Marci_n 17.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam, mam do zaoferowania Państwu drewno kominkowe w cenie 195zł mpgrubo łupane w szczapach 30-35 cmmieszane(buk, jesion, dąb, brzoza, olcha)Postanowiłem zaoferować taki właśnie mix aby klient kupując drewno ode mnie miał ten komfort, że ma tam drewno do rozpalania(brzoza,olcha) i do dokładania(buk, dąb,jesion). Na życzenie klienta układamy drewno za dodatkową opłatą ok 20 zł/mp, po wcześniejszym zgłoszeniu.Transport od 3mp Gratis. Poznań, Murowana Goślina, Oborniki, Wągrowiec, Chodzież, Ryczywół, Czarnków, Rogoźno Nie czekaj, aż ceny podskoczą!Kup już dzisiaj drewno na przyszły sezon! tel. 512-395-321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marci_n 18.03.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts