tomeki1 14.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=957618846 WC kompakt Cersanit, dostałem go od znajomych i miałem zamiar zamontowac u siebie. Ostatecznie wyszło inaczej i teraz jest mi niepotrzebny. Nie widać na nim żadnych uszkodzeń i wydaje się być kompletny. Odpływ na wprost do tyłu. Nie wiem jaki to model. Mam nadzieję, że jeszcze komuś się przyda. Jest do odebrania w Płochocinie, 12 km na zachód od granicy Warszawy. Mogę także podwieźc do centrum Warszawy. W razie pytań Tomek Edytowane 14 Stycznia 2014 przez tomeki1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 17.03.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts