Gość ANSEXXX 15.03.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dyskryminacja na Murator dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 15.03.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dyskryminacja na Murator dom A jeszcze wczoraj się zastanawiałem, kiedy cię ocenzurują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 zasada regulaminu punkt 2.4.c http://img683.imageshack.us/img683/3734/przechwytywaniemurator.jpg proszę o wypowiedz gdzie ty jest złamanie zasad regulaminu punkt 2.4.c http://img514.imageshack.us/img514/2827/beztytuansedrew.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wygląda jak reklama kuchni Zajmujesz się tym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.03.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A swoją drogą... wstydzisz się tego, co napisałeś? Gdzie sie nie napatoczy, to brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 odpowiedz brak hmmmmmmmm posty miałe być usuniete przez moderatora z przyczyn nie wnoszenia nic w wątki tylko zbieranie postów więc jest jak jest ale to nie ma nic wspólnego z tym ze został mi zmieniony nick < jeżeli sprawa nie zostanie rozstrzygnieta to zostanie złozony pozew o dyskryminacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 http://img715.imageshack.us/img715/70/anse.jpg Taki podpis byłby bardziej real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.03.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wygląda jak reklama kuchni Zajmujesz się tym ??? Padło pytanie - doczekamy się odpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 radziłbym o usunięcie tej fotki mimo tego iż nie jest widoczna twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy wiidać na tej fotce czy to jest reklama firmy ? i czy sie tym obecnie zajmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy wiidać na tej fotce czy to jest reklama firmy ? i czy sie tym obecnie zajmuję wygląda jak reklama studia kuchennego dorabiającego szafami do zabudowy i jakoś dziwnym trafem porad właśnie w tych dziedzinach udzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 radziłbym o usunięcie tej fotki mimo tego iż nie jest widoczna twarz Na nie wiem kogo przedstawia zdjęcie bo ciężko poznać Redakcja jeśli uważa że zdjęcie przeszkadza niech usunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy wiidać na tej fotce czy to jest reklama firmy ? i czy sie tym obecnie zajmuję Ja powiem tak.Na forum jestem może krótko ale od paru lat tu zaglądam i czytam sobie w tematach które mnie aktualnie ciekawią. Nie wiem czym się zajmujesz (w necie nie znalazłem, prócz zdjęcia na pewnym portalu ) ale na forum czasem napotykam się na twoje posty. Powiem szczerze że można wywnioskować że masz "coś" z meblami wspólnego. Może nie koniecznie tylko z kuchniami ale to tylko moje odczucie-prywatne.\ Mam zarazem nadzieję że redakcją będzie takie cenzury stosować do wszystkich a nie tylko do wybranych ponieważ nie może być gorszych i lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy wiidać na tej fotce czy to jest reklama firmy ? i czy sie tym obecnie zajmuję wygląda jak reklama studia kuchennego dorabiającego szafami do zabudowy i jakoś dziwnym trafem porad właśnie w tych dziedzinach udzielasz i ten nick który był wcześniej przed zaiksowaniem : ANSE&DREW .... no naprawdę .... w połączeniu z tym podpisem ..... żadna reklama..... żadna..... generalnie - Ansecośtam .... od ogłaszania jest odpowiedni dział .... więc nie ma się co pieklić - pozostaje się tam po prostu ogłosić.... jeśli już zdecydowałeś się zarabiać na forumowiczach .... a nie bić po oczach reklamą i udawać greka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 na Nk aby nie pocili się można zobaczyć== powiem ze żaden problem namierzyć osobę _ c pytanie jest proste przy wielu Nickach są opisy reklamy nazwy Nicków są ,< nie będę wymieniał zostało skopiowane ilustracyjnie jakie osoby maja reklamy itd , więc to forum ma służyć ludziom bo na takich osobach jak wszyscy forumowicze murator dom zarabia grubą kasę < A odnośnie wiedzy w danych tematach to nie znaczy ze ktoś reprezentuje swoja firmę lub pobiera za podanie informacji wynagrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy wiidać na tej fotce czy to jest reklama firmy ? i czy sie tym obecnie zajmuję wygląda jak reklama studia kuchennego dorabiającego szafami do zabudowy i jakoś dziwnym trafem porad właśnie w tych dziedzinach udzielasz Otóż ponury 63 czy jako moderator w przeciągu 2 lat zauważyłeś w moich postach abym reklamował firmę lub tez dawał ogłoszenie w postaci pisania postów czy pobierania korzyści związanych z tematem ???? - pytanie kto zmienił mi nick z ANSE&DREW na ANSE XXX - pytanie czy to jest reklama danej rasy psa czy może farb czy może napoi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 na Nk aby nie pocili się można zobaczyć== powiem ze żaden problem namierzyć osobę _ c pytanie jest proste przy wielu Nickach są opisy reklamy nazwy Nicków są ,< nie będę wymieniał zostało skopiowane ilustracyjnie jakie osoby maja reklamy itd ale to nie jest NK ...... to forum które ma swój regulamin ... i użytkownicy powinni się go trzymać...... według mnie - jak wszyscy to wszyscy ..... i jak każdy - masz pełnoprawne prawo poinformować moderację jeśli uważasz , ze ktoś ma reklamę w nicku lub podpisie ..... to forum ma służyć ludziom bo na takich osobach jak wszyscy forumowicze murator dom zarabia grubą kasę < a Ty czym się różnisz ..... ? reklamując się .... robisz to po co? bo lubisz ? bo tak sobie? bo taki masz kaprys? charytatywnie? A odnośnie wiedzy w danych tematach to nie znaczy ze ktoś reprezentuje swoja firmę lub pobiera za podanie informacji wynagrodzenia i chwała za to .... udzielaj wiedzy ..... nikt Ci nie broni , a na pewno doceni i będzie wdzięczny jeśli pomożesz ..... tylko jak się ma bezinteresowne dzielenie się wiedzą do reklamy w stopce? bo to są według mnie dwie różne sprawy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 moze nie będe sie na ten temat wypowiadał niech wypowiedza sie te osoby które użyczyły informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Z mojej skrzynki PW radzę abys naprawde usunąl to zdjęcie jak nie chcesz mieć problemów nie ważne ze mojej twarzy nie widać ale przedstawiasz mnie jako osobe a nK moga wejśc i zobaczyć - ja Tylko obiecuję i ostrzegam Obiecuj i ostrzegaj tylko dalej nie odpowiedziałeś na pytanie czy robisz mebelki??Jak masz honor to wiesz co zrobić. PS.Zdjęcie nie pochodzi z serwisu NK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts