Gość ANSEXXX 16.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 kto tu sie chciał zareklamować z czym po pierwsze ,po drugie o czym wy piszecie REKLAMA - - reklama jest to świadczenie usług poprzez namawianie innych do skorzystania - dawa ta ci ta sophenawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chcesz sie reklamować na Forum ? Wykup sobie wkurzający banner - będziesz dyskryminował innych. napisz jescze trzy wątki w tym temacie zmienisz sobie tytuł i ranking podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chcesz sie reklamować na Forum ? Wykup sobie wkurzający banner - będziesz dyskryminował innych. napisz jescze trzy wątki w tym temacie zmienisz sobie tytuł i ranking podskoczy hm ... czyżby drugi nick tudziez kolega pietrkazbronami ? też miał zwichrowane na punkcie tytułów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Chcesz sie reklamować na Forum ? Wykup sobie wkurzający banner - będziesz dyskryminował innych. napisz jescze trzy wątki w tym temacie zmienisz sobie tytuł i ranking podskoczy Aleś mocno walnął... ło matulu... tyko żeby ci żyłka nie poszła... smrodu by było co niemiara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dajcie mu spokój, to histeryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.03.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dajcie mu spokój, to histeryk. no w końcu jeden mnie zdemaskował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ANSEXXX - porozmawialiśmy , jak Ci powiedziałam - nie zgadzam się z częścią Twoich poglądów a już na pewno nie zgadzam się ze sposobem załatwienia tej sprawy przez Ciebie .... ale to Twoja sprawa i Twoje decyzje , każdy swój krzyż niesie ... i tyle w temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ANSEXXX - porozmawialiśmy , jak Ci powiedziałam - nie zgadzam się z częścią Twoich poglądów a już na pewno nie zgadzam się ze sposobem załatwienia tej sprawy przez Ciebie .... ale to Twoja sprawa i Twoje decyzje , każdy swój krzyż niesie ... i tyle w temacie ... potwierdzam rozmowa był ale szkoda ze bez pokuty , tak jak powiedziałem nioe mam nic do zyskania a tym bardziej do stracenia - a ja się zgadzam z twoimi pogladami w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.03.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 potwierdzam rozmowa był ale szkoda ze bez pokuty wiesz .... ja Ci powiedziałam, że pojechałam z tym, że poza tematem mablarskim nie masz nic do powiedzenia ... zagalopowałam sie .... nie znam Cie osobście i osądzać nie powinnam ... więc nie możesz poiwedzieć, że pokuty nie było ... za nic innego przepraszać nie będe bo jesli chodzi o sprawę reklamy i załatwienia tej sprawy - zdania nie zmieniłam .... uważam, że traktujesz temat za przeproszeniem od dupy strony i nie tędy droga ... ale to jest moje zdanie i zgadzać sie z nim nie musisz ... Powiedziałam Ci jak ja bym to rozwiązała .... ale to Twoja sprawa jak zrobisz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.03.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 zle mnie zrozumiałaś To TY miałaś dac dla mniei pokutę a nie przepraszać na to wcale nie liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts