12345 24.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 CALINECZKA 2-CZY KTOŚ JUŻ TO POSTAWIŁ?BARDZO PROSZĘ O JAKĄŚ WIADOMŚĆ.JESTEM W FAZIE WYBIERANIA PROJEKTU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.02.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam Chodzi o Calineczke z Archipelagu? (jesli nie - to dalszej czesci mozesz nie czytac; wiem ze jest tez Calineczka z innego biura) Gdybys wstawila linka do projektu, to bym zobaczyl, czym sie rozni I od II. Kiedys bardzo powaznie bralem pod uwage wlasnie I. Zamodelowalem ja sobie w 3D, tak aby moc zaaranzowac wnetrza (mam jeszcze ten model, ale jest w Catii V5). Wnetrze bylo tak ciasne i malo ustawne (szczegolnie poddasze), ze zaczalem ten projekt obrabiac stosownie do swoich potrzeb. Niestety trafialem na coraz to nowe problemy (wszystkie swoje przemyslenia konsultowalem z przyjacielem- architektem) i w koncu porzucilem ten projekt. Bardzo zalezalo mi na lazience z prysznicem na dole (bo chcialem etapowac budowe). Jakbym nie kombinowal ze schodami, to zawsze bylo za malo miejsca. Probowalem tez dodac wykusz, kombinowalem z wiatrolapem, kuchnia, spizarnia. pozdrawiamKonrad PS. Wiem, ze niewiele pomoglem, ale zawsze to jakis glos. Nie zauwazylem, aby ktos z tego forum budowal ten dom, chociaz wiem ze sie interesowano tym projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 03.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam ,nie ma co ukrywać że jest też Calineczka z Archetonu która tak na marginesie wygrała jakąś loterię i będzie się budować ale ona też nie ma garażu dla całosci domu to dobrze .Jak ktoś chce dom z garażem to trzeba budować Kraba-2 http://www.archeton.pl.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 18.01.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 12345 PostWysłany: Czw, 24 Luty 2005 13:47 Temat postu: CALINECZKA Z GARAŻEM CALINECZKA 2-CZY KTOŚ JUŻ TO POSTAWIŁ?BARDZO PROSZĘ O JAKĄŚ WIADOMŚĆ.JESTEM W FAZIE WYBIERANIA PROJEKTU. mam zamiar budować Calineczkę 2 z Archetonu więc ponawiam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mahonei 15.03.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 czy ktoś wybudował ten piękny domek.Prosze o informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts