jajmar 16.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Policzmy nośność typowego stropu w budownictwie mieszkaniowym to 150kg/m2 Ty masz 3,5x6x150=3150 tyle możesz spokojnie do tego pokoju wsypać wsadzić wnieśc itd itp. Wszystko ponad to już ryzyko. Piach wiec bezpiecznie wejdzie (8cm) ale uczestnicy imprezy nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 16.03.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Może sąsiad z dołu zgodziłby się na umieszczenie stempli w swoim mieszkaniu? W zamian za zaproszenie na impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 23.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale wątek się rozhulał.... to taki przerywnik w budowaniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 23.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Zamiast piasku weź perlit, albo jeszcze lepiej:Naklej na ścianę fototapetę z plażą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ale ale... trochę czasu już minęło, i... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 23.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ale ale... trochę czasu już minęło, i... ? Zbiera gruz i piasek u sąsiada . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profus 23.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ciekawe czy pomysł jest w fazie realizacji PS. A może już po realizacji ..... Netu nie ma i ... kompa pewnie też ...... wylądowali piętro niżej Choć w TV jeszcze nic nie mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 23.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ciekawe czy pomysł jest w fazie realizacji PS. A może już po realizacji ..... Netu nie ma i ... kompa pewnie też ...... wylądowali piętro niżej Choć w TV jeszcze nic nie mówili. albo cały czas budują jakieś żółwie czy dinozaury z piasku i nie ma kiedy napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 23.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Sprowadza pustynny piasek - ten jest suchy a i w transporcie go trochę przewieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nie pomoge ale pomysl kapitalny. Bardzo podobaja mi sie takie tematyczne imprezy a plazowa jest w moim guscie 3-mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Pomogę, bo robiłam sylwestra w tym roku pod tym tytułem U mnie w komentarzach jedna fotka z tej imprezy jest chyba. Pogoda luks do wwożenia piachu porównując z grudniową My też planowaliśmy folię budowlaną na spód ale w końcu kupiliśmy plandekę- w podobnej cenie a wytrzymalsza. Warstwa 10cm jest idealna. My piach wwoziliśmy i wywoziliśmy 3 taczkami. Ale nasz impreza odbywała się w domku jednorodzinnym na parterze. piach wwieźliśmy dzień wcześniej i ostro paliliśmy w kominku, żeby go nieco nagrzać i osuszyć, grabiąc go co jakiś czas. Był super-wszyscy bawili się na boso. Ale potwierdzam piach będzie wszędzie. My położyliśmy też fototapetę z morzem i palmami w rogu pokoju, na fotkach daje efekt 3d. Proponuję też w łazience zorganizować szum morza (w necie pełno tego pod hasłem muzyka relaksacyjna). Efekt super a i nad ranem znajdzie się ktoś, kto ucho do muszli przyłoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ... jedna fotka z tej imprezy jest ... gorrrrrrrrrraca impreza pozazdroscic pomyslu i wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 23.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Bardzo podobny wątek do dyskusji na temat młotka domowego. Ktoś się chyba dobrze bawi i bez piachu i bez młotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.03.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ...wszyscy bawili się na boso.... boso - to tak w kwestii formalnej... ale w ogóle to do cholery, czemu MNIE tam nie było ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farmi 24.03.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A tu przykład jak wygląda after party http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265579415_by_mmvenez.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 24.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No u nas było podobnie... Kapitanie- bo kapitan do innego portu wówczas był zawinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts