sigma_si 15.04.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Są! W dzienniku Jagny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.04.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nie dostałam powiadomienia na maila o Waszych postach... Martuś, tak jak napisała Sigma (dziękuję! )- wszystko opisałam w dzienniku. Lafiryndy Voodoo nie było trzy dni i kiedy już straciliśmy nadzieję, że wróci i zapełniliśmy jej miejsce kocurkiem z ekspresowej adopcji (jakaś mieszanka z Norweskim Leśnym najprawdopodobniej) - ta małpa wróciła jakby nigdy nic i siedzi w domu, sporadycznie wychodząc... Tak więc, żadnych przerzutów na sumieniu mi tu proszę Wszystko jest bardzo dobrze. Tyle, że mamy teraz trzy koty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 17.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 ale trzepłam gafę ...buuuu....już wszystko wiemmejkun bossski a teraz nie wiem jak się wstawia emotki i nie chce mi się robić doktoratu,ale bardzo się cieszę z powrotu kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts