Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a ile teraz /wiosna 2010/ bierze kierownik budowy?

orasje

Recommended Posts

Witam serdecznie, proszę o doswiadczenie jaka jest cena zatrudnienia kierownika budowy do nadzoru budowy domu jednorodzinnego ok.200 m kw w okolicy Żukowa- mam na myśli zarobki miesięczne?

Co wynika z Państwa doswiadczenia, ile tak naprawdę czasu spedzał na budowie Państwa kierownik?. A może kogoś polecicie od kwietnia do grudnia?

Dziekuje bardzo, miłej niedzieli :D

Nie wiem czy jest sens zatrudniania na stałe. Przecież niekiedy nic się nie dzieje przez miesiąc na budowie (ze względu na pogodę choćby).

Z naszym kierownikiem umówilismy się za całość (2000 zł). W tym miało być 8 wizyt na budowie a było już około 15:D. A jeszcze przed nami drugi etap.

Zatem wszystko zależy od człowieka - jeden powie, że będzie wizytował codziennie (z czego trudno będzie mu się wywiązać) a drugi powie, że przy ważnych etapach (a będzie bywał dodatkowo "przy okazji" i z zaskoczenia;)

Trudno mi polecić naszego bo jestem z okolic stolicy. Powodzenia!

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Witam serdecznie, proszę o doswiadczenie jaka jest cena zatrudnienia kierownika budowy do nadzoru budowy domu jednorodzinnego ok.200 m kw w okolicy Żukowa

Myślę, że w granicach 1000-2000 zł. My płacimy (pod Warszawą) 1600 - prosty dom 140 m2.

- mam na myśli zarobki miesięczne?

Zatrudnij na konkretną kwotę za całość, nie za miesiąc.

Co wynika z Państwa doswiadczenia, ile tak naprawdę czasu spedzał na budowie Państwa kierownik?

My dopiero zaczynamy (właśnie wylane ławy), ale był już 2 razy. W sumie pewnie wyjdzie koło 10 wizyt.

Witam

My za kultowego, wychwalanego na forach kieronika budowy w okolicach Pozania płacimy 3000 zł za całość.

Pierwsza rata dopiero po skończeniu stanu surowego otwartego, druga na koniec budowy.

Ilośc wizyt na budowie- dokładnie tyle ile będzie konieczne, na każdym bardzo ważnym etapie budowy.

• 3 months później...
Witam

My za kultowego, wychwalanego na forach kieronika budowy w okolicach Pozania płacimy 3000 zł za całość.

Pierwsza rata dopiero po skończeniu stanu surowego otwartego, druga na koniec budowy.

Ilośc wizyt na budowie- dokładnie tyle ile będzie konieczne, na każdym bardzo ważnym etapie budowy.

Witam,

A co to za "kultowy, wychwalany " kierownik w okolicach Poznania? Będę wdzięczny za namiary i informację gdzie jeszcze można o nim poczytać