millid 17.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 może ktoś wie o co chodzi i jak to naprawic? otóż każda strona, którą chcę zminimalizowac czy to przeglądarka czy gg, nie zatrzymuje się na pasku na dole tylko po prostu "znika", a żeby ją ponownie zobaczyc muszę wcisnąc alt + tabulator (to odkryłam metodą prób i błędów ) no szlag mnie trafia, bo nie widac jak ktoś pisze na gg, nie wiem jakie strony mam otwarte, no totalny kibel nie wiem czy to jakiś wirus, czy z systemem coś nie tak, grzebałam już chyba we wszystkich ustawieniach i nic... myślałam żeby może wgrac jeszcze raz windowsa na ten co jest, taką nakładkę zrobic, można tak? dodam, że komputer nie jest mój, po prostu na razie jestem zmuszona go używac, a nie wiem co poprzednik w nim poknocił jeszcze trochę , a wyrzucę go przez okno i tyle błagam, może ktoś wie co z tym zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a probowalas uruchomic komputer ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 17.03.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 tak, nawet kilka razy próbowałam już chyba wszystkiego i nic, kompletnie nie wiem co to może byc i pewnie skończy się na formatowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 U mnie też się dzieje coś podobnego, z tym, że okna zamykają się same, nagle i niespodziewanie, bez impulsu typu "minimalizowanie" Oczywiście wylogowuje mnie wtedy ze wszystkiego, ale otwarte okno Worda zostaje nietknięte Co się dzieje i jak temu zaradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 17.03.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Milid - ale znika Ci cały pasek windowsa czy z paska znikają te małe zminimalizowane okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Za chwilę, to znowu całe Forum zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 17.03.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Pewnie tak... Milid - jeszcze jedno xp czy vista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 17.03.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Trzeba sprawdzić czy DirectX oraz biblioteki typu net framework się nie wykrzaczyły. Równie dobrze jakiś robal mógł się przyplątać.Spróbuj zrobić jeszcze online skan AntyVirem, a potem przeinstalować DirectX i sterowniki same do kompa (powinny być na dołączonej płycie).Instalowałaś coś nowego? Może jakiś nowy program jest niekompatybilny z systemem? Edit: jeszcze bym spróbowała cofnąć system do najdalszego punktu przywracania (na pewno do daty która była na 100% zapisana przed zdarzeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.03.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Spróbuj Anti-Malware.Jeszcze nie spotkałem kompa,na którym by coś nie znalazł (głównie w rejestrze).Po użyciu odinstaluj lub wyłącz jego połączenia on-line-owe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 18.03.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Achaja to windows XP pasek mi nie znika, po prostu nic na nim "się nie zatrzymuje" strony tak jakby się zamykały, ale są otwarte tylko nigdzie tego nie widac i "wracają" po naciśnięciu alt+tab co do DirectX i tego co pisałaś, to moja wiedza jest niestety mocno podstawowa i nie wiem jak powinno byc prawidłowo, zresztą sterowników żadnych chyba też nie mam, pewnie będę musiała wszystko pościągac.. na razie włączyłam antywirusa (dzięki Tedii) i się skanuje, zobaczymy co dalej w każdym razie dzięki za wszystkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 18.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Millid - jeśli antyvir niczego nie wykaże - spróbuj cofnąć do odpowiedniego (przed awarią) punktu przywracania. Potracisz ostatnie instalacje i ustawienia, ale może to jest ratunkiem...Znajdziesz go w akcesoriach, w narzędziach systemowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 19.03.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 antyvir owszem wykrył, nawet 16 wirusów, robaków, trojanów i innej maści dziadostwa, ale niestety nic to nie zmieniło jako, że nerwy już miałam w rozsypce, niestety (albo stety ) zainstalowałam system od nowa, trochę czasu mi to zajęło ale nareszcie wszystko działa jak powinno i mam nadzieję, że tak zostanie na wieki wieków Amen ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 19.03.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ważne, że już działa Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts