ziaba 17.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Podpinam się pod temat główny - moderarnia niech robi co chce Kochane ludki ! Wczoraj byłyśmy wraz z Gosiek33 z wizytą u Tomka. Mamy wielką prośbę do wszystkich Przyjaciół Komtura : Przyślijcie listy do Niego, krótkie, żeby sam przeczytał i dłuższe - same wyrecytujemy ( przyjmując postawę odpowiednią ) Prosimy ( uniżenie ) , byście wkleili swoje zdjęcia, zdjęcia swoich avatarów..akty też mogą być Przesyłajcie proszę na mój adres mailowy [email protected] Wydrukujemy, zawieziemy w przecudnej urody teczce i będziemy się cieszyć, że chociaż w taki sposób odwiedziliście Tomka. Obiecuję iż żaden wizerunek nie zostanie opublkowany. Nawet jak by chciał On tak strasznie tęskni za Forumem... pozdrawiam ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 fajny pomysł .... jutro wystosuję i prześlę na maila ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kiedy się wybieracie, bo mam problem z netem, nie wiem czy zdążę przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.03.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nie ustalałyśmy z Gosiek tak superdokładnie, ale myślę, że w przyszłym tygodniu - może we środę ?Jeśli Gosiek nie będzie mogła, to ja sama pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Ziaba poczekaj na mnie Wieczorem we wtorek suka ma mieć operację. Zobaczę więc w jakim stanie będzie w środę Ale w czwartek już będę miała w razie czego zmiennika więc do Tomka pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ziaba .... przed chwilą poszedł mój list dla Tomcia na Twój mail . Daj znać czy dotarło i czy się obrazki otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 APEL DO PRZYJACIÓŁ TOMKA ..... !!!!!!!!!!!! Ruszcie doopy ...... i napiszcie w formie listu choć kilka słów do Tomka ..... załączcie swoje zdjęcie i awatar w liście ..... żeby choć na chwilę mógł się uśmiechnąć , przypomnieć, wspomnieć...... To bardzo ważne ....... Więc ..... perszingiem ..... zanim sie wkurzę i zacznę wymieniać po nickach ..... to naprawdę nie musi , wręcz nie może być elaborat ..... kilka optymistycznych słów z załączonym zdjęciem tudzież awatarem forumowym (ja dałam i to i to) tak trudno sklecić kilka słów i wysłać do ziaby? Tomek tęskni za forum .... pamięta , wspomina .... sprawmy Tomkowi radość .... więc do roboty ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.03.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Się pisze, zaraz pójdzie,tylko proszę potwierdzić, że dofrunęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Poszło juz, nie krzyczeć proszę na mnie, bo jescze mi się nogi trzęsą po powrocie z miasta... Boszsz, jak mnie miasto wykańcza! Ale list napisałam, do Ziaby już poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.03.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Afrodyta, Depsia, Ania W, Magda W, Retro, swojaczka Dziękuję , dofrunęło. Frosi i Daggulce szczególne uziabienia ślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 23.03.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 ziabka, poszło na twój mailik - nie za późno??kochane jesteście kobietki!!!!buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 24.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 a czy jeszcze-nie-przyjaciele też mogą napisać słów kilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 24.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 a czy jeszcze-nie-przyjaciele też mogą napisać słów kilka? o rany! ngel! moja mama by ci pewnie powiedziała: "Pytasz jak niezdrowy/a No pewnie, że mogą !!! Zresztą mało takich jest nie-przyjaciół ... bo Tomek mia niesamowity dar przekształcania ich w przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.03.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dziś do 14.00 poczta otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts