Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mój domek wymarzony

Recommended Posts

• 1 month później...

No przez miesiąc podjęto wiele ważnych decyzji:) np Pan geodeta zdecydował się wykonać w końcu mapki dla celów projektowych, równy miesiąc od "zamówienia" dzwoni i mówi że oglądał teren i szykuje się do ich rysowania... takim tempem to to potrwa chyba 100 lat;/ ale przynajmniej jest czas wybrać projekt:D padnie na groszek z archona, może nawet bez przeróbek większych:) gdyby ktoś zobaczył mojego mężczyznę obmyślającego układy wentylacji:))) ubaw za darmochę:)))

a tak poważnie, do jesieni się "załatwi" wszystko? oby...

No dobra, tak od końca zaczęta ta moja historia:)

Zaczęło się od tego, że zakochałam się w Groszku z Archonu po tym jak przypadkiem i niby bez celu kupiliśmy ich katalog. problem w tym, że jestem ogólnie kochliwa i teraz nie możemy się zdecydować, który projekt podoba nam się naj;/

w tej kategorii występują:

Groszek http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-groszku/m41e39f67ab48a

i Lukrecja http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-lukrecji-g/m44edad7d90a24 z Archonu.

Generalnie koncepcja jest taka, że na parterze obok salonu z jadalnią ma być kuchnia ze spiżarnią i dodatkowa sypialnia a do tego łazienka na tyle duża, żeby się prysznic ze spokojem zmieścił:) i schody koniecznie dwubiegowa- a nie wszędzie się mieszczą;/ niby projektów dużo, a jak przychodzi wybierać to jakoś nie ma z czego. Obejrzałam katalogów ilość niezliczoną i jestem podłamana, odpowiada nam na prawdę niewiele projektów, a i tak każdy porównuje do Groszka...

No właśnie, wjazd mamy od południa, to kuchnie zrobić od południa czyli od ulicy czy od północnego zachodu czyli od ogrodu??