piotr-30 14.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 witam wszystkich,od dzis jestem nowym uzytkownikiem,widze ze sa tu ciekawe tematy,szczegolnie o tynkach.Musze powiedziec ze dziewczyny jestescie super ,niesamowite i bardzo zdolne,jestem pod wielkim wrazeniem az spytam czy wy przypadkiem nie jestescie po budowlance bo jak na amatorskie tynki w wydaniu kobiet czyli wasze rekodziela sa naprawde ladne,dopracowane i napewno nie tylko mnie sie podobaja.Ja osobiscie od 5 lat zajmuje sie wykonczeniami i remontami ,wiec znam trudy tego typu dekoracji i tymbardziej jestem pod wrazeniem ,gratuluje moje panie ,widzac wasze prace,bez wachania moglbym was zatrudnic.lubie czasem eksperymentowac i wpadlem na taki pomysl zeby do tynku mineralnego BARANEK LUB KORNIK dodac brokatu nie wiem jak to bedzie wygladac ale mysle ze jesli brokat nie schowa sie w zaprawie to powinno byc ladnie,odpiszcie co o tym myslicie,pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 14.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Moim zdaniem cały brokat zostanie pokryty przez spoiwo. Przy mieszaniu zaprawy, czasami widać, że kamienie są dosyć ciemne, a po wyschnięciu na ścianie osiągają kolor tynku. Dlatego efekt będzie chyba mało widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Może pokombinować i nakładać brokat na mokry tynk. Bo jak będziesz mieszal to może nie być widoczny na ścianie. Chociaż - zerknij na stronę Mapei i fugi do kafelek. Z tego co pamiętam mają jakąś serię fug, które się "świecą" jak brokat. Może to Ciebie natchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts