edde 14.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ma ktoś może doświadczenia z przewożeniem arkuszy płaskiej blachy (1x2m) w osobówce, vanie czy kombiaku? ponoć da się zwinąć i wsadzić ale czy 4 arkusze też czy to już za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 14.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Jeśli mówimy o blasze dekarskiej to da się zwinąć, średnica tuby - około 0.5 metra. Ciężkie jak diabli. Potrzeba dwóch do zwinięcia i załadunku. Do kombiaka się da (po rozłożeniu tylnych siedzeń).Nam się udało zwinąć 6 sztuk w jedną tubę. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Zwijasz po jednej wkładając.Moja Sierka (kombi) nie protestowała przy 14 arkuszach.Na raz - to bym musiał mieć jakiego murzynka czy ze dwóch, żeby to zwinąć i wstawić...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek.B 14.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Jeśli masz na myśli blachę ocynk, grubości ok. 0,5mm, to powinno się dać bez problemu przewieźć w kombi. Przewoziłem dawno temu w fiacie tipo przewieszając po prostu przez oparcie tylnego siedzenia 5 arkuszy na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.03.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 no to spoko, jeden problem z głowy, skoro mówicie o 5-6 czy 14 arkuszach to o swoje tylko 4 szt w zafirze nie mam co się martwićdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szdar77 14.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 W sumie wątpliwości edde zostały rozwiane ale pamiętam opowieść sprzedawcy blach jak opowiadał mi jak u niego dwóch facetów kupiło kilka arkuszy blachy zwineli po dwa arkusze obwiązali sznurkiem wsadzili do samochodu ujechali kilka metrów a blacha jak nie pieprz... e uciekali z samochodu w jednej sekundzie sznurki puściły i blacha się wyprostowała mało co im głów nie poucinało , szyby sie posypały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 14.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 W sumie wątpliwości edde zostały rozwiane ale pamiętam opowieść sprzedawcy blach jak opowiadał mi jak u niego dwóch facetów kupiło kilka arkuszy blachy zwineli po dwa arkusze obwiązali sznurkiem wsadzili do samochodu ujechali kilka metrów a blacha jak nie pieprz... e uciekali z samochodu w jednej sekundzie sznurki puściły i blacha się wyprostowała mało co im głów nie poucinało , szyby sie posypały Bo trzeba jeszcze kawałek tektury podłożyć pod sznurek na krawędzi blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 14.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Mi jak kupowałem to zawsze drutem wiązali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts