magangs 15.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Nad oknami są kasety od rolet, ok. 20cm wysokości. Przy tynkowaniu ścian od wewnątrz tynkuje się to na żywca czy coś na te kasety kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 15.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 U mnie zostaly najpierw zostały obudowane płytami kg a póżniej zaszpachlowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 15.03.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a te kasety miałeś zlicowane ze ścianą czy zagłębione w otworze okiennym muru?nikt inny nie ma rolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Są potencjalnie 2 metody. Można przykleić siatkę od ociepleń i później "na żywca" tynk albo zakryć puszkę i dodatkowo margines 15-20cm z każdej strony płytą K-G klejoną do ściany. Wg mnie metoda nr 2 daje mniejsze ryzyko pękania tynku na połączeniu rolety ze ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 15.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 u mnie zatynkowane przez siatkę- prawie rok bez spękań michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 16.03.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a te kasety miałeś zlicowane ze ścianą czy zagłębione w otworze okiennym muru? Kasety zagłębione w otworze okiennym muru.U znajomych też tak robiono i nic nie peka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts