orasje 14.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam serdecznie, czytam, że wielu z Was stało sie już specjalistami w zakresie dorzdztwa instalacji gazowych, ja dopiero wchodzę w temat a jako kobiecie idzie mi to troche wolniej; mam prośbę, jaką instalację gazową (firma i paramety) Państwo by zaproponowali do domu o powierzchni piwnica-128 m kwparter -126 m kwpoddasze - 128 m kw (bez skosów 109)ilość grzejników- ok.12podłogówka - 130 m kw5 osób ale jest to dom dwurodzinnyużywalność głównie prysznicaJestem z Gdańska, a więc może jakieś cenne wskazówki co do firm-przedstawicieli w okolicy? Serdecznie dziękuję from mountain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Pytanie nie rozumiem wiec nie doradzę. Pytasz o wybór dostawcy gazu płynnego ? Ale mam jeden wnisosek zmień tytuł na taki który cos powie , bo słowo prośba niestety nic nie wnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ja dopiero wchodzę w temat a jako kobiecie idzie mi to troche wolniej A potem wszyscy się dziwią, że kobiety mają taką opinię. Czy chodzi o rodzaj kotła? Musisz uściślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts