam 12 ludzi bardzo wysokiej klasy specjalistów pełny sprzęt bez koparki Specjalizacja to domy wynalazki i bardzo nietypowe zapomniałem e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts