Gość ANSEXXX 15.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy może Moderator reklamować dany wątek http://www.jimmcloughney.ie/images/photos/sixtythree/ALL/sixtythree002.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy może Moderator reklamować dany wątek http://www.jimmcloughney.ie/images/photos/sixtythree/ALL/sixtythree002.JPG Brakuje kreski pomiędzy napisami na szyldzie sklepu. Dajesz takie porównanie że szkoda gadać. A na moje pytanie dalej milczysz nie masz odwagi czy jak ??? Może tak redakcja rozważyła by pewien pomysł. Na forum jest wiele ludzi którzy pewnie chętnie by się reklamowali i udzielali w fachowych wątkach.Niech zapłacą za reklamę w stopce a pieniądze z tych reklam niech zasilą konta ludzi potrzebujących dla których wiele osób na forum stara się o pomoc w różnych formach. Oczywiście musiały by być pewne "zasady" żeby np. ktoś nie spamował i nie nawoływał że jego produkt najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy może Moderator reklamować dany wątek http://www.jimmcloughney.ie/images/photos/sixtythree/ALL/sixtythree002.JPG Brakuje kreski pomiędzy napisami na szyldzie sklepu. Dajesz takie porównanie że szkoda gadać. A na moje pytanie dalej milczysz nie masz odwagi czy jak ??? Może tak redakcja rozważyła by pewien pomysł. Na forum jest wiele ludzi którzy pewnie chętnie by się reklamowali i udzielali w fachowych wątkach.Niech zapłacą za reklamę w stopce a pieniądze z tych reklam niech zasilą konta ludzi potrzebujących dla których wiele osób na forum stara się o pomoc w różnych formach. Oczywiście musiały by być pewne "zasady" żeby np. ktoś nie spamował i nie nawoływał że jego produkt najlepszy.[/quo jest to najgłupszy pomysł jaki mogłeś podsunąć to jest forum służenia darmową pomocą ale niektórym to nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jest taki pomysł od dawna, ale może to być trochę skomplikowane technicznie poza tym ja osobiście uważam, że Forum powinno być wolne od płatnych reklam i jak mnie pytają o zdanie, to jestem temu przeciwny a czy może Moderator reklamować dany wątek http://www.jimmcloughney.ie/images/photos/sixtythree/ALL/sixtythree002.JPG ?? pisz logicznie i na temat, nie mam czasu na zabawy i jeszcze jedno odpowiedz brak hmmmmmmmm posty miałe być usuniete przez moderatora z przyczyn nie wnoszenia nic w wątki Wpisy 'brak' pojawiły się po usunięciu przeze mnie kilkunastu postów z wycieczkami osobistymi, z powodu wielu skarg na chamskie odnoszenie się do innych Forumowiczów - podejrzewam, że te usunięte również chluby autorowi nie przynosiły, stad ich kasacja i na koniec przypominam, że ataki personalne też łamią Regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 15.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No tobie nie pasuje.Ciężko by ci było zapłacić za reklamę ale za darmo to chętniesię zareklamujesz. Robisz te mebelki czy nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czy zmiana nicku nie łamie regulaminu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No tobie nie pasuje.Ciężko by ci było zapłacić za reklamę ale za darmo to chętnie się zareklamujesz. Robisz te mebelki czy nie ???? przeczytaj a odpowiedz dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 15.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jest taki pomysł od dawna, ale może to być trochę skomplikowane technicznie poza tym ja osobiście uważam, że Forum powinno być wolne od płatnych reklam i jak mnie pytają o zdanie, to jestem temu przeciwny a czy może Moderator reklamować dany wątek http://www.jimmcloughney.ie/images/photos/sixtythree/ALL/sixtythree002.JPG ?? pisz logicznie i na temat, nie mam czasu na zabawy i jeszcze jedno odpowiedz brak hmmmmmmmm posty miałe być usuniete przez moderatora z przyczyn nie wnoszenia nic w wątki Wpisy 'brak' pojawiły się po usunięciu przeze mnie kilkunastu postów z wycieczkami osobistymi, z powodu wielu skarg na chamskie odnoszenie się do innych Forumowiczów - podejrzewam, że te usunięte również chluby autorowi nie przynosiły, stad ich kasacja i na koniec przypominam, że ataki personalne też łamią Regulamin Między innymi i mnie próbował dobrać się do du.y, ale ,,go" olałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 no proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 .... Między innymi i mnie próbował dobrać się do du.y, ale ,,go" olałem czyli jednak ten nick nieprzypadkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 15.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 .... Między innymi i mnie próbował dobrać się do du.y, ale ,,go" olałem czyli jednak ten nick nieprzypadkowy No, coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 .... Między innymi i mnie próbował dobrać się do du.y, ale ,,go" olałem czyli jednak ten nick nieprzypadkowy No, coś w tym jest jak widać na załączonym obrazku - ponury niechcący trafił w dyche .... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 mam wyje.. na wasze teksty sa zbyt płytkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 nie spinaj sie tak..... czasem trza dać na luz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 mam wyje.. na wasze teksty sa zbyt płytkie A mógłbys mieć nową formę działalności ... i jeszcze lepszą reklamę... ja na Twoim miejscu dziekowałbym Adminowi za nowego nicka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 15.03.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 mam wyje.. na wasze teksty sa zbyt płytkie A mógłbys mieć nową formę działalności ... i jeszcze lepszą reklamę... ja na Twoim miejscu dziekowałbym Adminowi za nowego nicka... poproś ponurego 63 jako moderatora aby Tobie zmienił nick na nick ,< odkurzacz> zrobiłbyś karierę i być może wiecej byś miał przyjaciół a i zmienili by Tobie przypisany tytuł na < najbardziej oddany forumowicz > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ..... poproś ponurego 63 jako moderatora aby Tobie zmienił nick na nick ,< odkurzacz> zrobiłbyś karierę i być może wiecej byś miał przyjaciół a i zmienili by Tobie przypisany tytuł na < najbardziej oddany forumowicz > nie sądzę, aby retro szukał w Tobie przyjaciela, co do ilości Jego pozostałych, nie podejrzewam, żeby brakowało patrząc na to co i jak piszesz dochodzę do wniosku, że jesteś jakiś taki nieszczęśliwy i chyba dopadł Cię taki syndrom sztokholmski, stąd ten nick wyluzuj, nie ciskaj się, za nachalność reklamową zostałeś sklarowany, zapewnie słusznie, Che Guevarą forumowym nie będziesz, rewolucji nie uczynisz, chętnego, żeby za Tobą ze szturmówką ganiał, też raczej nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Che Guevarą forumowym nie będziesz, rewolucji nie uczynisz, chętnego, żeby za Tobą ze szturmówką ganiał, też raczej nie znajdziesz co prowda , to prowda ..... howkh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 16.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 wyluzuj, nie ciskaj się, za nachalność reklamową zostałeś sklarowany, zapewnie słusznie, Che Guevarą forumowym nie będziesz, rewolucji nie uczynisz, chętnego, żeby za Tobą ze szturmówką ganiał, też raczej nie znajdziesz Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chcesz sie reklamować na Forum ? Wykup sobie wkurzający banner - będziesz dyskryminował innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts