Madzia i Grzegorz 16.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mam pytanko, drzwi do naszej łazienki na poddaszu wychodzą w skosie. Nie chcemy ich nadmiernie i niepotrzebnie obniżać i zwężać. Czy ktoś ma może takie drzwi ze skosem??? i mógłby wstawić fotkę bo chciałabym zobaczyć jak one wyglądają. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioladd 17.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja mam takie drzwi w pokoju córeczki.http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0310/egiptnokia032b370.jpg' alt='egiptnokia032b370.jpg'> Przepraszam za jakoś zdjęcia, ale wstawiałam je pierwszy raz w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzegorz 17.03.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzięki właśnie o takie mi chodziło. Mnie takie w łazience wychodzą. Co prawda zmieściły by się bez skosu 60 ale to strasznie wąsko. a nie chcemy ta ich obcinać. Słyszałam od kogoś że robią takie do skosów, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. A ile Cię kosztowały jeśli można wiedzieć??? One są drewniane czy z płyty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioladd 18.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Drzwi są z drewna, robione przez zaprzyjaźnionego stolarza. Kosztowały 800 zł, ale było to cztery lata temu. W zakładzie stolarskim, z którego ściągneliśmy wzór takie same kosztowały około 2 tys. Teraz czeka mnie generalny remont całego parteru i myślę, że cena będzie dużo wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 20.03.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Moj koleg ma cale skrzydlo ze skosa, wyglada to ok placil 1000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts