dolann 15.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zachęcam wszystkich odważnych do chwalenia się wynikami. Ja po rozwiązaniu testu nie byłem za bardzo zdziwiony:Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią:Prawo i Sprawiedliwość (70.75% zgodności)Wolność Ekonomiczna: 52%, Tradycjonalizm: 55%, Wolności Obywatelskie: 49%Najbliższa Ci ideologia to:Centryzm źródło: http://www.testpolityczny.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 15.03.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mi wyszło tak:PiS 56% zgodnościPO 52,5%Liga Polskich Rodzin 52,5% Ideologi:Socjalliberalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 43%, Tradycjonalizm: 38%, Wolności Obywatelskie: 50% to mojeideologicznie - jak Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 15.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Melduje wykonianie zadania: Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią:Prawo i Sprawiedliwość (68.25% zgodności) Inne partie o zbliżonych poglądach:Partia Kobiet (67.5% zgodności)Platforma Obywatelska (67.25% zgodności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią: Prawo i Sprawiedliwość (70.75% zgodności) Nie ma takiej partii. Na ostatnim Kongresie zmieniła nazwę na Plaża (w Egipcie) i Sprawiedliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 15.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 36%, Tradycjonalizm: 28%, Wolności Obywatelskie: 35% Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią: Polska Partia Socjalistyczna (57.5% zgodności) Najbliższa Ci ideologia to: Lewicowy Agraryzm (nie istnieje w Polsce partia z programem odzwierciedlającym Twoje poglądy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 36%, Tradycjonalizm: 28%, Wolności Obywatelskie: 35% Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią: Polska Partia Socjalistyczna (57.5% zgodności) Najbliższa Ci ideologia to: Lewicowy Agraryzm (nie istnieje w Polsce partia z programem odzwierciedlającym Twoje poglądy) Agraryzm.............też bym chciał żeby mnie tak pięknie określano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 55%, Tradycjonalizm: 10%, Wolności Obywatelskie: 60% Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią:Platforma Obywatelska (57.25% zgodności) Inne partie o zbliżonych poglądach: Socjaldemokracja Polska (55% zgodności) Sojusz Lewicy Demokratycznej (50% zgodności) Najbliższa Ci ideologia to:Centryzm Zauważ: najwyższy procent zgodności Twoich odpowiedzi z partią polityczną nie przekracza 60%. Oznacza to, iż wynik może być niemiarodajny (nie istnieje w Polsce partia z programem odzwierciedlającym Twoje poglądy) Hmmm.... Czas chyba założyć jakąś partię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 15.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 36%, Tradycjonalizm: 28%, Wolności Obywatelskie: 35% Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią: Polska Partia Socjalistyczna (57.5% zgodności) Najbliższa Ci ideologia to: Lewicowy Agraryzm (nie istnieje w Polsce partia z programem odzwierciedlającym Twoje poglądy) Agraryzm.............też bym chciał żeby mnie tak pięknie określano Ee tam,z Wikipedii: "w Stanach Zjednoczonych zbliżony ruch nosi miano ruralizmu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hmmm.... Czas chyba założyć jakąś partię... proponuję naszą http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm?highlight=zak%B3adamy%20now%B1%20parti%EA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 45%,Tradycjonalizm: 22%,Wolności Obywatelskie: 51% Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią:Platforma Obywatelska (69.75% zgodności) Najbliższa Ci ideologia to:Socjalliberalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 57%, Tradycjonalizm: 13%, Wolności Obywatelskie: 50% jakoś nie jestem zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 57%, Tradycjonalizm: 17%, Wolności Obywatelskie: 56% Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią: Platforma Obywatelska (64.75% zgodności) Inne partie o zbliżonych poglądach: Socjaldemokracja Polska (63.75% zgodności) Zieloni 2004 (61.25% zgodności)Najbliższa Ci ideologia to: Centryzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.03.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A mi wyszła Partia Kobiet I to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.03.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ... hmmmm http://www.chefpaul.net/images/tpOrg1s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 16.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wolność Ekonomiczna: 38%, Tradycjonalizm: 37%, Wolności Obywatelskie: 40% Logo Partii Twoje poglądy polityczne są najbardziej zgodne z partią: Socjaldemokracja Polska (58.75% zgodności) Inne partie o zbliżonych poglądach: Sojusz Lewicy Demokratycznej (56.25% zgodności) Polskie Stronnictwo Ludowe (56.25% zgodności) Obrazek poglądów Najbliższa Ci ideologia to: Lewicowy Agraryzm Podstawowym założeniem agraryzmu jest twierdzenie, iż podstawą gospodarki jest rolnictwo oparte na gospodarstwach rolnych, a wszysktie inne gałęzie rynku powinny być im podporządkowane. Lewicowa część zwolenników agraryzmu postuluje, iż ziemia na której pracują rolnicy powinna być ich własnością i tylko dzięki pracy na roli stajemy się pełnoprawnymi członkami społeczeństwa. Zauważ: najwyższy procent zgodności Twoich odpowiedzi z partią polityczną nie przekracza 60%. Oznacza to, iż wynik może być niemiarodajny (nie istnieje w Polsce partia z programem odzwierciedlającym Twoje poglądy). Zawsze twierdziłam, że co jak co, ale ja serce mam po lewej stronie Ale fakt - żadna partia nie odzwierciedla do końca moich poglądów... Ale ja jestem wielbicielką niemieckiego systemu prawa - a my za bardzo bałaganimy w prawie, żeby polskie prawo i polska demokracja były klarowne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 16.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Zawsze twierdziłam, że co jak co, ale ja serce mam po lewej stronie I czerwone podniebienie PZPR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 16.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 'nie istnieje w Polsce partia z programem odzwierciedlającym Twoje poglądy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 16.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Zawsze twierdziłam, że co jak co, ale ja serce mam po lewej stronie I czerwone podniebienie PZPR? Nie przesadzaj... Za końca PZPR to ja jeszcze w podstawówce byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts