Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dyskryminacja na MUrator dom

Gość ANSEXXX

Recommended Posts

Gość ANSEXXX
kto tu sie chciał zareklamować z czym po pierwsze ,po drugie o czym wy piszecie REKLAMA - :o :o - reklama jest to świadczenie usług poprzez namawianie innych do skorzystania - dawa ta ci ta sophenawa

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Chcesz sie reklamować na Forum ? Wykup sobie wkurzający banner - będziesz dyskryminował innych.
napisz jescze trzy wątki w tym temacie zmienisz sobie tytuł :D i ranking podskoczy :D :D

hm ... czyżby drugi nick tudziez kolega pietrkazbronami ? też miał zwichrowane na punkcie tytułów.... :-?

Chcesz sie reklamować na Forum ? Wykup sobie wkurzający banner - będziesz dyskryminował innych.
napisz jescze trzy wątki w tym temacie zmienisz sobie tytuł :D i ranking podskoczy :D :D

Aleś mocno walnął... ło matulu... tyko żeby ci żyłka nie poszła... smrodu by było co niemiara...

ANSEXXX - porozmawialiśmy , jak Ci powiedziałam - nie zgadzam się z częścią Twoich poglądów a już na pewno nie zgadzam się ze sposobem załatwienia tej sprawy przez Ciebie .... ale to Twoja sprawa i Twoje decyzje , każdy swój krzyż niesie ...

i tyle w temacie ...

Gość ANSEXXX
ANSEXXX - porozmawialiśmy , jak Ci powiedziałam - nie zgadzam się z częścią Twoich poglądów a już na pewno nie zgadzam się ze sposobem załatwienia tej sprawy przez Ciebie .... ale to Twoja sprawa i Twoje decyzje , każdy swój krzyż niesie ...

i tyle w temacie ...

potwierdzam rozmowa był ale szkoda ze bez pokuty , tak jak powiedziałem nioe mam nic do zyskania a tym bardziej do stracenia :o - a ja się zgadzam z twoimi pogladami w 100 % :wink:

potwierdzam rozmowa był ale szkoda ze bez pokuty

wiesz .... ja Ci powiedziałam, że pojechałam z tym, że poza tematem mablarskim nie masz nic do powiedzenia ...

zagalopowałam sie .... nie znam Cie osobście i osądzać nie powinnam ... więc nie możesz poiwedzieć, że pokuty nie było ...

za nic innego przepraszać nie będe bo jesli chodzi o sprawę reklamy i załatwienia tej sprawy - zdania nie zmieniłam ....

uważam, że traktujesz temat za przeproszeniem od dupy strony i nie tędy droga ... ale to jest moje zdanie i zgadzać sie z nim nie musisz ... :roll:

Powiedziałam Ci jak ja bym to rozwiązała .... ale to Twoja sprawa jak zrobisz .....