Jarek.P 26.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 no wiesz wystarczy ze kupisz sobie lapcie i pozyczysz je goscia nie beda lazili w buciorach to sie nic nie przyklei a jak cos rozlejesz to albo mopik albo mozna kupic jakies uzadzonko co czysci para pozdrawiam Można lapcie, można mopik, można tez przenośne lewitatory i ze trzech niewolników do codziennego szorowania szpar szczoteczkami do zębów. Sposobów jest dużo i wszystkie na pewno będą skuteczne, nie zmieni to jednak podstawowego faktu, na który usiłuję zwrócić uwagę: takie panele z fazowanymi brzegami będą trudniejsze w utrzymaniu czystości niż te bez fazowania. Nie twierdzę, że tego się nie da wyczyścić, twierdzę jedynie, że będzie to wymagać dodatkowego zachodu i decydując się na takie coś warto mieć i to na uwadze. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 wiesz jak by na to patrzec to kafelki tez odpadaja brudzi sie fuga a mi chodzi o wzgledy estetyczne i te z frezowanym bzegiem sa ladniejsze i jak sie zastosuje zaraz po polozeniu jakis srodek ktory spowalnie efekt brudzenia jakis z nanoczasteczkami to nie wydaje mi sie zeby trzeba bylo je codziennie szorowac szczoteczka do zebow ale moge sie mylic bo nie mam takowych paneli jeszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 wiesz jak by na to patrzec to kafelki tez odpadaja brudzi sie fuga Jeśli zdecydujesz, że z tego powodu kafelki odpadają, to ok, nie ma sprawy a mi chodzi o wzgledy estetyczne i te z frezowanym bzegiem sa ladniejsze i jak sie zastosuje zaraz po polozeniu jakis srodek ktory spowalnie efekt brudzenia jakis z nanoczasteczkami to nie wydaje mi sie zeby trzeba bylo je codziennie szorowac szczoteczka do zebow Czy te z fazowanym brzegiem są ładniejsze, to rzecz gustu (dla mnie np. wręcz przeciwnie), a co do cudownego środka "z nanocząsteczkami", który spowolni brudzenie - no cóż.... powodzenia J. (teraz są na topie nanocząsteczki, nanocząsteczkowe są nawet ściery do odkurzania, a co tam przed nanocząsteczkami było na topie w dziedzinie marketingowych słów-wytrychów przy środkach czyszczących? System TAED powodujący, że pranie robiło się czyste na sam widok proszku? "Cząsteczki aktywnego tlenu", które nawet celowniki miały, którymi się namierzały na brud? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 kafelki bede mial na powiezchni jakies 75m2 a panele na 159m2 wiesc temat mnie dosc mocno interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts