enickman 15.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No właśnie - plan jest taki, żeby kupić drzwi w Castoramie i kilka szaf sosnowych i następnie pomalować je na jakieś ecri lub biel łamaną szarością i poprzecierać to - tak aby imitowało to starocie. Sam jednak chyba nie podołam zadaniu - raczej nie uda mi się zachować powtarzalności na kilkunastu skrzydłach Jeżeli wiecie kto się czymś takim zajmuje - proszę o namiary Jestem z okolic Warszawy Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 15.03.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Najlepiej dać do stolarza. Powinien to zrobić bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 15.03.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ale czy wszyscy stolarze się tym zajmujątutaj trzeba mieć chyba jakieś doświadczenie w technikach zbliżonych do decoupage'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 15.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja miałam całe meble kuchenne postarzane - zapytaj stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 15.03.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 w takim razie nowe pytanie: kto zna sprawdzonego stolarza z okolic Warszawy?M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts