monikaa13 14.03.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Łazienka http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/YbxHqbuvaJ3TQtkaPB.jpg Pewnie niektórzy już widzieli nasz wcześniejszy projekt. Przewidywał on wannę prostokątną na całej ścianie na przeciw wejścia, na prawej ścianie umywalkę z szafką i obok niej długą szafkę wiszącą, po lewej stronie praktycznie na przeciw umywalki sedes. I tyle. Powstał niestety mały problem. Dając sedes na przeciw umywalki zostanie tylko 80cm na przejście, według nas to dość mało. Zastanawiamy się czy nie dać sedesu na ścianie drzwiowej ale wtedy będzie on tak trochę wciśnięty na styk. Zupełnie nie mamy pomysło jak to teraz rozwiązać. Może ktoś coś podpowie odnośnie układu. Wszelkie odpływy możemy zrobić w dowolnym miejscu dlatego ich nie podawałam, oprócz zaznaczonego do wc. Ten musi być mniej więcej w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Moniko, mam łazienkę o identycznym układzie i rozmiarze. U mnie pomiędzy krawędzią wc a blatem umywalki jest 67 cm i to wystarczy http://lh3.ggpht.com/_wZ1e9a6Ylqc/Sn0EbQtEH8I/AAAAAAAABaw/k1Am6594qM4/s512/100_3790.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.03.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Dzięki za zdjęcie. U nas właśnie między krawędzią wc, a umywalką będzie ok. 80, tak wychodzi z projektu. Więc mówisz, że spoko My się śmiejemy, że będziemy mogli od razu ręce myć Cały dzień myśleliśmy nad tą łazienką, a faktycznie ten układ chyba zostawimy, bo widzę, że sporo osób ma podobny i właśnie na przeciwko umywalki wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts