Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problem z komputerem-strony opuszczone na pasek znikają

millid

Recommended Posts

może ktoś wie o co chodzi i jak to naprawic?

otóż każda strona, którą chcę zminimalizowac czy to przeglądarka czy gg, nie zatrzymuje się na pasku na dole tylko po prostu "znika", a żeby ją ponownie zobaczyc muszę wcisnąc alt + tabulator (to odkryłam metodą prób i błędów :roll: )

no szlag mnie trafia, bo nie widac jak ktoś pisze na gg, nie wiem jakie strony mam otwarte, no totalny kibel :(

nie wiem czy to jakiś wirus, czy z systemem coś nie tak, grzebałam już chyba we wszystkich ustawieniach i nic...

myślałam żeby może wgrac jeszcze raz windowsa na ten co jest, taką nakładkę zrobic, można tak?

dodam, że komputer nie jest mój, po prostu na razie jestem zmuszona go używac, a nie wiem co poprzednik w nim poknocił :cry:

jeszcze trochę , a wyrzucę go przez okno i tyle :evil:

błagam, może ktoś wie co z tym zrobic??

Trzeba sprawdzić czy DirectX oraz biblioteki typu net framework się nie wykrzaczyły. Równie dobrze jakiś robal mógł się przyplątać.

Spróbuj zrobić jeszcze online skan AntyVirem, a potem przeinstalować DirectX i sterowniki same do kompa (powinny być na dołączonej płycie).

Instalowałaś coś nowego? Może jakiś nowy program jest niekompatybilny z systemem?

Edit: jeszcze bym spróbowała cofnąć system do najdalszego punktu przywracania (na pewno do daty która była na 100% zapisana przed zdarzeniem)

Achaja to windows XP

pasek mi nie znika, po prostu nic na nim "się nie zatrzymuje" strony tak jakby się zamykały, ale są otwarte tylko nigdzie tego nie widac i "wracają" po naciśnięciu alt+tab

co do DirectX i tego co pisałaś, to moja wiedza jest niestety mocno podstawowa :( i nie wiem jak powinno byc prawidłowo, zresztą sterowników żadnych chyba też nie mam, pewnie będę musiała wszystko pościągac..

na razie włączyłam antywirusa (dzięki Tedii) i się skanuje, zobaczymy co dalej :-?

w każdym razie dzięki za wszystkie sugestie

antyvir owszem wykrył, nawet 16 :o wirusów, robaków, trojanów i innej maści dziadostwa, ale niestety nic to nie zmieniło :(

jako, że nerwy już miałam w rozsypce, niestety (albo stety :) ) zainstalowałam system od nowa, trochę czasu mi to zajęło :-? ale nareszcie wszystko działa jak powinno :D :D :D i mam nadzieję, że tak zostanie na wieki wieków :wink:

Amen !