Mieszkaniec bloku 14.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam. Jak w temacie, poszukuję planu mieszkania 60m2 w bloku, wielka płyta, rok budowy 1990. Mieszkanie,o które mi chodzi, ma 3 pokoje, kuchnia, wc i oddzielna łazienka z oknem. Chodzi mi o dokładne wymiary pomieszczeń. Dzięki za jaką kolwiek pomoc, sam szukałem w necie, ale na nic nie natrafiłem, niestety. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 W dowolnym miejscu ? W dowolnym bloku ? W dowolnym mieście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieszkaniec bloku 14.03.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Sorki, więcej informacji:Blok: 4 piętrowyPiętro: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 16.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 idź do spółdzielni- jakąś inwentaryzację kiedyś zapewne robili. Ja wzięłam plan swojego mieszkania właśnie ze spółdzielni (musiałam sprawdzić ktore ściany sa nośne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieszkaniec bloku 17.03.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Gdybym mógł załatwić to w spółdzielni, to bym nie szukał planu na forum. Na prawdę nikt nie ma? Chociaż szkic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Przecież każdy dom był inaczej budowany. Na moim osiedlu mieszkania z taką samą ilością pokoi mają różne układy ścian i nawet metrażami się różnią. Nie mówiąc o tym, że lokatorzy teraz już porobili przeróbki i plan swoje a real zupełnie co innego pokazuje Może jakiś sąsiad co mieszka w domu od początku ma takie plany i wypożyczy do skserowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
graka7 22.03.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 mam taki plan dla mieszkania na ul. Izabelli na Żoliborzu w Warszawie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natan88 26.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 rozwiesić kartki z problemem na bloku, możliwe że ktoś z mieszkańców ma, swoją droga ciekawa spółdzielnia skoro nie ma takich planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts