mikiada 14.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Pomóżcie! Nie jestem pewna układu łazienek.. a potem już odwrotu nie będzie. Proszę o Wasze uwagi do układu łazienek: 1) łazienka o pow. 5,3 mhttp://lh5.ggpht.com/_G9cJwwASwi8/S5zy4vuCOgI/AAAAAAAAKgI/o2HEIZJmWQ0/s800/mala%20lazienka.JPGnie będzie tutaj bidetu bo będzie na górzeczy wc powinno być na wprost umywalki czy lepiej je gdzieś przestawić? 2) łazienka o pow. 9mhttp://lh6.ggpht.com/_G9cJwwASwi8/S5zy4bnA3fI/AAAAAAAAKgE/tsdycPweCK0/s800/duza%20lazienka.JPG- nie będzie wanny, zamiast tego w tym miejscu chcę wstawić kabinę z łażnią parową- a w miejscu gdzie zaplanowana jest kabina będize miejsce na wc i bidetCo jeszcze tu można zrobić żeby było ciekawiej, funkcjonalnie? Z góry dziękuję za pomoc.. Budowlancy dali mi tydizen na ew. zmiany, ja od dwoch dni nic nie wymyslilam, wiec licze na Was.. no chyba ze jest ok i nie warto nic zmieniac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.03.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Mamy identyczną łazienkę nr 1 o tych samych wymiarach i właśnie planujemy podobny układ tylko zamiast prysznica wanna. Martwi nas tylko odległość od bidetu (u nas w tym miejscu byłoby wc) do umywalki, czy tam nie będzie za mało miejsca na swobodne poruszanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Nie będzie zbyt wąsko - odpisałam i wkleiłam moją łazienkę w wątku Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 14.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja bym nie zmieniała wc z bidetem bo będzie tam naprzeciwko umywalki mało miejsca. Zastanowiłabym również się nad pomysłem usunięcia i kabiny prysznicowej i wanny z górnej łazienki. Zostaje u Was tylko sauna a w niej chyba nie da się myć no chyba ze się mylę. Kabinę bym zostawiła albo wannę w miejscu kabiny bidet i wc zmmieści się na tej ścianie 172.Proponuje usunąć też jedno kabinę albo wannę z małej łazienki 5m2 to nie dużo za to w 9 to już można coś zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 14.03.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dziękuję za taki odzew.w małej łazience będzie kabina dla gości i przyda się po pracach w ogrodzie... bidetu tam jednak nie będziew dużej łazience nie będize wanna a w tym miejscu bedzie kabina przysznicowa z funkcją łaźni parowej coś takiego http://www.kolo.com.pl/dla_dziennikarzy/press_releases/press_1085.htmlto planuje w miejscu wanny, a na tej ścianie gdzie jest kabina obecnie pojawi sie bidet i wc... troche to zagmatwane wszystko.... jest wasko ale tak to juz bywa.. konsekwencja bryly.. mnie troche denerwuje ze wszystko jest tak przy scianie...troche bez fantazji, moze jakis murek postawic gdzies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Zobaczylam Twoj nowy watke i dylemat nt "zwyczajnosci" Wcale nie musisz miec prostych scian.Tam gdzie bedzie wc i bidet na pewno masz stelaze ktore mozesz obudowac (nie wkuwac w sciane) i zrobic tam jakas fantazyjna zabudowe z oswietleniem.Pamietaj tylko ze w takim wypadku pomieszczenia zwezi sie o oklo 20 cm ale i tak uwazam ze masz tam na tyle miejsca aby to wykonac.Masz juz wybrane plytki?kolorem lub dekorem tez mozna fajnie urozmaicic sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 14.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ja bym sie upierała przy wannie gdzieś Osobiścię nie lubię prysznica chyba że na czasie mi zależy lubie poleżeć w wannie. Jeśli macie lub planujecie dzieci to bez wanny ani rusz ew bardzo głęboki brodzik ale w tym nurkować się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 14.03.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ja z kolei po kilku minutach w wannie nudzę się, robi mi się gorąco... może za kilka lat najdzie mnie ochota ale póki co wolę iść do jaccuzi na basen lub do spa a w domu prysznic, a dzieci.. fakt na razie brak, ale bede chyba kapac w wanience,, a potem.. prysznic:) w koncu z poznania jestem:) wiec oszczednie musi byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts