Uroczanka 17.03.2010 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nieśmiało zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Przywitać się przyszłam. Domek bardzo piękny kiedyś braliśmy pod uwagę projekt gotowy (Pomerania) nieco podobny do Twojego Uroczyska Podpinam się do klubu50+ budujących na stare lata i też z podobnych okolic uciekam w podobne co Ty okolice. Mam nadzieję, że wbrew zapowiedziom będziesz prowadzić dziennik w miarę regularnie i będzie co poczytać i pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uroczanka 17.03.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj, Gosiu, dziekuję, że zajrzałaś do mnie Nie widzę linka do Ciebie, więc na razie nie odwzajemniam wizyty, ale jesli będzie taka możliwość, to ja bardzo chętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uroczanka 17.03.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ledwie zdążyłam odpowiedziec pierwszej Gosi, juz Druga tu zawitała - wielka radość! Witaj, Gosiek, dziękuję za odwiedziny. Wielce jestem ciekawa Twojej budowy, zaraz się do Ciiebie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Zapraszam i dobranoc mówię. Nie omieszkam z pewnością jutro zajrzeć do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uroczanka 18.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Aj, ja też kiedyś zaczęłam prowadzić dziennik, ale potem w krótkim czasie dwie żywe, krzyczące niespodzianki się pojawiły na świecie więc i czasu mniej. Oj tak, Goga, świetnie to pamiętam, choć moje są juz dorosłe. Gdy dzieci są małe, a zwłaszcza gdy jest ich więcej niż jedno, to właściwie niczym innym nie mozna sie zająć, a juz na pewno nie systematycznie. Ale zarazem tyle ważnych rzeczy dzieje się każdego dnia w dziecięcym świecie, że trudno sie nudzić Ci bez dzieci chyba tego nie rozumieją...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts