Tigerek.Bc 14.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, Lada chwila będę musiał podjąć decyzję z czego budowac dom. Nie chce budować z gazobetonu. Ceramki jest dpostępnje na rybnku sporo, opinie sa podzielone. Pewnie każdy co juz budował ma ten etap rozterek za sobą, ma doświadczenie z materiałem co kupił, słyszal opinie od innych budujących..... Który materiał z powyżej wymienionych wybrać? A może w zasadzie nie ma to więkzegoznaczeniam bo są do siebie bardzo podobne i w zasadzie różnieą sie tylko ceną?.... Dzięki za informacjeArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krolik2002 14.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 budowałem z Porothermu ale teraz na plac przywieźli mi pustaki Eder na ścianki działowe....nie wiem jakie to ma parametry ale jakość wykonania jest obłędna. Przy tym Eder jest tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts